...
خیـــر
جزئ منابع ارشد بهداشت نیست ؛
ولی خوب یـــا بد بچه های پارسال توو همین سایت گفتن که توو سوالای میکروب و سلولی ، سوالای بیوشیمی و ژنتیک طرح شده بود!
و بهتـره هست اوناهم بخونین و یه مروری بکنین ؛ خودمم که کنکور 92 رو دادم نظرم اینه بیوشیمی بود خیلی سوالا ! تا سلولی مولکولی
به هــرحال وقت زیاده و ضرری نداره 
...
اخه مسئله اینجاست که سلولی مولکولی رو از هر طرف که بخونید بازم به بیوشیمی بر میخورید پس به نظر منم بهتره که بچه ها به بیوشیمی هم حتما نگاهی بندازن
من شروع کردم به خوندن لنینجر...
البته فعلا خیلیی کم و لاکپشتی مخصوصا که سرکار هم میرم و اینکه دانشجو هم هستم ولی وقتی این لنینجر کوفتیو میگیرم دستم واقعا ازخوندنش لذت میبرم, هرچند برای کسایی که عجله دارن لنینجر فوقالعاده پرحجمه و زیاد.
باور کنید پایه خیلی خیلی مهمه و هیچ پایه ای بهتر از بیوشیمی برای سلولی مولکولی نیست همونجوری که پایه ی بیوشیمی هم شیمی آلی و شیمی عمومیه که حداقل خداروشکر من از دوره ی کنکور با خوندن کتابای مبتکران بازرگان پایه ی شیمیم خیلی خوب بناشد و تو دانشگاه هم خیلی کمکم کرد خلاصه که خدا مهندس بازرگانو حفظ کنه...منظورم اون خدابیامرز مهندس بازرگان نخست وزیر اول انقلاب نبودا ...اقا من برم بخوابم اسن مخم قاطی کرده:j58r36j3gcr4suxymup:1dco2x0p1lilzhfpg1t:j58r36j3gcr4suxymu
شب بخیر