مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biomar

New member
کتاب زبان عمومی برای کنکور، جواب تشریحی نداده، ولی سوالات هر آزمونی رو که گذاشته ترجمه ی کامل متن و سوالات و گزینه هاش رو هم تو قسمت بعدش نوشته. شاید بهتون کمک کنه. آخه به نظرم سوالای زبان بیو بیشتر لغته تقریبا گرامری نداره.

aohm

New member
درسته بيومار جان.ولي من بعضي جاها به سوالايي برميخورم كه با اينكه ترجمه ش رو ميدونم ولي توجيه نميشم چرا جواب درست اوني ميشه كه تو كتاب گفته؟!! بنظرم مياد بعضي جواب ها رو اشتباه زده(كتاب لزگي) بقيه دوستان به چنين چيزي بر نخوردن؟

kiana

New member
گزارش کار من : لزگی مهارت 2 رو تموم کردم. زیست مهدوی صفحه 24 هستم. شیمی مورتیمر فصل 3 رو تموم کردم. میکروب که هنوز شروع نکردم نمیدونم بهادر بخونم یا آموزگار البته اینم بگما من 93 کنکور دارم :motat:

eco.bio

New member
'گزارش کار من : دو هفته ای میشه که تقریبا هر روز مهمان داریم و فقط 5 صفحه زیست خوندم البته مرور قبلی ها و لغات تافل!
عجب سخته این سلولی...من اسمای عجیب غریب و جاهایی که خیلی اسمای عجیب داره رو نمی خونم مثلا جاهایی که گفته نمی دونم چی چی آز با چی چی گلوگونات سدیم ترکیب میشه ازطریق ترانسفراز مالتاز اکسیداز پپتیداز غشایی با حامل های نمی دونم چی چی ، نمی دونم چی چی میشه...یعنی اینجوری میشم ها :5:
بابا ما تو بیهوشی 4 تا دارو می زنیم می خوابه یه چهارتای دیگه می زنیم بیدار می شه....شوخی کردم بیهوشی خیلی پیچیده تر از اونی یه که فکر می کنید...
خب به هرحال من خوب پیش نرفتم اما خوب چی کار کنم دیگه...انشاالله ازین به بعد

هورسا جون عزیزم میگم این چی چی آز هارو با اون داروهای چی چی یه وقت قاطی میکنیاااااااااااااا بعدش اشتباهی جماعتو بیهوش میکنی حالا بیا بیدارشون کن:smiliess (3):

nori

New member
سلام بچه ها کی اینجا علوم شرکت کرده. به نظرتون با این درصد ها توی کنکور امسال من چه رتبه ای میارم اصلا چیزی قبول میشم. تو رو خدا کمک کنید دارم می پکم.:14:
زبان: 40
تنه مشترک25
ژنتیک:50
سلولی:30
بیوشیمی:35
میکروب:40
ویروس و ایمنی ...: 30
بیوفیزیک:15

hoorsa

New member
هورسا جون عزیزم میگم این چی چی آز هارو با اون داروهای چی چی یه وقت قاطی میکنیاااااااااااااا بعدش اشتباهی جماعتو بیهوش میکنی حالا بیا بیدارشون کن:smiliess (3):

بدبختی مارو می بینی ؟
یه بام و ده پونزده تا حوا!

biotechnologist

New member
درسته بيومار جان.ولي من بعضي جاها به سوالايي برميخورم كه با اينكه ترجمه ش رو ميدونم ولي توجيه نميشم چرا جواب درست اوني ميشه كه تو كتاب گفته؟!! بنظرم مياد بعضي جواب ها رو اشتباه زده(كتاب لزگي) بقيه دوستان به چنين چيزي بر نخوردن؟

نه عزیزم اشتباه نیستن.واسه بعضی از سوالها میشه دو پاسخ درست درنظر گرفت.من زیاد با این قضیه مواجه شدم واسه همین هرچی کتاب زبان تو بازار بود رو خریدم.سر کلاس هم با استادم کلی چلنج میکردم.هیچ چاره ای هم نداره.چون با دلیل میشه هرکدوم رو اثبات کرد.:tsimuzpzwoap1t9y3o7:riz277: ولی اگه خواستی مشکلت رو بذار تا کمکت کنم.من اغلب متن هارو حفظ شدم دیگه.:a2d3:

biotechnologist

New member
بچه ها من يه سوال برام پيش اومده..قضيه اينكه شما ميكروب پزشكي و غير پزشكي رو مطرح ميكنيد چيه؟؟؟ مگه همه مطالب تو يك كتاب نيست؟

عزیزم اگه منظورت عرایض بندست که باید بگم کلیات و باکتری شناسی پزشکی رو گفتم.همش تو یه کتابه ولی کلیات خیلی مهمه و در واقع بیس باکتری شناسیه.ولی بخش پزشکی بیشتر به بیماریها پرداخته.واسه بیوتک از کلیات زیاد سوال میدن.البته نه به این معنی که بخش پزشکیش نادیده گرفته بشه.:smilies:

biotechnologist

New member
بچه ها تو این سایت آزمون آزمایشی زبان عمومی ویژه وزارت بهداشت، آنلاین و رایگان داره.برید خودتون رو یه امتحان بکنید.:riz481:

AZMOON ONLINE RMEG

kiana

New member
دوستان به نظرتون لزگی کافیه ؟ با این کتاب چند درصد میشه زد؟ :sarma:

aohm

New member
نه عزیزم اشتباه نیستن.واسه بعضی از سوالها میشه دو پاسخ درست درنظر گرفت.من زیاد با این قضیه مواجه شدم واسه همین هرچی کتاب زبان تو بازار بود رو خریدم.سر کلاس هم با استادم کلی چلنج میکردم.هیچ چاره ای هم نداره.چون با دلیل میشه هرکدوم رو اثبات کرد.:tsimuzpzwoap1t9y3o7:riz277: ولی اگه خواستی مشکلت رو بذار تا کمکت کنم.من اغلب متن هارو حفظ شدم دیگه.:a2d3:

ممنون بيو جان
باشه از اين به بعد ميذارم

biomar

New member
لطفا حتما به این تاپیک برید و حتما ایمیل اعتراض ارسال کنید.

دوستان بیایید یک بار هم که شده ساکت نمانیم و به ظلم هایی که به ما میشود اعتراض کنیم.

با انجام یک کار ساده در حد ارسال یک ایمیل همه با هم نشان دهیم که ما از همه چیز راضی نیستیم

برای ارتباط با مرکز سنجش آموزش پزشکی با آدرس info@sanjeshp.ir مکاتبه نمایید.

arezoomand

New member
عزیزم اگه منظورت عرایض بندست که باید بگم کلیات و باکتری شناسی پزشکی رو گفتم.همش تو یه کتابه ولی کلیات خیلی مهمه و در واقع بیس باکتری شناسیه.ولی بخش پزشکی بیشتر به بیماریها پرداخته.واسه بیوتک از کلیات زیاد سوال میدن.البته نه به این معنی که بخش پزشکیش نادیده گرفته بشه.:smilies:

بیوتکنولوزیست عزیز از هردو مبحث کلیات وبالینی به طور یکسان سوال میدن.سال 91 حدود 15 سوال کلیات بود و بیشترش بالینی بود.هرسال از هردوبخش سوال میدن:bunnyearsmiley:

biomar

New member
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااا
یکی کمکککککککککککککککککککککککک
من همه اطلاعاتمو با دقت تمام وارد کردم.... ولی بعد از اینکه ثبت نامم تکمیل شد توی قسمتی که باید معدل رو به صورت صحیح و اعشار انتخاب میکردیم اعشار رو من 76 انتخاب کردم مطمئنم درست انتخاب کردم ولی وقتی ثبت رو زدم و صفحه ی نهایی برای پرینت اومد دیدم اعشار معدلم 176 ــه

چیکار کنم؟ اون مهلت ویرایش که توی اسفنده شامل این مورد هم میشه یا بیچاره شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahdieh

New member
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااا
یکی کمکککککککککککککککککککککککک
من همه اطلاعاتمو با دقت تمام وارد کردم.... ولی بعد از اینکه ثبت نامم تکمیل شد توی قسمتی که باید معدل رو به صورت صحیح و اعشار انتخاب میکردیم اعشار رو من 76 انتخاب کردم مطمئنم درست انتخاب کردم ولی وقتی ثبت رو زدم و صفحه ی نهایی برای پرینت اومد دیدم اعشار معدلم 176 ــه

چیکار کنم؟ اون مهلت ویرایش که توی اسفنده شامل این مورد هم میشه یا بیچاره شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نگران نباش برای هممون یه یک اضافه شده

nori

New member
ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام. چرا چند وقته کسی اینجا نیس؟ این صفحه تعطیل شده؟ یا همه با هم تغییر رشته دادین؟ یا سخت مشغول خوندینینو سری نمیزنین. من از امروز 1 اسفند میخوام شروع کنم. برام مهم نیست دیر شده یا نه می خوام با انرژی شروع کنم. من پارسال رتبم 195 شد با این درصدا> شیمی60 میک30 سل40 زبان 13
به نظرتون من چی کار کنم. که امسال قبول بشم.( البته می دونم مشکل اصلیم زبانه. لزگی کافیه؟ چه کنم؟ کمک؟ بقیه درسا چی؟ شما دارین چیکار میکنید؟)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا