مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی - 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Mohammad_Arefi

New member
سلام دوستان کسی اطلاع داره که سال گذشته از هر درسی چه تعداد سوال اومده ؟؟؟
و درصد افراد برتر و آخرین نفرات رشته رو هم کسی داره ؟؟؟؟؟
متشکر

maryam.

New member
لودیش که تناقض گویی زیاد داره
ولی ببینید رشته بیوتک چقدر مسخرست که سارا شاهرضا نفر دوم کنکور الان شده مدرس زبان تو اموزشگاهها . جمله ای که ایشون می گفت این بود که اون چیزی که تو اخبار علمی می بینید با واقعیت زمین تا اسمون فرق داره . لااقل درسای رشته ژنتیک پر بارتره. اصلا میدونید رشته بیوتک به شکلی که در ایرانه در کشورهای مدرن وجود نداره ؟؟؟/!!1
مسخره اینه که شخصی که انقدر از رشته بیوتکنولوژی بدش میاد تو تاپیک"مطالعه ی گروهی ارشد بیوتکنولوژی" کامنت میزاره!
بله،شرایط اینجا با خیلی از کشورهای مدرن دنیا فرق داره ولی دلیل نمیشه تو روزهای باقیمونده تا کنکور به هم موج منفی بدیم!

nastaran8

New member
ولی ببینید رشته بیوتک چقدر مسخرست که سارا شاهرضا نفر دوم کنکور الان شده مدرس زبان تو اموزشگاهها . جمله ای که ایشون می گفت این بود که اون چیزی که تو اخبار علمی می بینید با واقعیت زمین تا اسمون فرق داره . لااقل درسای رشته ژنتیک پر بارتره. اصلا میدونید رشته بیوتک به شکلی که در ایرانه در کشورهای مدرن وجود نداره ؟؟؟/!!1
خيلى جالبه برام وجود چنين افرادى...شما که بقول خودتون بيوتک مسخره است چرا حتى اسم کاربريتونو به اين رشته اختصاص دادين؟!!و کلا هدفتون چيه؟ مگه رشته هاى ديگه وضعشون بهتره؟
همه رشته ها الان توى يه سطح هستن و اگر شما واقعا نگران پربارنبودن درساى اين رشته هستين راحت مى تونين سمت رشته ايى برين که به قول خودتون پربارتر باشه :-d خنده داره که که از روى بى اطلاعى حرف مى زنين و مى گيد توى کشوراى ديگه اين رشته وجود نداره مى تونم بپرسم شما خودت چند تا کشور ديدى که اينطورى حرف مى زنى؟ من که خودم ديدم و مى دونم که جز رشته هاى تاپ کشورهاى پيشرفته است پس بهتره با سند و مدرک حرف بزنين و نزديک کنکور بچه ها رو دلسرد نکنين ....
در ضمن اونى که به نظرش لوديش تناقض گويى داره مشخصه اطلاعات درستى از سلولى نداره !!!توى کشوراى ديگه جز بهترين منتبع مطالعاتيه و مخهاشون اينو نمى گن ...چه برسه به شما که مى گين تناقض گويى داره ...:)

آخرین ویرایش:

Biotechscience

New member
خيلى جالبه برام وجود چنين افرادى...شما که بقول خودتون بيوتک مسخره است چرا حتى اسم کاربريتونو به اين رشته اختصاص دادين؟!!و کلا هدفتون چيه؟ مگه رشته هاى ديگه وضعشون بهتره؟
همه رشته ها الان توى يه سطح هستن و اگر شما واقعا نگران پربارنبودن درساى اين رشته هستين راحت مى تونين سمت رشته ايى برين که به قول خودتون پربارتر باشه :-d خنده داره که که از روى بى اطلاعى حرف مى زنين و مى گيد توى کشوراى ديگه اين رشته وجود نداره مى تونم بپرسم شما خودت چند تا کشور ديدى که اينطورى حرف مى زنى؟ من که خودم ديدم و مى دونم که جز رشته هاى تاپ کشورهاى پيشرفته است پس بهتره با سند و مدرک حرف بزنين و نزديک کنکور بچه ها رو دلسرد نکنين ....
در ضمن اونى که به نظرش لوديش تناقض گويى داره مشخصه اطلاعات درستى از سلولى نداره !!!توى کشوراى ديگه جز بهترين منتبع مطالعاتيه و مخهاشون ايخو نمى گن ...چه برسه به شما که مى گين تناقض گويى داره ...:)

خیلی جالبه برام که مردم ایران تحمل هیچ نظر مخالفی رو ندارن در حالی که خودشون رو متمدن میدونند هنوز نمی دونن دموکراسی چی هست . هنوز بلد نیستن نظر دیگران رو که مخالف فکرشونه تحمل ککند چه برسه بررسی کنند . یکی از دوستان گفته خانوم شاهرضا تازه درسش تموم شده ایشون خیلی وقته درسشون تموم شده من 1 ساعت با ایشون صحبت کردم. اون روز که من بیوتک رو انتخاب کردم ضریب زبان 3 بود از همه درسا بالاتر . شما ای هم که میگی در کشورهای دیگه دیدی احتمالا منظورت در اینترنته . بعید میدونم پاسپورت امریکایی داشته باشید

love virology

New member
درود. بابا ول کنید این بحث ها رو بزارید وارد شید هرکس خودش متوجه کاری که میخاد انجام بده میشه . اعصابتونو الکی خوررد نکنید

- - - Updated - - -

http://nashr.sums.ac.ir/view_book.php?book=6160

love virology

New member
خوب کتاب شیرین البرتس 2014 ترجمه امد . ناشر اندیشه رفیع و برای فردا / نمایشگاه کتاب در یابید

شقایق71

New member
خیلی جالبه برام که مردم ایران تحمل هیچ نظر مخالفی رو ندارن در حالی که خودشون رو متمدن میدونند هنوز نمی دونن دموکراسی چی هست . هنوز بلد نیستن نظر دیگران رو که مخالف فکرشونه تحمل ککند چه برسه بررسی کنند . یکی از دوستان گفته خانوم شاهرضا تازه درسش تموم شده ایشون خیلی وقته درسشون تموم شده من 1 ساعت با ایشون صحبت کردم. اون روز که من بیوتک رو انتخاب کردم ضریب زبان 3 بود از همه درسا بالاتر . شما ای هم که میگی در کشورهای دیگه دیدی احتمالا منظورت در اینترنته . بعید میدونم پاسپورت امریکایی داشته باشید
درسته ورودی90هستن تازه دیدم،البته کار زبان رو فکر کنم از همون اول شروع کردن بهرحال ارشدا همشون همینطورن و وابسته به خود دانشجوست این رشته ها،دوستان گل خواهشا یکم با مهربانی باهم برخورد کنید درسته نزدیک کنکوره و این حرفا ناراحتتون میکنه چون بهم میریزتتون اما بدنیست یکم بفکرهمدیگه هم باشیم وبهم با منطق و ارامش روحیه بدیمو نظرات همو اصلاح کنیم من نمیدونم این دیدن کشور دیگه چه صیغه ایه بحثش راه افتاده !!دیگه اینقدر ارتباطات جمعی و اینترنتی گستردست و همچنین تجربیات کسانیکه رفتن هست که این بحث ها درست نیست شاید،و اصلا مگر وقتی هم رفتید یه کشور پیشرفته دیگه دقیقا میرید صاف سر ازمایشگاه ها و جداول رشته ایو توی دانشگاه هاشون؟!!!دارید در باره این موضوع اطلاعاتتونو بهم منتقل میکنید یا سفرهای خارجه رو به رخ هم میکشید؟!!

nastaran8

New member
درسته ورودی90هستن تازه دیدم،البته کار زبان رو فکر کنم از همون اول شروع کردن بهرحال ارشدا همشون همینطورن و وابسته به خود دانشجوست این رشته ها،دوستان گل خواهشا یکم با مهربانی باهم برخورد کنید درسته نزدیک کنکوره و این حرفا ناراحتتون میکنه چون بهم میریزتتون اما بدنیست یکم بفکرهمدیگه هم باشیم وبهم با منطق و ارامش روحیه بدیمو نظرات همو اصلاح کنیم من نمیدونم این دیدن کشور دیگه چه صیغه ایه بحثش راه افتاده !!دیگه اینقدر ارتباطات جمعی و اینترنتی گستردست و همچنین تجربیات کسانیکه رفتن هست که این بحث ها درست نیست شاید،و اصلا مگر وقتی هم رفتید یه کشور پیشرفته دیگه دقیقا میرید صاف سر ازمایشگاه ها و جداول رشته ایو توی دانشگاه هاشون؟!!!دارید در باره این موضوع اطلاعاتتونو بهم منتقل میکنید یا سفرهای خارجه رو به رخ هم میکشید؟!!
دوست گلم بله کاملا موافقم با☺حرفهاتون ولى من براى کنگرههاى زيادى رفتم و همچنين دوستانى دارم که دارن ادامه تحصيل مى دن کاملا با شرايط اون کشورا اشنام ولى در هرصورت توهين به علاقه و انتخاب بقيه درست نيست

.Nazanin

New member
شما که اينهمه بد اين رشته رو مى گى چرا رشته مورد علاقتو زدى بيوتک؟ و اصلا کجاى کتاب تناقض داره؟ خندم گرفت از حرفاتون معلومه سواد علمى انچنانى ندارى که همينطورى حرف مى زنى

alireza-ja

New member

از کی تا کی اعتبار و تاپ بودن یه رشته رو با شغل استاتید کنکوری میسنجن. وا مصیبتا.

این خانمی که شما اسم بردید قطعا توانایی استفاده از ذهن و سواد خودش رو نداره و در عوض پولهای کلان موسسسسات کنکوری بیشتر بهش مزه کرده. قطعا فردی هستش که خلاقیت واسش تعریف نشده است و حتی به خودش هم زحمتی نمیده که بخواد 4 تا مقاله بخونه یه ایده ای بده یه مشکلی از هم نوعاش رفع کنه حداقلش اینه که واسش تلاش نمیکنه بعد فقط به سبب یه رتبه تک رقمی که آورده به خودش اجازه میده اسم رشته بیوتکنولوژی رو هم به زبان بیاره و در مورد کشورهای مدرن هم حرف بزنه.

مسخره اون سیستمی هستش که گذاشته یه افراد بی لیاقتی مثل این خانم به جایی برسن چرا که (حداقل در زمینه بیوتکنولوژی)، کاری برای این مملکت نکردن که هیچ بلکه انگیزه جوونای مردم رو هم به بازی میگیرن.

از این ها هم که بگذریم این خانم درسته رتبه 2 بیوتکنولوژی بوده ولی هیچ ربطی به سواد بیوتکی نداره. چرا که مواد امتحانی رشته بیوتک هیچ ربطی به بیوتک نداره. پس نتیجه اینکه این خانم در زمینه بیوتک حرفی واسه گفتن نداره که بخوایم عاقبت رشته بیوتک رو با چنین افرادی بسنجیم.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nastaran8

TrueLove90

New member
...

کسی نمیتونه خودشو گول بزنه و هـرکس خودش میدونه که سطح سواد علمیش چقدره! حالا هرچقدر هم حرفای آنچنانی اینچنینی بزنه !

کسی هم با چندتا جمله بی سر و ته هدفشو ول نمیکنه و ناامید نمیشه !! وگرنه همون بهتر ناامید شه بره مسیرشو عوض کنه ! والا !!

اینکه هدف بعضیا چیه و فکر میکنن با این روش میتونن رقیباشون رو تضعیف یا کمتر کنن واقعا بچه گانه ست :)))

چـیـزی که درکش نمیکنم و بــازم لازمه یــادآوری کنم اینه که : به قول خودتون اگه کسی خواست آرامش شما رو به هم بزنه یـا از مسیر دورتون کنه ،

شما چـــــــرا پـا به پـاش پیش میرین هــــــــان !؟؟؟ یعنی بعد این همه مدت آخــــه چـــــراااااااا ...

بعضی وقتـــا هــر هایی لازم نیست بـا هـووویی جواب داده باشه ، گاهی سکوت لازمه که آرامش خودمون به هم نریزه :)
:smilies-azardl (113

لــطــفـــا بـیـایـم تووی این
25 روز باقی مونده تــا کنکور همه سعی کنیم آرامش خودمون حفظ کنیم و
و به چیزی که ماه هاست براش بـرنـامه ریـزی و تـلاش کردیم متمرکز بشیم و نتیجه بگیریم
:a2d3:
بــــــا تشکــــر از همگی دوستـان بیوتکی و ژنتیکی و بیوشیمی و سایر اعضای علمی و غیرعلمی و خوانندگان تاپیک
:bunnyearsmiley:
موفق بــــاشـیـن
:rose:

...

TrueLove90

New member
درود. بابا ول کنید این بحث ها رو بزارید وارد شید هرکس خودش متوجه کاری که میخاد انجام بده میشه . اعصابتونو الکی خوررد نکنید

:: فروشگاه اینترنتی کتاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز

خوب کتاب شیرین البرتس 2014 ترجمه امد . ناشر اندیشه رفیع و برای فردا / نمایشگاه کتاب در یابید

با سپـاس از شما بابت اطلاع رسانی های مفیدتون

این کتاب تستی که معرفی کردین باید عالی باشه !

حالا هرکسی تونست تهیه کنه بیاد یه توضیحی درباره ش بده ممنون میشیم

TrueLove90

New member
...

turtle.jpg

5_ghanoon.jpg

1545173_625773914157334_1000158353_n.jpg

...

biotechnologist

New member
آفرین بچه ها! بدوید دیگه دور آخر مسابقست. نگاههاتون فقط به خط پایان باشه و از هدفتون چشم بر نردارید. با اعتماد بنفس:a2d3: توکل به خدا. انشاا... همتون به چیزایی که لیاقتشو دارید می رسید و بهترین ها در انتظارتونه.:smilies-azardl (113:28:

maryam.

New member
از کی تا کی اعتبار و تاپ بودن یه رشته رو با شغل استاتید کنکوری میسنجن. وا مصیبتا.

این خانمی که شما اسم بردید قطعا توانایی استفاده از ذهن و سواد خودش رو نداره و در عوض پولهای کلان موسسسسات کنکوری بیشتر بهش مزه کرده. قطعا فردی هستش که خلاقیت واسش تعریف نشده است و حتی به خودش هم زحمتی نمیده که بخواد 4 تا مقاله بخونه یه ایده ای بده یه مشکلی از هم نوعاش رفع کنه حداقلش اینه که واسش تلاش نمیکنه بعد فقط به سبب یه رتبه تک رقمی که آورده به خودش اجازه میده اسم رشته بیوتکنولوژی رو هم به زبان بیاره و در مورد کشورهای مدرن هم حرف بزنه.

مسخره اون سیستمی هستش که گذاشته یه افراد بی لیاقتی مثل این خانم به جایی برسن چرا که (حداقل در زمینه بیوتکنولوژی)، کاری برای این مملکت نکردن که هیچ بلکه انگیزه جوونای مردم رو هم به بازی میگیرن.

از این ها هم که بگذریم این خانم درسته رتبه 2 بیوتکنولوژی بوده ولی هیچ ربطی به سواد بیوتکی نداره. چرا که مواد امتحانی رشته بیوتک هیچ ربطی به بیوتک نداره. پس نتیجه اینکه این خانم در زمینه بیوتک حرفی واسه گفتن نداره که بخوایم عاقبت رشته بیوتک رو با چنین افرادی بسنجیم.

درسته من این خانمو نمیشناسم ولی به نظرم درست نیست زود قضاوت کنیم!
شاید ایشون در موقعیتی قرار داشته که این کار براش بهتر بوده(تدریس در اموزشگاه ها).
در مورد بی انگیزه کردن بقیه هم تا مطمئن نشدیم ایشون چی گفتن نمیشه چیزی گفت!

alireza-ja

New member
درسته من این خانمو نمیشناسم ولی به نظرم درست نیست زود قضاوت کنیم!
شاید ایشون در موقعیتی قرار داشته که این کار براش بهتر بوده(تدریس در اموزشگاه ها).
در مورد بی انگیزه کردن بقیه هم تا مطمئن نشدیم ایشون چی گفتن نمیشه چیزی گفت!

معمولا اساتید کنکوری دیدشون صرفا مالی هستش (با نوع تدریسشون کاری ندارم خیلیهاشون خوب درس میدن) ولی وقتی در یه رشته ای رتبه خوبی میارن و وارد یه رشته میشن همه اون رو الگوی خودشون قرار میدن. چرا که دوستمون بخاطر چنین فردی ، مسخره بودن رشته رو نتیجه گیری کرده. نباید کاری بکنن که عامل بی انگیزگی بقیه بشن. حداقل کاری که میتونن بکنن اینه که به مخاطبشون بگن من سرنوشتم اینطوری بوده و تدریس زبان واسم جور شده. نه اینکه بیاد ایران رو با کشورهای مدرن مقایسه کنه و بی انگیزگی و یأس ایجاد کنه. ایشون اگر توانایی لازم رو در رشته بیوتک داشت هیچوقت تخصص خودش رو رها نمیکرد و اصل کارش بشه مدرس زبان. (حالا گریم که یکی دو تا مقاله هم بخونه و خلاقیت ذاتی داشته باشه).

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: .Nazanin

love virology

New member
ای بابا چکار کسی دیگه دارید نام افراد پیش نکشین وقتی از چیزی واقعا خبر ندارین / هرکس دوست داره با ارشدش هرکاری بکنه چون مثلا اقا یا بانو ... کاری غیر مرتبط با بیوتک انجام میده بگیم بده اصلا بی خیالش هرکس مختار کار خودشه / شماها خودتون باشین نه دنباله رو افراد / شاد باشید

biotec93

New member
سلاممممممم به دوستان عزیزم و همگی خسته نباشید
دوستان زمان اعلام ضرایب یادتونه؟ یادنونه چه بلبشویی بعضی از کاربرا درست کرده بودن مثل اینکه این سناریو هنوز ادامهههه داره..
بی خیاااااااااااال حرفای نا امید کننده پیش به سوی هدف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا