مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eco.bio

New member
حالا که کسی نیست خودمون شروع می کنیم . من چون کلاسام شروع شدن از این به بعد کمتر سر می زنم ، وشاید هر روز نتونم بیام ولی سه شنبه ها می تونم بیام وگزارش کارم رو بدم.
برنامه من به این صورت هست:فعلاچون فقطزبان وشیمی رودارم،تاسه شنبه هفته بعدفصل اول ودوم مورتیمربه همراه حل مساءلش+زبان:کتابreadinh and thinking in englishیونیت 1تا7رومی خونم.امیدوارم شماهم تاکنون به برنامه مدنظرتون رسیده واونوشروع کرده باشین.:bunnyearsmiley::

راستی کدوم جلد ریدینگ رو میخوای بخونی؟:dadad4:

saharandishe

New member
قرمزه:concepts in useازابتدایی ترینش شروع کردم تازیادبهم فشارنیاد،آخه خیلی وقته اززبان دورم درکنارش به مرورتافل روهم اضافه می کنم.

eco.bio

New member
قرمزه:concepts in useازابتدایی ترینش شروع کردم تازیادبهم فشارنیاد،آخه خیلی وقته اززبان دورم درکنارش به مرورتافل روهم اضافه می کنم.

اره خیلی خوبه.
پس هفته بعد گزارش کار میدیم:thumbsupsmileyanim:
امسال تموم میکنی درستو یا نه؟
یعنی میتونی کنکور امسالو بدی؟

saharandishe

New member
،خیلی عالیه،پس منتظرگزارشتون هستم.نه امسال تموم نمیشه ،93 میتونم توکنکورشرکت کنم.

biotechnologist

New member
ببخشید من دیشب نتونتستم بیام.:14::riz513: امروز هم کلاس تافل رفته بودم.بچه ها واسه زبان که من شدیدا اعتقاد دارم اول لغت رو قوی کنید بعد ریدینگ.لغت واقعا تو آزمون دستتونو میگیره.اگر بدون تقویت لغات بخواید ریدینگ شرو کنید خیلی وقتتون گرفته میشه.باور کنید لغات تافل واقعا تو خوندن متنها سرعتتونو زیاد میکنه.من خودم سخت ترین متن ها رو کمتر از 3-4 دقیقه میخونم.چون دیگه مجبور نیستم رو لغات فوکوس کنم.مخصوصا کسانیکه از زبان دور بودند اینجوری واسشون بهتره.مثلا 10 درس لغات تافل بخونید بعد 5 تا متن بخونید.اینجوری لغتهایی که تازه خوندید رو دوباره تومتن ها مرور میکنید.:idea_majidonline:

biotechnologist

New member
من تاهفته دیگه میخوام لغات تافل رو بخونم با سلولی.:dadad4: ان شاا... دوباره میبینمتون.:thumbsupsmileyanim:

eco.bio

New member
ببخشید من دیشب نتونتستم بیام.:14::riz513: امروز هم کلاس تافل رفته بودم.بچه ها واسه زبان که من شدیدا اعتقاد دارم اول لغت رو قوی کنید بعد ریدینگ.لغت واقعا تو آزمون دستتونو میگیره.اگر بدون تقویت لغات بخواید ریدینگ شرو کنید خیلی وقتتون گرفته میشه.باور کنید لغات تافل واقعا تو خوندن متنها سرعتتونو زیاد میکنه.من خودم سخت ترین متن ها رو کمتر از 3-4 دقیقه میخونم.چون دیگه مجبور نیستم رو لغات فوکوس کنم.مخصوصا کسانیکه از زبان دور بودند اینجوری واسشون بهتره.مثلا 10 درس لغات تافل بخونید بعد 5 تا متن بخونید.اینجوری لغتهایی که تازه خوندید رو دوباره تومتن ها مرور میکنید

اره منم موافقم.:thumbsupsmileyanim: اول لغت بخونیم بعدش فوکوس کنیم رو متن:thumbsupsmileyanim:

rihane

New member
ba salam be dostan man mikham bedonam aya reshte shoma zarfyate bala to dneshgah dare?va inke age yeki mesle man az reshte dige bekhad vared beshe behtare az koja shoro kone manabe darsi mofid in reshte chie?onike daneshgaha to sitesh gofte joda manabe dige? mamnon

saharandishe

New member
ba salam be dostan man mikham bedonam aya reshte shoma zarfyate bala to dneshgah dare?va inke age yeki mesle man az reshte dige bekhad vared beshe behtare az koja shoro kone manabe darsi mofid in reshte chie?onike daneshgaha to sitesh gofte joda manabe dige? mamnon

سلام دوست عزیزخوش اومدی،من هم رشته کارشناسیم غیرمرتبط هستش،ولی دوستان منابع خوبی رومعرفی کردن که مناسب حال ماهم هست.می تونیدبه مطالعه تاپیک ازصفحات اول بپردازین به خوبی متوجه می شین ودیگه انتخاب باخودتونه،ولی تااونجایی که خودم به نتیجه رسیدم:کتاب مجیدمهدوی+سلولی برای کنکور+لودیش براساس سرفصلهای آی کیوبی:اینهابرای سلولی برای اینکه دیگه عالی بزنین،
میکروب کتاب آقای بهادر.
شیمی مورتیمر.
زبان هم لزگی +چندتاازمنابع اعلام شده.

biotechnologist

New member
لغت رو میشه با یک جمله نمونه یا گاهی گروه اسمی هم یاد گرفت.لزومی نداره حتما تو یک متن باشه.هرچند خوندم متن رو هم نباید خیلی دیر شروع کرد.چند درس تافل چند تا متن به نظر من خیلی خوبه.

eco.bio

New member
لغت رو میشه با یک جمله نمونه یا گاهی گروه اسمی هم یاد گرفت.لزومی نداره حتما تو یک متن باشه.هرچند خوندم متن رو هم نباید خیلی دیر شروع کرد.چند درس تافل چند تا متن به نظر من خیلی خوبه.

ای ولللل:auizz3ffy9vla57584x
موافقم :motat:

eco.bio

New member
راستی بچه ها نظرتون راجع به ازمونهای ازمایشی چیه؟
:auizz3ffy9vla57584x

eco.bio

New member
یکی از دوستام ازمونهای دکتر خلیلی رو ثبت نام کرده خیلی تعریف میکنه. کسی اطلاعی داره که ازمونهای ازمایشی دکتر خلیلی بهتره یا سنا!!!:wacsmiley:
اگه کسی چیزی میدونه به ما هم بگه:smiliess (8):

biotechnologist

New member
من پارسال آزمونهای خلیلی رو رفتم.راضی هستم.شرکت کردن تو آزمون آزمایشی به نظرم لازمه.حالا خلیلی،سنا یا هرجای دیگه که اساتید و طراحان سوال معتبر و با سوادی داره زیاد فرق نمیکنه.برنامه هاشون رو بگیرید مطالعه کنید ببینید کدومش بیشتر به سبک مطالعه شما میخوره.مثلا من برنامه یک موسسه رو دیدم که 8 مرحله آزمون داشت که چهار تاش جامع بود.مشخصه که دارن از زیر سوالات ریز طرح کردن برای چند مبحث شونه خالی میکنن و بخش عظیمی از نکات و مطالبی که قراره از طریق آزمون بدست بیاد در واقع نادیده گرفته میشه.اون کجا که از سه فصل سلولی 40 تا سوال طرح کنن،با اینکه از 8 فصل 40 تا سوال.آزمون های خلیلی پوشش مباحث و نکاتش واقعا عالی بود.این تجربه من از سال قبل.ولی امسال میخوام بازم تحقیق کنم البته رو تعداد قبولیا.:smiliess (6):

mortaza

New member
دوستا عزیز مواظب تعدد منابع باشین که بعضی ها از این قضیه خیلی ضربه خوردن مثلا دوست من هم لودیش می خوند هم مهدوی هم برای کنکور ولی آخرش هیچ کدوم رو تموم نکرد پس سعی کنین منابعتون محدود باشه. در مورد سلولی فقط مجید مهدوی و برای کنکور کافی هست تاکید میکنم کتاب لودیش کتاب کنکوری تیست خسته تون میکنه و انرژی تون رو هدر میده و برای زبان هم فقط کتاب امیر لزگی کافیه این کتاب رو دست کم نگیرید خیلی لغت و مطلب توش هست

eco.bio

New member
دوستا عزیز مواظب تعدد منابع باشین که بعضی ها از این قضیه خیلی ضربه خوردن مثلا دوست من هم لودیش می خوند هم مهدوی هم برای کنکور ولی آخرش هیچ کدوم رو تموم نکرد پس سعی کنین منابعتون محدود باشه. در مورد سلولی فقط مجید مهدوی و برای کنکور کافی هست تاکید میکنم کتاب لودیش کتاب کنکوری تیست خسته تون میکنه و انرژی تون رو هدر میده و برای زبان هم فقط کتاب امیر لزگی کافیه این کتاب رو دست کم نگیرید خیلی لغت و مطلب توش هست

اره واقعا لودیش پارسال پدر منو در اورد. اخرم نتیجه نداد:sad:

biomar

New member
دوستان چند تا سوال دارم (گرچه باز کسی به حرفم توجه نکرده و بحثا در هم مطرح میشه توی تاپیک های نا مربوط... گویا رسمش اینه!)

1- به نظرتون کم غلط ترین کتاب تستی کدومه برای سلولی و میکروب؟
از چند نفر شنیدم که iqb اشتباه زیاد داره، درسته ؟

2- کدوم ترجمه ی جاوتز کم غلط تر و روون تره؟؟ واقعا به جواب این یکی احتیاج دارم!!!( فکر کنم این بیستمین باره تو این سایت این سوال رو مطرح میکنم کسی جواب نمیده)
تا حالا از هرکی پرسیدم و سرچ کردم چندین جواب مختلف گرفتم هرکس یه ترجمه رو میگه، نظر شما چیه؟

3- سایت جامعی میشناسید که بشه ازش اینترنتی کتاب خرید ؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا