'گزارش کار من : دو هفته ای میشه که تقریبا هر روز مهمان داریم و فقط 5 صفحه زیست خوندم البته مرور قبلی ها و لغات تافل!
عجب سخته این سلولی...من اسمای عجیب غریب و جاهایی که خیلی اسمای عجیب داره رو نمی خونم مثلا جاهایی که گفته نمی دونم چی چی آز با چی چی گلوگونات سدیم ترکیب میشه ازطریق ترانسفراز مالتاز اکسیداز پپتیداز غشایی با حامل های نمی دونم چی چی ، نمی دونم چی چی میشه...یعنی اینجوری میشم ها :5:
بابا ما تو بیهوشی 4 تا دارو می زنیم می خوابه یه چهارتای دیگه می زنیم بیدار می شه....شوخی کردم بیهوشی خیلی پیچیده تر از اونی یه که فکر می کنید...
خب به هرحال من خوب پیش نرفتم اما خوب چی کار کنم دیگه...انشاالله ازین به بعد
هورسا جون عزیزم میگم این چی چی آز هارو با اون داروهای چی چی یه وقت قاطی میکنیاااااااااااااا بعدش اشتباهی جماعتو بیهوش میکنی حالا بیا بیدارشون کن:smiliess (3):
درسته بيومار جان.ولي من بعضي جاها به سوالايي برميخورم كه با اينكه ترجمه ش رو ميدونم ولي توجيه نميشم چرا جواب درست اوني ميشه كه تو كتاب گفته؟!! بنظرم مياد بعضي جواب ها رو اشتباه زده(كتاب لزگي) بقيه دوستان به چنين چيزي بر نخوردن؟
بچه ها من يه سوال برام پيش اومده..قضيه اينكه شما ميكروب پزشكي و غير پزشكي رو مطرح ميكنيد چيه؟؟؟ مگه همه مطالب تو يك كتاب نيست؟
نه عزیزم اشتباه نیستن.واسه بعضی از سوالها میشه دو پاسخ درست درنظر گرفت.من زیاد با این قضیه مواجه شدم واسه همین هرچی کتاب زبان تو بازار بود رو خریدم.سر کلاس هم با استادم کلی چلنج میکردم.هیچ چاره ای هم نداره.چون با دلیل میشه هرکدوم رو اثبات کرد.:tsimuzpzwoap1t9y3o7:riz277: ولی اگه خواستی مشکلت رو بذار تا کمکت کنم.من اغلب متن هارو حفظ شدم دیگه.:a2d3:
عزیزم اگه منظورت عرایض بندست که باید بگم کلیات و باکتری شناسی پزشکی رو گفتم.همش تو یه کتابه ولی کلیات خیلی مهمه و در واقع بیس باکتری شناسیه.ولی بخش پزشکی بیشتر به بیماریها پرداخته.واسه بیوتک از کلیات زیاد سوال میدن.البته نه به این معنی که بخش پزشکیش نادیده گرفته بشه.:smilies:
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااا
یکی کمکککککککککککککککککککککککک
من همه اطلاعاتمو با دقت تمام وارد کردم.... ولی بعد از اینکه ثبت نامم تکمیل شد توی قسمتی که باید معدل رو به صورت صحیح و اعشار انتخاب میکردیم اعشار رو من 76 انتخاب کردم مطمئنم درست انتخاب کردم ولی وقتی ثبت رو زدم و صفحه ی نهایی برای پرینت اومد دیدم اعشار معدلم 176 ــه
چیکار کنم؟ اون مهلت ویرایش که توی اسفنده شامل این مورد هم میشه یا بیچاره شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟