somayeh.gh
New member
:$سلام.ببخشید.نمیدونستم.ممنون راهنماییم کردین
اگه واسه تمرین زبان میخواید این کار رو نکنید. اخبار علمی روز رو از اینترنت بگید و اون رو ترجمه کنید.معمولا خبرها کوتاه هستند و وقت زیادی هم نمیگیرن. ضمن این که طبق بررسی های بنده هرسال 2-3 تا از متنها رو از خبرهای جدید علمی اون سال میدن.
اخبار علمی که نه. ولی یکی از سایتهایی که تقریبا مطمئنم طراحان سوال از اخبارش استفاده میکنن و چند سال هم عینا از آخرین اخبار همون سایت بود آدرسش اینه: Science News – Science Articles and Current Events | LiveScience البته این اخبار تو سایتهای علمی دیگه هم هستن ولی نثر این سایت خیلی شبیه متنهای کنکور ماست. مثلا Dementia و ثHamamy syndrom از این سایت بودن.یعنی فقط سرچ کنیم اخبار علمی؟؟؟؟؟؟؟سایت خاصی نداره؟؟؟؟؟؟؟
حالا خوبه.از بهمن به بعد دیگه هیچکس نمیاد:25r30wi:منم که این چند روز درگیر جمع و جور کردن وسایل و خرید هستم واسه رفتن . هیچی نخوندم ولی تا برم برسم شروع میکنم چون حسش داره می پره .
آره بچه ها این روزا خیلی نیستن فکر کنم یه جایی بهتر از اینجا پیدا کردن ! خوب لینکش رو بذارید ما هم بیاییم عضو بشیم ناسلامتی ما یه گروهیم !
(عجب طعنه ای زدما فکر کنم از فردا کاربرای مهمان هم همگی میریزن اینجا !)
منم که این چند روز درگیر جمع و جور کردن وسایل و خرید هستم واسه رفتن . هیچی نخوندم ولی تا برم برسم شروع میکنم چون حسش داره می پره .
آره بچه ها این روزا خیلی نیستن فکر کنم یه جایی بهتر از اینجا پیدا کردن ! خوب لینکش رو بذارید ما هم بیاییم عضو بشیم ناسلامتی ما یه گروهیم !
(عجب طعنه ای زدما فکر کنم از فردا کاربرای مهمان هم همگی میریزن اینجا !)
نه گلایه ای که نیست یکم شوخی کردم ولی امیدوارم همگی هر جا هستید اول سلامت باشید دوم اینکه برنامه هاتون خوب پیش بره و مشکلی هم نباشه . .خب دیگه امین خان بعضی وقتا حسش نیس ادم بیادو کامپیوترو روشن کنه و ........
ولی اگه بچه ها گزارشم ندن و اینجا سوت و کور باشه نباید دست از تلاش بکشیم
سلام
من این هفته بعد اینکه ا ز م و ن اولمو دادم تا امروز جز زبان چیزی نخوندم
کارورزیام شروع شده یکم طول میکشه تا عادت کنم به بی خوابی و خستگی و درس :smiliess (9):
ولی امرو خوب بود زیست خوندمو مهارت چهار لزگیو دوره کردم
صبحام تو بخش یواشکی لغت زبان میخونم
کلا این ترم دارم کارورزیارو میپیچونم :smilies-azardl (113
خب موفق باشین همه
راستی بابت این قضیه که بچه های علوم پزشکی نمتونن شرکت کنن شک تو دلک افتاده یکم انگیزم کم شده شاید
دلیل اصلیم برای کم کاری این هفته همینه
واقعا کلافم
شما خبری ندارین در مورد این قضیه؟ ...یکم غیر منطقیه اسمش روشه بیوتک پزشکی کاربردش تو علم پزشکیه درسته علم پایه مربوط یه بچه های علوم پایه اس ولی در مورد بالین و بیماری ها و دارو بیشتر بچه های پرستاری و پیراپزشکی تجربه و علم دارن ...منابع امتحانی ام درسایی که هممون داشتیم ...
اگه در مورد بیوتک میکروبی این تصمیم گرفته بشه (البته اطلاعی ندارم الان همه میتونن شرکت کنن یا نه )قابل هضم تره...
منم فک میکنم تقریبا غیر ممکنه اخه چطور وزارت بهداشت حاضره لیسانسه های خودشه محروم کنه!!!
جالب اینه که من قبلا ازینکه بچه های علوم پایه اجازه دارن این رشته رو بخونن تعجب میکردم اما حالا برعکس شده!!!! :33: