مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biomar

New member
ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام. چرا چند وقته کسی اینجا نیس؟ این صفحه تعطیل شده؟ یا همه با هم تغییر رشته دادین؟ یا سخت مشغول خوندینینو سری نمیزنین. من از امروز 1 اسفند میخوام شروع کنم. برام مهم نیست دیر شده یا نه می خوام با انرژی شروع کنم. من پارسال رتبم 195 شد با این درصدا> شیمی60 میک30 سل40 زبان 13
به نظرتون من چی کار کنم. که امسال قبول بشم.( البته می دونم مشکل اصلیم زبانه. لزگی کافیه؟ چه کنم؟ کمک؟ بقیه درسا چی؟ شما دارین چیکار میکنید؟)

اتفاقا اصلا هم دیر نیست!

به شرطی که فشرده تر کار کنی! و یادت باشه اگر 60 درصد مطالب رو 100% خوب بخونی، بهتره تا اینکه 100% مطالب رو بخونی ولی با بازده 30 درصد !

باید ببینی پارسال منابعت چی بوده و چقدر خونده بودی و چقدر نتیجه گرفته بودی؟

خیلی خوب میتونی از نقاط ضعف و قوت سال گذشتت استفاده کنی. :riz277:

برای یه رتبه ی خوب حتما باید زبانو بالا بزنی.
ولی
بستگی داره که توی چی ضعیفتری؟ لغت یا گرامر یا درک مطلب؟ سرعت خوندن و یادگیریت چقدره؟
بر این اساس اگر سرعت خوندن (خوندنی که یاد هم بگیری!) بالاست هر دو رو بخون. اول رضاضاده بعد لزگی.

در غیر این صورت برای این که وقت کم نیاری از همین اول لزگی بخون. ولی یادت باشه با کیفیت بخون. با لایتنر هم لغات تافل و لزگی رو مرور کن.
زبان رو بدون استثنا هر روز بخون و مرور کن. :smilies-azardl (181

میکروبت هم به نسب ضعیف بوده.
یک فصل بخون بعد حتما تستاشو بزن.
حالا از هر کتابی که باهاش راحت تری. چون اینجوری توی این زمان محدود، هر فصلی که میخونی مطمئن میشی همه نکته هاش رو هم خوندی.
سلولی و شیمیت ت هم خوب بوده تقریبا، پس فقط مرور و مرور و مرور!

موفق باشی.:bunnyearsmiley:

nori

New member
اتفاقا اصلا هم دیر نیست!

به شرطی که فشرده تر کار کنی! و یادت باشه اگر 60 درصد مطالب رو 100% خوب بخونی، بهتره تا اینکه 100% مطالب رو بخونی ولی با بازده 30 درصد !

باید ببینی پارسال منابعت چی بوده و چقدر خونده بودی و چقدر نتیجه گرفته بودی؟

خیلی خوب میتونی از نقاط ضعف و قوت سال گذشتت استفاده کنی. :riz277:

برای یه رتبه ی خوب حتما باید زبانو بالا بزنی.
ولی
بستگی داره که توی چی ضعیفتری؟ لغت یا گرامر یا درک مطلب؟ سرعت خوندن و یادگیریت چقدره؟
بر این اساس اگر سرعت خوندن (خوندنی که یاد هم بگیری!) بالاست هر دو رو بخون. اول رضاضاده بعد لزگی.

در غیر این صورت برای این که وقت کم نیاری از همین اول لزگی بخون. ولی یادت باشه با کیفیت بخون. با لایتنر هم لغات تافل و لزگی رو مرور کن.
زبان رو بدون استثنا هر روز بخون و مرور کن. :smilies-azardl (181

میکروبت هم به نسب ضعیف بوده.
یک فصل بخون بعد حتما تستاشو بزن.
حالا از هر کتابی که باهاش راحت تری. چون اینجوری توی این زمان محدود، هر فصلی که میخونی مطمئن میشی همه نکته هاش رو هم خوندی.
سلولی و شیمیت ت هم خوب بوده تقریبا، پس فقط مرور و مرور و مرور!

موفق باشی.:bunnyearsmiley:

وای مــــــــــــــــــــــرسی! :ad54ad: فک نمیکردم به این زودی یه دوست خوب پیدا کنم. که این قدر خوب به من جواب بده.
حتما همینکارا را میکنم. زبان با تافل و لزگی که دارم شروع میکنم. اگه وقت اضافه آوردم، میرم رضازاده را میخرم . میخونم.
باکتری هم مورای خوندم ولی تست نزدم امسال با آکیوبی همزمان شروع میکنم. سلولی و بیوشیمی هم مث پارسال اما با تست. امیدوارم وقت کم نیارم.
بازم تشکر امیدوارم شما هم موفق باشید. و تا روز کنکور با هم درس بخونیم. یا علی

nori

New member
کی میدونه تربیت دانشگاه هایی که بیوتک دارن از همه نظر (کیفیت استاد علم خوابگاه و ...) چه جوره؟
به ترتیب؟؟؟؟؟؟؟؟
مدرس
تهران
اصفهان
شیراز
تبریز
قزوین
زنجان
انتقال خون
...
رتبه های برتر تهران میرن یا مدرس
سطح علمی بقیه چطوره؟؟؟؟؟

biotechnologist

New member
کی میدونه تربیت دانشگاه هایی که بیوتک دارن از همه نظر (کیفیت استاد علم خوابگاه و ...) چه جوره؟
به ترتیب؟؟؟؟؟؟؟؟
مدرس
تهران
اصفهان
شیراز
تبریز
قزوین
زنجان
انتقال خون
...
رتبه های برتر تهران میرن یا مدرس
سطح علمی بقیه چطوره؟؟؟؟؟

هیچ ترتیبی نداره.کاملا سلیقه ایه. ولی تا جاییکه من میدونم اغلب تهران رو اول میزنن.:riz481:

biotechnologist

New member
ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام. چرا چند وقته کسی اینجا نیس؟ این صفحه تعطیل شده؟ یا همه با هم تغییر رشته دادین؟ یا سخت مشغول خوندینینو سری نمیزنین. من از امروز 1 اسفند میخوام شروع کنم. برام مهم نیست دیر شده یا نه می خوام با انرژی شروع کنم. من پارسال رتبم 195 شد با این درصدا> شیمی60 میک30 سل40 زبان 13
به نظرتون من چی کار کنم. که امسال قبول بشم.( البته می دونم مشکل اصلیم زبانه. لزگی کافیه؟ چه کنم؟ کمک؟ بقیه درسا چی؟ شما دارین چیکار میکنید؟)

من چند وقته کمی کسالت داشتم.ولی الان خوبم و با انرژی دارم درس میخونم.اگه با همین ضرایب،زبان رو 50-60 زده بودید زیر 70 میشدید.الان اصلا دیر نیست.فقط دیگه وقت های باقی مونده رو از دست ندید.زبان اگر فکر میکنید تو این مدت نمیتونید کامل مسلط بشید حتما کلاس برید و میانبر بزنید.اینکه آدم دنبال تقویت نقاط ضعفش باشه ننگ نیست،حتی با رفتن به کلاس.هر کاری از دستتون برمیاد انجام بدید.برای رسیدن به هدف باید ایثار کرد نه انجام وظیفه.:smiliess (3):
امیدوارم همکلاسیهای سخت کوش و با سوادی بشیم.موفق باشید:ad54ad:

nori

New member
من چند وقته کمی کسالت داشتم.ولی الان خوبم و با انرژی دارم درس میخونم.اگه با همین ضرایب،زبان رو 50-60 زده بودید زیر 70 میشدید.الان اصلا دیر نیست.فقط دیگه وقت های باقی مونده رو از دست ندید.زبان اگر فکر میکنید تو این مدت نمیتونید کامل مسلط بشید حتما کلاس برید و میانبر بزنید.اینکه آدم دنبال تقویت نقاط ضعفش باشه ننگ نیست،حتی با رفتن به کلاس.هر کاری از دستتون برمیاد انجام بدید.برای رسیدن به هدف باید ایثار کرد نه انجام وظیفه.:smiliess (3):

من اصلا با کلاسهای زبان آشنایی ندارم و نمیدونم برای اشد بهداشت کجا کلاس هست. من ساکن اصفهانم. اما چیزی در این رابطه ندیدم. تازه فک کنم خیلی گرون باشه. به نظرتون چه کتابایی بخونم که درصدم توی سه ماه 30،40 درصد بیاد بالا.:smiliess (11):
من لزگی و 4تا از کتابای پیشنهادی سنجش پی را دارم.به نظرتون خوبه کافیه چه جوری بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

biomar

New member
به نظر من فقط بخون و خوب بخون! هرجوری شده! هرچی شده!:ad54ad:
یه کتاب دستت بگیر و همون یه دونه رو خوب بخون! ترجیحا لزگی! خدا رو شکر که زبان جزء اون درسایی نیست که تو هر کتاب یه چیزی بگن!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1t
تا میتونی درک مطلب تمرین کن. تمرین از همه چی مهمتره.
حتا اگه کلی لغت هم حفظ کنی ممکنه تو متن ببینی یادت نیاد معنیشون رو! البته لغت هم نقش مهمی داره.

تا توی تمرین ها با کلمات مواجه نشی ملکه ی ذهن نمیشن. :idea_majidonline:

درک مطلب هم چیزی نیست که با یاد گرفتن صرفا چهار تا قانون یا کلاس بشه جواب داد.
فقط تمرین و تمرین. اگه دیدی لزگی برات سنگینه. ESM بخون.

ولی زمانو از دست نده. همین که شروع کنی کم کم نتیجشو خودت میبینی. الان دیگه خیلی دنبال چی و چه جوریش نباشی بهتره ها...

من خودم کلی زمان سر این چیزا تلف کردم که چی بخونم و ...
در صورتی که به نظرم اگه هرکسی فقط یه چیزی رو شروع کنه و جلو بره خودش کم کم میفهمه چه کاری و چه جور کتابی و چه روشی براش مناسب تره و در عین حال تا اینارو تجربه کنه وقتشم تلف نشده.
دروغ میگم بگو دروغ میگی!:New (6):

آخرین ویرایش:

mahdieh

New member

آخی خدا بد نده بیوتک جان
من واقعا تحسینت میکنم به خاطر اراده ات
دوستان همگی موفق باشن

nori

New member
به نظر من فقط بخون و خوب بخون! هرجوری شده! هرچی شده!:
یه کتاب دستت بگیر و همون یه دونه رو خوب بخون! ترجیحا لزگی! خدا رو شکر که زبان جزء اون درسایی نیست که تو هر کتاب یه چیزی بگن!!! :تا میتونی درک مطلب تمرین کن. تمرین از همه چی مهمتره.
حتا اگه کلی لغت هم حفظ کنی ممکنه تو متن ببینی یادت نیاد معنیشون رو! البته لغت هم نقش مهمی داره.

تا توی تمرین ها با کلمات مواجه نشی ملکه ی ذهن نمیشن. :
درک مطلب هم چیزی نیست که با یاد گرفتن صرفا چهار تا قانون یا کلاس بشه جواب داد.
فقط تمرین و تمرین. اگه دیدی لزگی برات سنگینه. ESM بخون.

ولی زمانو از دست نده. همین که شروع کنی کم کم نتیجشو خودت میبینی. الان دیگه خیلی دنبال چی و چه جوریش نباشی بهتره ها...

من خودم کلی زمان سر این چیزا تلف کردم که چی بخونم و ...
در صورتی که به نظرم اگه هرکسی فقط یه چیزی رو شروع کنه و جلو بره خودش کم کم میفهمه چه کاری و چه جور کتابی و چه روشی براش مناسب تره و در عین حال تا اینارو تجربه کنه وقتشم تلف نشده.
دروغ میگم بگو دروغ میگی!:(6):

اختیار دارید رفیق. دروغ چیه! پس من از همین کتابایی که دارم شروع میکنم. توکل به خدا. ممنون از راهنماییت:heart: :riz304: :28: :smilies-azardl (113

nori

New member
بچه ها بیوتک چرا نمیان مث بقیه گزارش بدین؟؟؟
با این کار مخالفین؟؟:smiliess (12):
من خیلی دوس دارم با هم درس بخونیم. کی پایه است از فردا هر روز گزارش بدیم؟؟

biotechnologist

New member
من هرروز نمیتونم بیام.باکتری استاف و استرپ رو خوندم.کلیات رو اجمالی مرور کردم.مولکولی مهندسی ژنتیک دارم میخونم.شیمی استوکیومتری رو شرو کردم.زبان هم پراکنده دارم لغت و تستهای سالهای قبل رو کار میکنم.:smilies:

hoorsa

New member
سلام بر همگی...
من با اعتماد به نفس کامل در حال عوض کردن منبعم برای میکروب هستم...قبلا آموزگار بود حالا می خوام مورای باشه

آخرین ویرایش:

hoorsa

New member
یه سوالی داشتم نمی دونستم کجا باید بپرسم...البته بازم دارما...اگه جاش اینجا نیست بگید کجاست که ازین به بعد برم اونجا و اما سوال :
این دو تا تست چرا جواباشون فرق داره با هم ؟
باکتری های فرمانتر هترولاکتیک جهت کسب انرژی بیولوژیک از کدامیک از مسیرهای زیر استفاده می کنند؟
گلیکولیز
فسفوگلوکونات(جواب اینه)
انتردودورف
تری کربوکسیلیک اسید
و
باکتری های تخمیرکننده ی هترولاکتیک جهت متابولیزه کردن گلوکز از چه مسیری استفاده می کنند؟
گلیکولیز
راه انحرافی هگزوز مونو فسفات(جواب اینه)
گلی اکسیلات
انتردودورف
مگه با تخمیر گلوکز انرژی بیولوژیک تولید نمی شه ؟مگه فرق دارن با هم؟

hoorsa

New member
یه سوال دیگه :
بچه ها غشای سه لایه ای هم داریم مگه ؟من تو برای کنکور سلولی خوندم برا اندامک کیتوکندری بود فکرکنم که نوشته بود این هم همانند نمی دونم چی چی غشای سه لایه ای داره ؟
داریم اصلا؟

hoorsa

New member
من هرروز نمیتونم بیام.باکتری استاف و استرپ رو خوندم.کلیات رو اجمالی مرور کردم.مولکولی مهندسی ژنتیک دارم میخونم.شیمی استوکیومتری رو شرو کردم.زبان هم پراکنده دارم لغت و تستهای سالهای قبل رو کار میکنم.:smilies:

شما برای میکروب چه کتابی می خونی ؟

aohm

New member
یه سوال دیگه :
بچه ها غشای سه لایه ای هم داریم مگه ؟من تو برای کنکور سلولی خوندم برا اندامک کیتوکندری بود فکرکنم که نوشته بود این هم همانند نمی دونم چی چی غشای سه لایه ای داره ؟
داریم اصلا؟

آره هورسا جان.تا اونجاييكه من ميدونم ميتوكندري،كلروپلاست و باكتريهاي گرم منفي داراي غشاي سه لايه هستن

biomar

New member
آره هورسا جان.تا اونجاييكه من ميدونم ميتوكندري،كلروپلاست و باكتريهاي گرم منفي داراي غشاي سه لايه هستن

تا اون جایی که من یادمه! :smilies:
منظور از غشای سه لایه حالتیه که توی رنگ آمیزی غشا دیده میشه!
دو لایه تیره و یه لایه روشن در وسط، که تیره ها سرهای آب دوست فسفولیپیدها و قسمت روشن بخش آب گریزشونه
که بر همین اساس بخش وسط رنگ نگرفته و به صورت روشن دیده میشه!
فکر نکنم غشای سه لایه داشته باشیم!! :21:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا