65 درصد سلولی/ 35 درصد مولکولی / سوالات مولکولی چند ساله خیلی تکرار شده/ احتمال میدم از مکانیسم های ترمیمی امسال سوال بیاد
ممنونم، از مهندسی ژنتیک سوال میاد واسه بیوتک؟
65 درصد سلولی/ 35 درصد مولکولی / سوالات مولکولی چند ساله خیلی تکرار شده/ احتمال میدم از مکانیسم های ترمیمی امسال سوال بیاد
سلام دوستان بیوتکنولوژیست
من یه سواله سلولی برام پیش اومده اگه کسی لطف کنه جواب صحیحش رو بگه ممنون می شم:riz304:
بیشترین حجم نقل و انتقال یون در غشای پلاسمایی مربوط به کدام یون است؟
1) کلسیم
2) سدیم
3) پتاسیم
4) کلر
توی کلید جواب خورده پتاسیم... ولی من استدلالم این بود که چون پمپ سدیم پتاسیم، توی هر سری انتقال 3 تا سدیم رو از سلول میفرسته بیرون و 2 تا پتاسیم رو میاره داخل، پس باید سدیم باشه
ولی الان نمی دونم چرا پتاسیم شده؟:j58r36j3gcr4suxymup جای دیگه هم نقل و انتقال پتاسیم داریم عایا؟
با تشکر
سلام دوستان بیوتکنولوژیست
من یه سواله سلولی برام پیش اومده اگه کسی لطف کنه جواب صحیحش رو بگه ممنون می شم:riz304:
بیشترین حجم نقل و انتقال یون در غشای پلاسمایی مربوط به کدام یون است؟
1) کلسیم
2) سدیم
3) پتاسیم
4) کلر
توی کلید جواب خورده پتاسیم... ولی من استدلالم این بود که چون پمپ سدیم پتاسیم، توی هر سری انتقال 3 تا سدیم رو از سلول میفرسته بیرون و 2 تا پتاسیم رو میاره داخل، پس باید سدیم باشه
ولی الان نمی دونم چرا پتاسیم شده؟:j58r36j3gcr4suxymup جای دیگه هم نقل و انتقال پتاسیم داریم عایا؟
با تشکر
سلام دوستان،یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
گسترده ترین فیلامان حد واسط کدومه؟
کراتین
لامین
دسمین
ویمنتین
ممنون:rose:Lamin .......
در ساختار نوکلئوزوم سانترومر کروموزوم به کدام هیستون متصل می شود؟
هیستون h3 به سانترومر متصل/ لامین گسترده ترین چون در هسته
در واقع cenpa نوعی دیگری از هیستون h3 ستMage too santromer b jay H3 , CENP-A nist ???
من پارسال که تست زدم از 40 تا سوال دقیقا 20 سوال مولکولی بود
و امسال بخاطر اینکه لودیش 2013 منبع هست احتمالا سوالات بیشتر درباره یوکاریوت باشه
سلام.من امسال مي خواستم كنكور بدم ولي به خاطر يكسري مشكلات نتونستم وپارسال كل كتابهايي كه لازم بود رو خريدم.سلولي لوديش ومولكولي مهدوي،ميكروب موراي وجاوتز،زبان تافل لزگي و1100واژه،بيوشيمي لنينجر.
حالا مي بينم براي 95 ضرايب فرق كردن ويكي از دوستانم ميگن قبل از منبع كتابي راحتتر بخونم بعد برم منبع.اگه ميشه وكسي ميتونه كمكم كنه از تير مي خوام شروع واز الان مي خوام كتابا رو تهيه كنم اخه براي جمع اوري و تصميم نهايي زيادي زمان ندارم.
در ضمن به نظر شما آيا براي وزارت علوم هم برنامه اي داشته باشم يا فقط فكرم براي بهداشت باشه لطفا كمك كنيد.ممنون:33::sadsmiley: