مطالعه گروهی ارشد آمار زیستی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biosta

Well-known member
سلام
ده ها و ده ها ساعت وقت برای دو جلد کتاب تست آمار زیستی انتشارات پردازش گذاشتم
خیلی از سوالاتش جواب داده نشده و بعضی جاها را در جواب دادن سر سری گذشته است بهرحال اگر خواستی این کتاب را بگیری همان جلد دومش کفایت می کند ( اصلا" سراغ جلد اول این کتاب نروید اتلاف وقت هست . )
کتاب دیگری هم هست که جواب هایش کامل باشد ( فراموش کردم از چه انتشاراتی هست )
توجه بعضی تست ها ارزش دارند که به دفعات زده بشوند بعضی از تست ها حتی ارزش یک بار زدن هم ندارند پس گلچین کنید همان طور که سطحتان بالا و بالاتر می رود گلچین ها را باز گلچین و غربالگری می کنید .

shayeste

New member
منم همین مشکل رو دارم. کتاب پردازش تا سال 87 آزمون داره بقیه آزمونها رو با جواب چطور میشه تهیه کرد؟ :21:

mehrkam

New member
منم همین مشکل رو دارم. کتاب پردازش تا سال 87 آزمون داره بقیه آزمونها رو با جواب چطور میشه تهیه کرد؟ :21:
درود Shayeste
به قطع می تونم بگم نبود پاسخ تشریحی برای 4 سال آخر آزمونا خیلی برام مفید واقعع شد! اخه این طوری کل مطلب مورد سوالو می خوندم و خوب شیرفهم می شدم و مهم تر این که خلاقیت رو برای سوالای ناآشنا کنکور تمرین می کردم.
به نظرم همین که پاسخ نامه 5 سال آخر رو داری کافیه، تازه به نظرم کم کم پردازش جلد سومشو روانه بازار کنه.
شما بخون اگر سوالی رو نتونستی جواب بدی تو انجمن مطرح کن تا دوستان راهنماییت کنن.
زدن تستای سالای آخر خیلی مهمه ها! آخه روال سوالا رو به عوض شدنه (تو 2 سال آخیر کاملاً واضحه).

aram87

New member
سلام بچه ها. من این هفته 24 ساعت درس خوندم. نسبت به هفته پیش خیلی بهتر بودم.این هفته فقط احتمال و کاربرد و نمونه گیری و چند درس 504 رو خوندم.حس خوبی ندارم .من احساس میکنم با روزی 4 ساعت درس به هیچ چیزی نمیرسم.اخه هر کتاب رو باید چند بار خوند.
برای هفته جدید تصمیم دارم همراه با نمونه سوال پیش برم

سلام بچه ها . خدا قوت . افرین ادامه بدید خوبه نگران نباشید دیر نشده . منم 13 ساعت خوندم اما نه درس واسه کنکور . spss و زبان خوندم . :thumbsupsmileyanim:

biostat

New member
سلام به همه عزيزان
خيلي وقته اينجا نبودم و گزارش ندادم خانم و اقاي مدير هر چي بگويند حق دارند
اما از گزارش اين مدت:
امار مقدماتي بهبوديان براي بار دوم خونده شد و واقعا از biosta ممنونم كه گفتند بايد دوباره اين كتابو خوند چون همين طور كه ميخوندم متوجه شدم بار اول چه جاهايي را كم كاري كردم و مطالب مهمي از دستم در رفته بود!
باتاچاريا جلد اولش كه هيچ چيز بخصوصي نداره مرور شد
كتاب رگرسيون (عبدالله بازرگان لاري) تموميد!
6فصل از طرح مونتگمري
3فصل از نمونه گيري عميدي جلد اول
ناپارامتري هم از بهبوديان ميخونم 8 فصلشو خوندم!
زبانم هم خوب پيش ميره!!!!
اما در پايان مهر ماه كنكور سال 79-80 را زدم البته سوالاي اين كنكور رياضي(20 سوال كه 70 درصدزدم)،روش اماري(50 سوال شامل محض و كاربردي كه 65 درصد زدم) هستش اما زبان نزدم!
نظرتون چيه؟؟؟؟!!

biosta

Well-known member
سلام
عالی هست منتها امید وارم واقعا" کیفیت را فدای کمیت نکرده باشی .
خوب پیش رفتی و خیلی عالی هست منتها مرور را داشته باش طوری مرور کن که نکات درس را از خودت بپرسی و ببینی یادت مانده یا نه
برای یادگیری مطالب جدید چندان عجله نکن چرا که جلو هستی ! برای شما مهم همان کیفیت هست .
ناپارامتری و رگرسیون بسیار فرار هستند بخصوص ناپارامتری .
ریاضی را هم حتما" به برنامه ات اضافه کن و از الان ریاضی بخوان
( کتاب هایی که دوستان برای این درس در تاپیک ها یا نوشته های قبل بیان کردند مفید هست )
اگر همین روند را داشته باشی به احتامل زیاد تک رقمی شوی .
حال که جلو هستی زبان هم بخوان و این مطالعه ی زبان نه برای کنکور برای دوران ارشد بسیار مفید خواهد بود
به همه می گم لطفا" خواهشا" زبان را جدی بگیرید حتی بدین گونه بگویم که بدون یاد داشتن زبان انگلیسی دوره ی ارشد آمار زیستی را نمی توان با موفقیت گذراند .
موفق باشی .

آخرین ویرایش:

mehrkam

New member
بچه ها اگه دارین فقط واسه وزارت بهداشت می خونین الان خیلی زوده! فعلاً فقط زبانتونو قوی کنین.
کنار درس خوندن زندگی کردنم یادتون نره، نگین که فعلاً سختی می کشم و بعد کنکور زندگی می کنم!

rahele.t

New member
سلام دوستان
من یه مدت نمیام سایت. میخوام برم یه جایی که مطمئنا نمیتونم به نت دسترسی داشته باشم. شاید واسه یه ماه شایدم بیشتر. از وقتی از مسافرت برگشتم خیلی تنبل شدم و دل به درس نمیدم. واسه همین میرم جایی که دیگه هیچی نباشه که حواسمو پرت کنه (حتما الان همتون فکر میکنین میخوام برم پشت کوه!).
امیدوارم وقتی برگشتم شما از من جلوتر باشین. همتونو به خدا میسپرم. خوب بخونین. در ضمن واسم دعا کنین. عید همتونم مبارک.
(البته اگه امکانشو داشته باشم و گوشیم آنتن بده میام یه سر کوچولو بهتون میزنم. فقط محض ابراز وجود! دوستانی که واسم میل میفرستن اگه کاری بامن داشتین پیام خصوصی بدین. با گوشی نمیتونم برم تو میلم)

zahra68

New member
سلام دوستان
من یه مدت نمیام سایت. میخوام برم یه جایی که مطمئنا نمیتونم به نت دسترسی داشته باشم. شاید واسه یه ماه شایدم بیشتر. از وقتی از مسافرت برگشتم خیلی تنبل شدم و دل به درس نمیدم. واسه همین میرم جایی که دیگه هیچی نباشه که حواسمو پرت کنه (حتما الان همتون فکر میکنین میخوام برم پشت کوه!).
امیدوارم وقتی برگشتم شما از من جلوتر باشین. همتونو به خدا میسپرم. خوب بخونین. در ضمن واسم دعا کنین. عید همتونم مبارک.
(البته اگه امکانشو داشته باشم و گوشیم آنتن بده میام یه سر کوچولو بهتون میزنم. فقط محض ابراز وجود! دوستانی که واسم میل میفرستن اگه کاری بامن داشتین پیام خصوصی بدین. با گوشی نمیتونم برم تو میلم)
یعنی کجا میخوای بری که گوشی انتن نمیده اینترنتم نداره؟؟؟:33:. اخه ما میریم کوه حداقل گوشیمون انتن داره. شاید کوه شما از کوه ما بلند تر باشه.

azno

New member
سلام
من این هفته تونستم 13ساعت درس بخونم.
موفق باشید دوستان.

aram87

New member
سلام دوستان. من این هفته تقریبا 26 ساعت درس خوندم.کتاب آمار و احتمال دکتر بهبودیان رو تموم کردم.کمی ریاضی خوندم.کمی هم نمونه گیری.به سوالات 89 نگاهی انداختم اطلاعاتم در حدی نبود که بتونم سوالات احتمال رو حل کنم اما سوالات نمونه گیری رو حل کردم.

mehrkam

New member
دوستان پس چرا این انجمن همچین شده؟! چرا تو این انجمن خبری نیست؟!
خیلیا با سر زدن به این جا خودشونو تو یه جمع بزرگتر می بینن و روحیه می گیرن، نکنین همچین!

shayeste

New member
دوستان پس چرا این انجمن همچین شده؟! چرا تو این انجمن خبری نیست؟!
خیلیا با سر زدن به این جا خودشونو تو یه جمع بزرگتر می بینن و روحیه می گیرن، نکنین همچین!
مهرکام فکر کنم هر کی بیاد اینجا خوابش بگیره :65d6a5d6s:

aram87

New member
خوابش بگیره!؟ می ره و دیگه بر نمی گرده، منم احتمالاً همین کارو می کنم، واقعاً که.
چی شده؟ چرا شما اینقدر عصبانی هستید؟ کی خوابش گرفته؟ کی رفته و برنگشته؟قرار شد آخر هفته بیاییم گزارش بدیم چی خوندیم و چیکار کردیم و...
وسط هفته چه انتظاری دارید؟
بنده شخصا فردا موقعیت خودم رو از نظر درس و کلا هفته ای که گذشت اعلام میکنم...

sara11

New member
سلام به همگی

دوستان من با سرفصل مطالعه میکنم

و این هفته فقط مفاهیم اولیه امار و ازمون فرضیه ها رو مطالعه کردم و چند مورد از مفاهیم اولیه اشکالپیدا کردم

zahra68

New member
سلام به همگی

دوستان من با سرفصل مطالعه میکنم

و این هفته فقط مفاهیم اولیه امار و ازمون فرضیه ها رو مطالعه کردم و چند مورد از مفاهیم اولیه اشکالپیدا کردم
ببخشید مفاهیم اولیه یعنی چی؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا