am-ml
New member
سلام دوست عزیزsalam khoobi? shoma az rooye manabe mikhooni ya jozve??be khossos tadarsenegahdari va kolite behadshto nemidoonam che joori bekhoonam
در مورد کلیات ،بهداشت مواد غذایی دکتر رکنی -شیر و فراورده های آن دکتر کریم ( شیر و فناوری آن )- سوسیس کالباس دکتر حسینی رو بخونین .
در مورد اصول نگهداری همون کتاب دکتر فاطمی رو با دقت و نکته به نکته بخونین کافیه.
کتاب میکروبیولوژی آدامز و مخصوصا فصل هفت اون رو بسیار با دقت بخونین ،توصیه میکنم فصل هفت رو به صورت خلاصه نویسی داشته باشین و هفته آخر قبل از کنکور یه دور کامل مرورش کنین،میکروب تو همه درسا ازش سوال میاد و خیلی مهمه.
توصیه های من بر اساس تجربه پارسال خودمه ،لطفا بقیه کاملش کنن.
موفق باشین.
آخرین ویرایش: