مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahdieh

New member
:4d564ad6:من میخوام آزمون آزمایشی شرکت کنم که فکرکنم از آذر شروع میشه.تا اون موقع هر چی گیرم بیاد میخونم.میخورم همه کتابهارو.وای که چه حالی بکنم امسال.دیگه ناشی گری هامو قبلا انجام دادم.ان شاا... امسال هممون میترکونیم ارشدو:4d564ad6:
مثل مننننننننننن

eco.bio

New member
راستش من برا میکروب کلاسای دکتر خلیلی رو شرکت کردمو جزوه های همونو میخونم. تو درس میکروب که دکتر اسماعیلی مدرسشه بچه هاش خوب جواب گرفتن. کتاب نمی خونم.
ولی برای شیمی مولتیمر، برای زبان 504. تافل. لزگی. یه سری لغات که قبلا در اوردم و... که زبانو هر چی بخونی کم خوندی.
برای سلولی ملکولی جزوه بیدخوری رو دارم. تا 3 ماه دیگه می خوام کلشو حسابی بخونم.بعد ببینم چند درصد از آی کیو بی رو می زنم. اگه جواب داد که هیچ ولی اگه جواب نداد تصمیم نگرفتم چی کار کنم. چون حجم لودیش خیلی زیاده و من شاغلم احتمالا نتونم بخونمو بش مسلط شم. تو سلولی و ملکولی گیر کردم!
نگار جون در مورد میکروب نظر بده جونم؟
بنظرت از کدوم مباحث شروع کنیم؟
:(50):

eco.bio

New member
یه چیزم هس
تا امشب فکر کنیم که چطو بخونیم و اینکه چقد بخونیم تا چن وقته میتونیم دور اول رو تموم کنیم
کلا همه چی دیگه
شب ساعت 11 نظراتو بگیم:thanks:

negarF

New member
نظرتون چیه تا هفته بعد 3 شنبه یه برنامه بذاریم:thanks:
واسه میکروب و سلولی و زبان بگین کدوم مباحثو بخونیم. نظر بدین یا خودم بگم؟؟؟؟//:p7977cujr38iyymsu8:

برای زبان نظرم اینه که لغت و متنو با هم تقویت کنیم. مثلاً شروع کنیم از لغت های 504 که سبک تره و در کنارشم reading بخونیم. حال این ریدینگ می تونه از لزگی باشه یا از هر منبعی که شما مد نظرتونه ولی به نظرم این دوتا رو در کنار هم پیش ببریم بهتر از اینه که اول لغت تقویت بشه و بعد متن.
برای شیمی از همون مولتیمر فصل به فصل طبق کتاب جلو بریم. درست یادم نمی یاد چندتا فصل داست ولی فک کنم 30 تایی می شد. اگه هفته ای دو فصلشو حسابی بخونیم تا 4 ماه دیگه یه دور تموم میشه.
برای میکروب و سلولی هم نظر خاصی ندارم ولی زیستو اگه از سلولی شروع کنین بهتره چون بیشتر مطالب از سلولیه. الانم ذهنامون آمادس. بهتر به یادم میمونه.

negarF

New member
یه چیزم هس
تا امشب فکر کنیم که چطو بخونیم و اینکه چقد بخونیم تا چن وقته میتونیم دور اول رو تموم کنیم
کلا همه چی دیگه
شب ساعت 11 نظراتو بگیم:thanks:
من امشب و فردا نمی تونم بیام. ولی بعدش حتما میام و خودمو هماهنگ می کنم.
پس تا بعد.

saharandishe

New member
سلام خداقوت،چه عجب بچه هاتشریف آوردین،فکرکنم حسابی منویادتون رفته!!!!!!!درسته که 93 کنکوردارم،ولی تصمیم گرفتم باشماهماهنگ بخونیم وبه طورآزمایشی خودم روباآزمون امسال(92)بسنجم،ولی فعلاازمنابع مورتیمرومنابع زبان رودارم.فعلابااین 2تادرس همراهی میکنم تابقیه روهم اضافه کنم.
پس منم هستم بسم الله.......
:bunnyearsmiley::thanks::smilies-azardl (181

eco.bio

New member
برای زبان نظرم اینه که لغت و متنو با هم تقویت کنیم. مثلاً شروع کنیم از لغت های 504 که سبک تره و در کنارشم reading بخونیم. حال این ریدینگ می تونه از لزگی باشه یا از هر منبعی که شما مد نظرتونه ولی به نظرم این دوتا رو در کنار هم پیش ببریم بهتر از اینه که اول لغت تقویت بشه و بعد متن.
برای شیمی از همون مولتیمر فصل به فصل طبق کتاب جلو بریم. درست یادم نمی یاد چندتا فصل داست ولی فک کنم 30 تایی می شد. اگه هفته ای دو فصلشو حسابی بخونیم تا 4 ماه دیگه یه دور تموم میشه.
برای میکروب و سلولی هم نظر خاصی ندارم ولی زیستو اگه از سلولی شروع کنین بهتره چون بیشتر مطالب از سلولیه. الانم ذهنامون آمادس. بهتر به یادم میمونه.
اره کاملا باهات موافقم .
واسه زبان لغت همراه متن خیلی خوب میشه.

eco.bio

New member
سلام خداقوت،چه عجب بچه هاتشریف آوردین،فکرکنم حسابی منویادتون رفته!!!!!!!درسته که 93 کنکوردارم،ولی تصمیم گرفتم باشماهماهنگ بخونیم وبه طورآزمایشی خودم روباآزمون امسال(92)بسنجم،ولی فعلاازمنابع مورتیمرومنابع زبان رودارم.فعلابااین 2تادرس همراهی میکنم تابقیه روهم اضافه کنم.
پس منم هستم بسم الله.......[/عالیه دوست عزیز
پس شب یه برنامه خوبی اعلام میکنیم
:thanks:
همه نظر بدن:bunnyearsmiley:

saharandishe

New member
من چون تجربه ندارم تواین زمینه بنابراین برنامه خاصی هم واسه خوندن ندارم فقط میدونم که طبق نظررتبه های خوب بایدزبان روهرروزبخونیم،ولی منتظرنظرات شماهستم تابه جمع بندی برسیم وبه امیدخداشروع کنیم.

kimiaaa

New member
سلام دوستان

این نظر من هست البته بر اساس صحبت های دکتر خلیلی

روزی 3 درس که من صبح(درس اصلی) سلولی ظهر تا شب(درس سخت) میکروب و بعد از شام هم(وقتی که بازدهی کمتر هست) زبان بعد که یکی از درس ها تموم شد شیمی رو میزاریم جای اون

مباحث هم سلولی(ساختار هسته و گلری-شبکه اندوپلاسمی -میتوکندری -لیزوزم و میکروبادی-اسکلت سلولی -اتصالات سلولی -ساختار غشاهای زیستی-انتقال مولکول ها و یون های کوچک از غشا-پیام رسانی سلولی -تنضیم جرخه سلول یوکاریوتی-ساختار dnaکروموزوم و کروماتین-همانند سازی و تعمیر dna-ساختار rnaو رونویسی-ترجمه و پروتیین سازی-تنضیم بیان زن-مهندسی زنتیک-سرظان و اپوپتوز)

میکروب هم سر فصل واکر مد نظرم هست

504 زبان من دست کسی هست باید صبر کنم تا برام بیاره که جاش فعلا همون زبان دکتر خلیلی رو میخونم راستی من خیلی دنبال کتاب لزگی گشتم ولی گیرم نیومده شما ار کجا تهیه کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم در عرض حداقل 2 ماه سلولی رو همین مبحث ها تموم بشه و جاش شیمی را بزاریم

راستی تست هم باید کار کرد در کنارشون و فراموش نشه معمولا من همون iqbمیزنم

منتظرتون هستم

به امید موفقیت همه

saharandishe

New member
سلام دوستان

روزی 3 درس که من صبح(درس اصلی) سلولی ظهر تا شب(درس سخت) میکروب و بعد از شام هم(وقتی که بازدهی کمتر هست) زبان بعد که یکی از درس ها تموم شد شیمی رو میزاریم جای اون

مباحث هم سلولی(ساختار هسته و گلری-شبکه اندوپلاسمی -میتوکندری -لیزوزم و میکروبادی-اسکلت سلولی -اتصالات سلولی -ساختار غشاهای زیستی-انتقال مولکول ها و یون های کوچک از غشا-پیام رسانی سلولی -تنضیم جرخه سلول یوکاریوتی-ساختار dnaکروموزوم و کروماتین-همانند سازی و تعمیر dna-ساختار rnaو رونویسی-ترجمه و پروتیین سازی-تنضیم بیان زن-مهندسی زنتیک-سرظان و اپوپتوز)

504 زبان من دست کسی هست باید صبر کنم تا برام بیاره که جاش فعلا همون زبان دکتر خلیلی رو میخونم راستی من خیلی دنبال کتاب لزگی گشتم ولی گیرم نیومده شما ار کجا تهیه کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منتظرتون هستم

به امید موفقیت همه

برنامه جالبی به نظرمی رسه،یعنی تواین دوماه سلولی تموم میشه؟بعدشیمی تاکی تمومه؟بعدشیمی چی جاش میاد؟
باآی کیوبی موافقم.ولی من وقت آزادندارم!!!شنبه تاچهارشنبه کلاس دارم تاساعت5!!!!برای من چه پیشنهادی دارین؟

biotechnologist

New member
به نظر من خوندن متن زبان از الان خیلی زوده.بهتره لغتهارو از تافل بخونید و یا واسه لغتهای لزگی مثال تو جمله پیدا کنیم و فلش کارت کنیم.

biotechnologist

New member
باکتری رو هم از کلیات شروع کنیم خوبه.چون بیشتر سوالات رو معمولا از کلیات میدن.

biotechnologist

New member
تست زدن با iqb رو هستم.کتاب خیلی عالی ایه.شیمی مورتیمر جلد دوم زیاد سوال نمیاد.جلد یک مباحث مهم تری داره.

eco.bio

New member
سلام دوستان

منتظرتون هستم

به امید موفقیت همه

بنظر من کار اصلی باید فعلا خوندن باشه
بعدش که میخواییم دور دوم رو شروع کنیم تست هم میزنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا