مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eco.bio

New member
سلام دوستان

این نظر من هست البته بر اساس صحبت های دکتر خلیلی

روزی 3 درس که من صبح(درس اصلی) سلولی ظهر تا شب(درس سخت) میکروب و بعد از شام هم(وقتی که بازدهی کمتر هست) زبان بعد که یکی از درس ها تموم شد شیمی رو میزاریم جای اون

مباحث هم سلولی(ساختار هسته و گلری-شبکه اندوپلاسمی -میتوکندری -لیزوزم و میکروبادی-اسکلت سلولی -اتصالات سلولی -ساختار غشاهای زیستی-انتقال مولکول ها و یون های کوچک از غشا-پیام رسانی سلولی -تنضیم جرخه سلول یوکاریوتی-ساختار dnaکروموزوم و کروماتین-همانند سازی و تعمیر dna-ساختار rnaو رونویسی-ترجمه و پروتیین سازی-تنضیم بیان زن-مهندسی زنتیک-سرظان و اپوپتوز)

میکروب هم سر فصل واکر مد نظرم هست

504 زبان من دست کسی هست باید صبر کنم تا برام بیاره که جاش فعلا همون زبان دکتر خلیلی رو میخونم راستی من خیلی دنبال کتاب لزگی گشتم ولی گیرم نیومده شما ار کجا تهیه کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم در عرض حداقل 2 ماه سلولی رو همین مبحث ها تموم بشه و جاش شیمی را بزاریم

راستی تست هم باید کار کرد در کنارشون و فراموش نشه معمولا من همون iqbمیزنم

منتظرتون هستم

به امید موفقیت همه

عالیه کیمیا جون. بنظر من این برنامه که گفتین تو 2 ماه سلولی رو تموم کنیم خوبه. پیشنهاد من اینه که تو این یه هفته یعنی تا 3 شنبه هفته بعد مباحث تکامل سلولی و سازمان فرا مولکولی و...ساختار غشا و نقل انتقالات رو بخونیم. برای میکروب هم ساختمان سلولی و طبقه بندی و رشد وحیات میکرو ارگانیسم ها رو بخونیم.
اینا نظرات منه. دوستان نظر بدن تا تکمیلش کنیم یا عوضش کنیم:ad54ad:

eco.bio

New member
درمورد سلولی و مولکولی باید اینم بگم که تو دو ماه سلولی رو کامل بخونیم بعدش رو مولکولی فوکوس کنیم
نظر شما چیه؟؟؟
:idea_majidonline:

biotechnologist

New member
آره.یک بخش داره به نام اشکالات ویژه که خیلی بدرد بخوره + متن های منتخب Expanding, Developing :idea_majidonline:

eco.bio

New member

برنامه جالبی به نظرمی رسه،یعنی تواین دوماه سلولی تموم میشه؟بعدشیمی تاکی تمومه؟بعدشیمی چی جاش میاد؟
باآی کیوبی موافقم.ولی من وقت آزادندارم!!!شنبه تاچهارشنبه کلاس دارم تاساعت5!!!!برای من چه پیشنهادی دارین؟

حالا عجله نکن بذا یه هفته با برنامه بریم ببینیم سرعتمون چطوره:smiliess (4):
دیگه اینکه تو فرض نکن سال 93 کنکور داری و همه چی تموم. با این ذهنیت نمیتونی بخونی.باید فرض کنی که کنکورت همین 92 هس. و از فرصت هات استفاده کن. تاهرچقد که میتونی با برنامه ما پیش برو.:riz304:

saharandishe

New member
بقیه کجان پس؟؟؟؟؟من مورتیمرجلد1روهستم+منابع اعلام شده زبان همون 10تاکتاب که تودفترچه ارشدهست.منظورتون ازکلیات چیه ؟میشه دقیق تربگین؟من نمیدونم چون زیادآشنانیستم.

eco.bio

New member
بقیه کجان پس؟؟؟؟؟من مورتیمرجلد1روهستم+منابع اعلام شده زبان همون 10تاکتاب که تودفترچه ارشدهست.منظورتون ازکلیات چیه ؟میشه دقیق تربگین؟من نمیدونم چون زیادآشنانیستم.

بقیه خوابیدن:sadsmiley:
لینکهایی که دوست عزیزمون بیوتکنولوژیست ارسال کردن رو نگا کنی متوجه میشی. واسه زبان اول از تافل شروع کن تا دامنه لغاتت بره بالا بعدا لزگی و...

saharandishe

New member
حالا عجله نکن بذا یه هفته با برنامه بریم ببینیم سرعتمون چطوره:smiliess (4):
دیگه اینکه تو فرض نکن سال 93 کنکور داری و همه چی تموم. با این ذهنیت نمیتونی بخونی.باید فرض کنی که کنکورت همین 92 هس. و از فرصت هات استفاده کن. تاهرچقد که میتونی با برنامه ما پیش برو.:riz304:

بله بانظرتون موافقم،ممنون که تذکردادید.

saharandishe

New member
من خودکتابهای Expanding, Developingرودارم ومی خوام ازهموناشروع کنم به خوندن وبعدلزگی روهم بخونم .وتافل روهم درکناراینهاوگزارشش روهم همین جامی دم،نظرتون چیه؟

eco.bio

New member
من خودکتابهای Expanding, Developingرودارم ومی خوام ازهموناشروع کنم به خوندن وبعدلزگی روهم بخونم .وتافل روهم درکناراینهاوگزارشش روهم همین جامی دم،نظرتون چیه؟

بنظر من تافل رو شروع کن تا دامنه لغاتت بیشتر بشه. بعدش ایکسپندیگ و... رو بخون. چون تافل رو بخونی راه میفتی دیگه اون یکیام برات اسونتر میشه.:ad54ad:

saharandishe

New member
[دوستان برای موفقیت ثابت قدم بودن وروبرنامه بودن خیلی مهم تراززیادخوندنه،امیدوارم دوستانی که اعلام کردن هستیم واقعاتاآخرباماباشن.
شب همگی به خیرچه اونایی که امشب تشریف آوردن:rolleyessmileyanim: چه اونهایی که افتخارندادن به ماسربزنن :sadsmiley:تاازنظرات ارزشمندشون استفاده کنیم:smiliess (3):
ولی دوستان اگه ازاین به بعدیه قراری باهم گزاشتیم لطف کنیدتشریف بیاریدخوشحالمون می کنید!واگه دلیلی واسه نیومدنتون داریدازقبل خبربدید،چون حضورمستمرشماعزیزان باعث پیشرفت وانگیزه هرچه بیشتربچه های تاپیک خواهدبود.پس منتظرخوش قولی هاتون هستیم::ad54ad:]

eco.bio

New member
[دوستان برای موفقیت ثابت قدم بودن وروبرنامه بودن خیلی مهم تراززیادخوندنه،امیدوارم دوستانی که اعلام کردن هستیم واقعاتاآخرباماباشن.
شب همگی به خیرچه اونایی که امشب تشریف آوردن:rolleyessmileyanim: چه اونهایی که افتخارندادن به ماسربزنن :sadsmiley:تاازنظرات ارزشمندشون استفاده کنیم:smiliess (3):
ولی دوستان اگه ازاین به بعدیه قراری باهم گزاشتیم لطف کنیدتشریف بیاریدخوشحالمون می کنید!واگه دلیلی واسه نیومدنتون داریدازقبل خبربدید،چون حضورمستمرشماعزیزان باعث پیشرفت وانگیزه هرچه بیشتربچه های تاپیک خواهدبود.پس منتظرخوش قولی هاتون هستیم4::

عزیزم خب هرکیم نیاد بعدا بحثارو میخونه. مهم اینه:riz304:

saharandishe

New member
ولی دوستان اگه ازاین به بعدیه قراری باهم گزاشتیم لطف کنیدتشریف بیاریدخوشحالمون می کنید!واگه دلیلی واسه نیومدنتون داریدازقبل خبربدید،چون حضورمستمرشماعزیزان باعث پیشرفت وانگیزه هرچه بیشتربچه های تاپیک خواهدبود.پس منتظرخوش قولی هاتون هستیم4::

عزیزم خب هرکیم نیاد بعدا بحثارو میخونه. مهم اینه:riz304:

آره درسته که میخونه!!!ولی یادتون رفته قرارشدبه یه نتیجه ای برسیم امشب!!!محض یادآوری عرض کردم ،صرفاامشب منظورم نبود،گفتم که ازدفعات بعدبابرنامه ترپیش بریم تاهمزمان همه نظراتشونوگفته باشن وبحثوببندیم قصدجسارت نداشتم اگه کمی تندرفتم معذرت می خوام.می دونم که بچه هاهستن فقط خواستم تلنگری زده باشم همین.
ازحضورشماهم که واقعامایه خوشحالی بنده بودسپاسگذارم.
شب آرومی داشته باشید.رنگی وپرستاره.

eco.bio

New member
آره درسته که میخونه!!!ولی یادتون رفته قرارشدبه یه نتیجه ای برسیم امشب!!!محض یادآوری عرض کردم ،صرفاامشب منظورم نبود،گفتم که ازدفعات بعدبابرنامه ترپیش بریم تاهمزمان همه نظراتشونوگفته باشن وبحثوببندیم قصدجسارت نداشتم اگه کمی تندرفتم معذرت می خوام.می دونم که بچه هاهستن فقط خواستم تلنگری زده باشم همین.
ازحضورشماهم که واقعامایه خوشحالی بنده بودسپاسگذارم.
شب آرومی داشته باشید.رنگی وپرستاره.
اره عزیزم. فعلا که ما دوتا بودیم:ad54ad:
این خودش جای امیدواری داره:smiliess (3):
شبت مهتابی باشه عزیزززززم

eco.bio

New member
بچه ها چی شد :dadad4:
دارین درس میخونین یا استخاره میکنین:thumbsupsmileyanim:

saharandishe

New member
حالا که کسی نیست خودمون شروع می کنیم . من چون کلاسام شروع شدن از این به بعد کمتر سر می زنم ، وشاید هر روز نتونم بیام ولی سه شنبه ها می تونم بیام وگزارش کارم رو بدم.
برنامه من به این صورت هست:فعلاچون فقطزبان وشیمی رودارم،تاسه شنبه هفته بعدفصل اول ودوم مورتیمربه همراه حل مساءلش+زبان:کتابreadinh and thinking in englishیونیت 1تا7رومی خونم.امیدوارم شماهم تاکنون به برنامه مدنظرتون رسیده واونوشروع کرده باشین.:bunnyearsmiley::

eco.bio

New member
حالا که کسی نیست خودمون شروع می کنیم . من چون کلاسام شروع شدن از این به بعد کمتر سر می زنم ، وشاید هر روز نتونم بیام ولی سه شنبه ها می تونم بیام وگزارش کارم رو بدم.
برنامه من به این صورت هست:فعلاچون فقطزبان وشیمی رودارم،تاسه شنبه هفته بعدفصل اول ودوم مورتیمربه همراه حل مساءلش+زبان:کتابreadinh and thinking in englishیونیت 1تا7رومی خونم.امیدوارم شماهم تاکنون به برنامه مدنظرتون رسیده واونوشروع کرده باشین.:bunnyearsmiley::

باشه عزیزم خیلی خوبه.
منم هفته بعد 3 شنبه گزارش کار میدم:thumbsupsmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا