biomar
New member
ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام. چرا چند وقته کسی اینجا نیس؟ این صفحه تعطیل شده؟ یا همه با هم تغییر رشته دادین؟ یا سخت مشغول خوندینینو سری نمیزنین. من از امروز 1 اسفند میخوام شروع کنم. برام مهم نیست دیر شده یا نه می خوام با انرژی شروع کنم. من پارسال رتبم 195 شد با این درصدا> شیمی60 میک30 سل40 زبان 13
به نظرتون من چی کار کنم. که امسال قبول بشم.( البته می دونم مشکل اصلیم زبانه. لزگی کافیه؟ چه کنم؟ کمک؟ بقیه درسا چی؟ شما دارین چیکار میکنید؟)
اتفاقا اصلا هم دیر نیست!
به شرطی که فشرده تر کار کنی! و یادت باشه اگر 60 درصد مطالب رو 100% خوب بخونی، بهتره تا اینکه 100% مطالب رو بخونی ولی با بازده 30 درصد !
باید ببینی پارسال منابعت چی بوده و چقدر خونده بودی و چقدر نتیجه گرفته بودی؟
خیلی خوب میتونی از نقاط ضعف و قوت سال گذشتت استفاده کنی. :riz277:
برای یه رتبه ی خوب حتما باید زبانو بالا بزنی.
ولی
بستگی داره که توی چی ضعیفتری؟ لغت یا گرامر یا درک مطلب؟ سرعت خوندن و یادگیریت چقدره؟
بر این اساس اگر سرعت خوندن (خوندنی که یاد هم بگیری!) بالاست هر دو رو بخون. اول رضاضاده بعد لزگی.
در غیر این صورت برای این که وقت کم نیاری از همین اول لزگی بخون. ولی یادت باشه با کیفیت بخون. با لایتنر هم لغات تافل و لزگی رو مرور کن.
زبان رو بدون استثنا هر روز بخون و مرور کن. :smilies-azardl (181
میکروبت هم به نسب ضعیف بوده.
یک فصل بخون بعد حتما تستاشو بزن.
حالا از هر کتابی که باهاش راحت تری. چون اینجوری توی این زمان محدود، هر فصلی که میخونی مطمئن میشی همه نکته هاش رو هم خوندی.
سلولی و شیمیت ت هم خوب بوده تقریبا، پس فقط مرور و مرور و مرور!
موفق باشی.:bunnyearsmiley: