مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eco.bio

New member
دوستان من میخوام بدونم که شیمی چه قدر تاثیر داره در آزمون
و اینکه آیا همون ورتیمر کافیه و اینکه سخته یا نه؟

اره همه دروس تاثیر دارن. البته من شنیدم هر درس تو هر رشته یه ضریب پنهان داره که براساس سطح سوالات و میزان درصدی که نفر اول میزنه تو همون سال بستگی داره. و اینکه زبان درصد پنهانش تو همه رشته ها زیاده! :smilies: حالا شیمی هم بجای خود.

eco.bio

New member
ارزومند عزیز بالاخره پیدا کردم ایراد کار این فونتهارو:thanks:
عزیزم قبل از تایپ، مربع اول رو کلیک کن همینکه A/A نوشته و وقتی ماوس رو روش نگه داری میاره تغییر ویرایشگر... بعد که رو این کلیک کردی میتونی فونت رو عوضش کنی عزیزم:bunnyearsmiley:

arezoomand

New member
ارزومند عزیز بالاخره پیدا کردم ایراد کار این فونتهارو:thanks:
عزیزم قبل از تایپ، مربع اول رو کلیک کن همینکه A/A نوشته و وقتی ماوس رو روش نگه داری میاره تغییر ویرایشگر... بعد که رو این کلیک کردی میتونی فونت رو عوضش کنی عزیزم:bunnyearsmiley:
اکو بیو جان ممنون

eco.bio

New member
arezoomand و famous عزیز بابت مطالب خوبتون نهایت تشکر رو دارم:riz304:
واقعا خسته نباشین:ad54ad: من مطمینم شما از رتبه های برتر سال بعد هستین:4d564ad6:

eco.bio

New member
دوستان چه خبراااااااااااا:bunnyearsmiley:
ای بابا گاه گداری یه حرفی بزنین تا بدونیم زندگی در جریان هس:thanks:

arezoomand

New member
سلام به همه دوستای خوبم .خوشحالم که داریم با هم پیش میریم.از مطالبتون ممنونم و خوشحالم که مطالبی که مینویسم واستون مفیده..مطمئنم سال دیگه همکلاسی خواهیم بود.پس به امید دیدن همدیگه در دانشگاه از فرصت هامون استفاده میکنیم و خوب میخونیم:bunnyearsmiley::a2d3:

eco.bio

New member
سلام به همه دوستای خوبم .خوشحالم که داریم با هم پیش میریم.از مطالبتون ممنونم و خوشحالم که مطالبی که مینویسم واستون مفیده..مطمئنم سال دیگه همکلاسی خواهیم بود.پس به امید دیدن همدیگه در دانشگاه از فرصت هامون استفاده میکنیم و خوب میخونیم:bunnyearsmiley::a2d3:

مرسی ارزومند عزیزم. همیشه به اراده بالات غبطه میخورم جونم:riz304: :a2d3:

nori

New member
اره همه دروس تاثیر دارن. البته من شنیدم هر درس تو هر رشته یه ضریب پنهان داره که براساس سطح سوالات و میزان درصدی که نفر اول میزنه تو همون سال بستگی داره. و اینکه زبان درصد پنهانش تو همه رشته ها زیاده! :smilies: حالا شیمی هم بجای خود.

سلام باید بگم که تاثیر شیمی خیلی زیاده، چون اغلب خیلی بالا می زنن. بنده هم چون شیمم را بالا زدم رتبم خیلی خوب شد... من اول شیمی دبیرستان را از کتابای مبتکران مهندس بازرگان خوندم( اندیشه سازان سابق) بعد مورتیمر... خیلی مسلط شدم. اما باید بگم که تمام سوالا عیناً از مورتیمره فقط باید دو جلد را خوب بخوبنی و خلاصه کنید مخصوصاً ساختارهای شیمیایی را مرتب مرور کنید. خیلی راحت میتونید 70-80 به بالا بزنید. راستی مسئله هم زیاد می دن و خیلی آسونه.:thumbsupsmileyanim:

nori

New member
یه سوال کسی اینجا برای علوم نمی خونه؟ جند تا سوال داشتم در مورد بیوتکنولوژی میکروبی؟؟

eco.bio

New member
یه سوال کسی اینجا برای علوم نمی خونه؟ جند تا سوال داشتم در مورد بیوتکنولوژی میکروبی؟؟

مرسی از اینکه نظر دادین :rose: شما سوالتون رو بفرمایین هرکدوم از بچه ها تونستن راهنمایی میکنن:smilies-azardl (113

nori

New member
تفاوت این دو رشته چیه؟ بیوتکنولوژِ میکرو؟ و پزشکی؟ میشه از فوق یکی به دکترا اون یکی رفت؟ امکان داره توی بیوتکنو میکروبی وزارت علوم پایان نامه پزشکی برداشت مثلاً در حوزه یک میکروب بیماری زا و.........؟

eco.bio

New member
تفاوت این دو رشته چیه؟ بیوتکنولوژِ میکرو؟ و پزشکی؟ میشه از فوق یکی به دکترا اون یکی رفت؟ امکان داره توی بیوتکنو میکروبی وزارت علوم پایان نامه پزشکی برداشت مثلاً در حوزه یک میکروب بیماری زا و.........؟

تا جاییکه من میدونم اره میشه از فوق یکی به دکترای اون یکی رفت. فقط وزارت بهداشت یه کم سخت میگیره برای دکترا میگم. در مورد پایان نامه هم فکر نکنم محدودیت باشه بسته به طرح و مهمتر از همه استادت و بودجه داره. و مسلما اساتید تو وزارت علوم بیشتر روی میکروبهای .... کار میکنن نه پزشکی. و الا بیوتک یک رشته بین رشته ای هس و میتونه روی همه موارد کار کنه.:a2d3: در ضمن فکر نکنم تفاوت انچنانی داشته باشن فقط حیطه فعالیتشون فرق میکنه میکروبی بیشتر به صنعت اینا مربوط میشه. باز از زنبق عزیز که بیوتک میکروبی میخونن بپرسین تا بیشتر راهنماییتون کنن.

arezoomand

New member
سلام باید بگم که تاثیر شیمی خیلی زیاده، چون اغلب خیلی بالا می زنن. بنده هم چون شیمم را بالا زدم رتبم خیلی خوب شد... من اول شیمی دبیرستان را از کتابای مبتکران مهندس بازرگان خوندم( اندیشه سازان سابق) بعد مورتیمر... خیلی مسلط شدم. اما باید بگم که تمام سوالا عیناً از مورتیمره فقط باید دو جلد را خوب بخوبنی و خلاصه کنید مخصوصاً ساختارهای شیمیایی را مرتب مرور کنید. خیلی راحت میتونید 70-80 به بالا بزنید. راستی مسئله هم زیاد می دن و خیلی آسونه.:thumbsupsmileyanim:( .من با شیمی مشکل دارم خصوصا مساله هاش .ماشین حساب نمیشه استفاده کرد حلیاتشم وقت گیره.من بیشتر مباحث تئوریشو میخونم.کتاب های مبتکران هم خوبه خوندم چند فصلشو)

javad mohtasham

New member
سلام من دارم میرم انگلیس واسه ارشد و بعدش دکتری.شما بیوتکنولوزی بزشکی را بهم توصیه میکنید؟بعد از دکتری قطعا تو ایران میشه هیئت علمی شد؟

nori

New member
برای هیچ رشته ای نمیشه با قطعیت گفت، بستگی به نیاز دانشگاه ها داره. چون توی ایران الان پذیرش ارشد و دکترا بالارفته احتمالا درخواست جذب هیئت علمی تا یکی دو سال دیگه به شدت پایین میاد و همه نیروهای لازمشونا جذب میکنن. بعدشم اگه دانشگاهی نیرو قوی بخواد یا از دانشجویان دکترای خودش می گیره یا بورسیه میکنه برای خارج و بعدشم جذب و...
بنابراین نمیشه با اطمینان گفت حتماً جذب هیئت علمی میشی اما اگه کارتون خوب باشه جذب مراکز تحقیقاتی میشید... . موفق باشید.

eco.bio

New member
سلام من دارم میرم انگلیس واسه ارشد و بعدش دکتری.شما بیوتکنولوزی بزشکی را بهم توصیه میکنید؟بعد از دکتری قطعا تو ایران میشه هیئت علمی شد؟

جونم کسی چیزی رو توصیه نمیکنه انتخاب رشته بسته به علاقه هس:painting: حالا در مورد هییت علمی شدن باید اینم در نظر بگیری که کدوم دانشگاه درس بخونی اخه شنیدم بعضی از دانشگاهها هستن که ایران مدرک معادل بهش نمیده چه برسه هییت علمی شدن!!! پس اگه قصدت برگشت باشه بهتره لیست دانشگاههای مورد قبول وزارت رو مطالعه کنی و با اطلاعات کامل تصمیم بگیری
موفق باشین:smiliess (8):

famous_sh

New member
من خیلی کند پیش میرم.دیروز میکروب ساختمان خوندم.امروز که هیچی نخوندم.حتما قبولم

aohm

New member
سلام به همه دوستاي گل
من يه مدتي كم و بيش طولاني اينجا حضور فيزيكي نداشتم..نميدونم در چه مرحله اي هستين..ولي حتما همچنان بااراده و خوب پيش ميريد.ايشالا
من نياز مبرم به اميد دارما بچه ها...بايد دوباره شروع كنم.از نو
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا