مطالعه گروهی ارشد آمار زیستی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
سلام بچه ها.چقد خوب که بالاخره سرو کلتون پیدا شد واقعا خوشحال شدم.از راهنماییت ممنون راحله خانم:smiliess (10):من هنوز شروع نکردم. راستش شروع کردن واسم سختتر از ادامه دادن برنامه است. من خودم اصلا پارسال کتاب خاصی رو مطالعه نکردم . فقط نکته خوندمو هرجا گیر میکردم متوجه نمیشدم هر مبحثی بود از کتاب پیدا می کردم میخوندمش.واسه همین نمیتونم نظر بدم چه کتابی بخونید واستون بهتره .خوشبحال زهرا جون که 25 ساعت مطالعه مفید توهفته داشته.کاش من میتونستم :65d6a5d6s:

biosta

Well-known member
بدانید چرا

سلام
شایدنباید من اینجا باشم .نمی دانم آخه دلم نیامد که این حرف ها را نزنم که :
رهرو آهسته و پیوسته پیش می رود این یکی از اصول برنامه ریزی هست تا کنکور وزارت بهداشت حدود 8.5 ماه باقی مانده
وقتی می توانید چنین عمل کنید که بدانید چرا می خواهید ارشد قبول شوید
یعنی روی انگیزه واهدافتان که کار کنید نسبت به رشته ی آمار زیستی که اطلاعات کسب کنید و... می توانید پیوستگی در مطالعه را داشته باشید و نتیجه بهتری بگیرید
( در نوشته های قبلی به اندازه ی لازم توضیح دادم پس نهایتا" می گویم دوستان جدید نوشته های قبلی من را بخوانند .)

azno

New member
سلام
جناب biosta از روش درس خوندن خودتتون برای ارشد آمار زیستی را بیان میکنید به چه صورت بود ؟ آیا تمام این کتابها که معرفی شدند به طور کلی باید خوانده شوند و انگیزه شما برای خوندن چی بود؟

aram87

New member
سلام راحله جون از راهنماییت ممنونم. امروز کتاب امار و احتمال دکتر بهبودیان رو خریدم انصافا برای شروع کتاب عالیه
با این حساب من تازه از فردا خوندن رو شروع میکنم...
اما خیلی شارژ و پر انرژیم...
راستی اقای بیو از شما هم به خاطر توضیحات کاملی که در نوشته های قبلی دادید تشکر میکنم .خیلی کمکم کرد

biosta

Well-known member
خودباوری و تلاش یعنی قبولی در انتخاب اول .

سلام
جناب biosta از روش درس خوندن خودتتون برای ارشد آمار زیستی را بیان میکنید به چه صورت بود ؟ آیا تمام این کتابها که معرفی شدند به طور کلی باید خوانده شوند و انگیزه شما برای خوندن چی بود؟

سلام دوستان
ساعت درس خواندنتان را یادداشت کنید
اگر هدف اصلی تان آمار زیستی هست حدود 28 ساعت مطالعه برای الان کفایت می کند
الان کم وبیش وقتتان را برای کسب مهارت های روش های مطالعه و برنامه ریزی بگذارید
واقعا" بنشینید و فکر کنید چرا می خواهید ارشد آمار زیستی قبول شوید کجا ها دوست دارید قبول شوید برای قبولی در محل مورد نظرتان آیا حاضرید صد ها ساعت مطالعه کنید
مسلما" اگر با لذت درس بخوانید نتیجه بهتری خواهید گرفت
برای الان هم که کتاب مقدماتی بهبودیان را می خوانید بسیار عالی هست با آن که مباحث پایه هست اما سرسری نگذرید و این کتاب را جدی بگیرید مرور هم بسیار بسیار مهم هست
آنقدر مرور می کردم که می دانستم سرفصل کتاب ها به ترتیب کدام هستند الان برای 8.5 ماه دیگه دارید می خوانید پس در این مدت چندین و چندین بار مطالب خوانده شده را مرور خواهید کرد طوری که ملکه ذهنتان خواهد شد .
بارها و بارها شده مثال های این کتاب تست های کنکور بوده کتاب با کیفتی هست
اگر بخواهید می توانید قبول شوید برای شما دوستان که با این انگیزه شروع به خواندن کردید ملاک بایستی محل قبولی باشد چرا که حتما" قبولید و قانع به قبول شدن نباشید .
به فکر قبولی در محل مورد نظرتان باشید .
راستی حتما" می دانید کنکور صرفا" امتحان سطح علمی افراد نیست موارد دیگری چون امتحان مدیریت وقت و برنامه ریزی هست امتحان اعتماد به نفس و تمرکز هست امتحان کنترل استرس واضطراب هست و...

سلام دوست پرتلاشم. وقتی نظراتت رو میخونم انگیزه و اشتیاقم به درس خوندن بالاتر می ره . من چون کارمندم مجبورم حتما کرمان قبول شم .اگه تهرانم قبول شم واسم باقبول نشدن فرقی نداره. پارسال زبان نزدم فقط خرداد و اردیبهشت جدی خوندم رتبم شد 173. اینم که میگ جدی یعنی فقط شبا درس خوندم .چون مرخصی نداشتم . کاش منو راهنمایی میکردی که امسال چه کاری انجام بدم که هم به کارم برسم هم مطمئن باشم قبول میشم .با توجه به اینکه شهر مورد نظر من خیلی تاپ نیست

biosta

Well-known member
سلام بچه ها
تا کنکور زیاد مانده پس علاوه که برای کنکور می خوانید برای دوره ی ارشد هم مطالعه کنید!
یعنی اگر بخواهید دانشجوی ارشد آمار زیستی بشوید بدون این که زبان را در حد متوسط بدانید و بدون این که نرم افزار هم در حد متوسط بدانید در دوره ی ارشد جور این عدم توانایی هایتان را خواهید کشید
چرا که مجبورید مجبورید برای گذراندن این دوره این مهارت ها را یاد بگیرید از مهارت های نرم افزازهای آفیس هم غافل نشوید .
پوستتان کنده می شه وقتی که زبان یاد نداشته باشید و نرم افزار هم هیچی ندانید بیایید دوره ی ارشد آمار زیستی
من که تو متن کار هستم می دانم چه خبره پس به حرفم گوش کنید
زبانتان را قوی کنید که برای کنکور مهم هست و نیز برای دوره ی ارشد .
نرم افزار هم کم و بیش از همین الان کار کنید کمی وقت گذاشتن برای نرم افزار آماری یاد گرفتن اتلاف وقت نیست .
مطمینا" برای کسی که تصمیم گرفته ارشد آمار زیستی قبول بشه وقت گذاشتن برای کسب این مهارت ها اتلاف وقت نیست
خواهش می کنم به حرفم گوش کنید بعد از قبولی فهمیدن این مطالب دردی را دوا نمی کند و مثل من چپ و راست سرویس می شوید !

sara11

New member
سلام بچه ها خوبید؟

دوستان شما کدام درس شروع کردید ؟

نمونه گیری
طرح آزمایش
رگرسیون
ریاضی
امار احتمال
امارریاضی
زبان
؟

هر روز مطالعه میکنید یا بصورت هفته ای ؟

ممنون میشم برنامه مطالعه بهم بگید.
:riz513:

zahra68

New member
سلام بچه ها خوبید؟

دوستان شما کدام درس شروع کردید ؟

[
من فعلا امارواحتمال (فقط مرور +تست چون تابستون خوندم )، آمارریاضی، نمونه گیری و زبان میخونم.
هر روز مطالعه میکنم . ولی هفته ای گزارش میدم.این هفته هم bio گفتن تا 28 ساعت بخونیم کافیه.

rezaa

New member
سلام دوستان
من تازه عضو سایت شدم.انجمن سایت پر محتوی است.راستش من خیلی وقته دور از درس بودم .خوشحال میشم از راهنمایی های شما استفاده کنم.
بعنوان اولین سوال کسی جزوه کنکور ارشد دکتر پارسیان رو مطالعه کرده؟
راستی biosta شما مگه مشهد قبول نشدید ؟

آخرین ویرایش:

aram87

New member
سلام بچه ها.من تازه شروع به خوندن کردم.فعلا از همون کتاب آمارواحتمال دکتر بهبودیان.مثل امتحان های تشریحی میخونم که خوب مطلب برام جا بیفته.
آقای بیو میشه لطف کنید بگید نرم افزارهای اماری که بیشتر استفاده میشه تو ارشد چیه؟

rezaa

New member
کتاب آمار و احتمال مقدماتی بهبودیان خیلی ساده است.خوندنش فایده ای داره؟

mehrkam

New member
قطعاً بدون فایده نیست، درسته که این کتاب به زبان ساده ای ارایه شده اما نکات زیبایی داره که معمولاً جزو تست های کنکور بوده، البته من هر وقت گیر می افتادم به این کتاب سر می زدم، همشو نخونم.

mehrkam

New member
سلام بچه ها.من تازه شروع به خوندن کردم.فعلا از همون کتاب آمارواحتمال دکتر بهبودیان.مثل امتحان های تشریحی میخونم که خوب مطلب برام جا بیفته.
آقای بیو میشه لطف کنید بگید نرم افزارهای اماری که بیشتر استفاده میشه تو ارشد چیه؟
من بیو نیستم! اما می تونم با قطعیت خدمتتون بگم که تو ارشد حتماً سروکارتون به نرم افزار R می افته، من تو ارشد با نرم افزار Stata آشنا شدم که خیلی باهاش حال کردم؛ برای کارم که اکثراً از ما SPSS می خواند!

azno

New member
سلام دوستان
لطفا این کتابهای زبان تافل و لزگی که صحبتش را می کنید با مشخصات دقیقتر بگید تا ما هم بتوانیم آن را تهیه کنیم.
ممنون

biostat

New member
درسنامه جامع زبان ارشد علوم پزشكي-تاليف امير لزگي-نشر جامعه نگر (كه به كتاب لزگي معروفه)
12 مهارت خوندن زبان به علاوه تستاي سالهاي قبل ارشد را داره!

biosta

Well-known member

سلام
ماندم چی جواب دهم .!!!
اگر شما کسی هستید که در آمار محض قوی هستید به طوری که کتاب های آمار ریاضی پارسیان و احتمال شلدون راس و کتاب استنباط آماری کسلا برگر را به خوبی متوجه می شوید لازم نیست احتمال مقدماتی دکتر بهبودیان را بخوانید
این اشخاص کسانی هستند که در کنکور معمولا" رتبه ی زیر ده می آورند آسان بودن این کتاب برای شما شاید بدین علت هست که شما در محض زیاد قوی هستید نمی دانم . شاید هم برای تفره رفتن از مطالعه ی این کتاب چنین می گویید نمی دانم .
اما اگر کسی هستید که در حل تمرین های کتاب های بالا به مقدار زیاد مشکل دارید توصیه من این هست که کتاب آمار مقدماتی بهبودیان را اهمیت ویژه ی دهید .
اگرتعدادی از تست های محض و کاربردی کنکور آمار زیستی سال آینده را خواستید می توانید به مثال ها و تمرین های کتاب آمار مقدماتی بهبودیان مراجعه کنید .
مستقیم و غیر مستقیم حدود 10 تا تستی از این کتاب ساده !( به نظر من که ساده نیست ) می آید .
اگر مباحث این کتاب را خوب خوب یاد نگیرید در تمامی درس های محض و کاربردی دچار مشکل می شوید

آخرین ویرایش:

nerci

New member
دوستان من با نمره 157 رتبه 8 آوردم و دانشگاه تهران (دانشکده بهداشت) قبول شدم، اینم اطلاعات کارنامم:

ریاضی عمومی 80-درصد (8-تا درست، 0-تا غلط و 2-تا نزده)

آمار ریاضی و احتمال 65-درصد (14-تا درست، 3-تا غلط و 3-تا نزده)

روشهای آماری 65.83-درصد (28-تا درست، 5-تا غلط و 7-تا نزده)

زبان عمومی 16.67-درصد (8-تا درست، 4-تا غلط و 28-تا نزده)

امیدوارم این اطلاعات مفید واقع بشه.

سلام/میشه لطفا بگید چه کتابایی خوندین؟
واسه طرح آزمایشات چی خوندین؟چا کتابی تست زدین؟کلا کتابایی که خوندید و تست زدین چی بود؟

mehrkam

New member
سلام/میشه لطفا بگید چه کتابایی خوندین؟
واسه طرح آزمایشات چی خوندین؟چا کتابی تست زدین؟کلا کتابایی که خوندید و تست زدین چی بود؟
درود nerci
من با تستای سالای قبل پیش می رفتم و هر جا گیر می افتادم یا احساس می کردم به موضوع مهمی برخورد کردم به کتابا و منابع مختلف سر می زدم.
برای طرح کتاب مونت گمریه ترجمه شاهکار رو خوندم، این کتابو تو دوره لیسانس خانم دکتر جلالی خیلی خوب بهمون درس داد.
تستای 4 سال قبلو (90-87) دفترچه شو تهیه کردم و بقیشم که تو کتابای پردازش بود.
به پیشنهاد دوستم که پارسال این جا قبول شده بود یه ماه آخرو فقط و فقط به دوره اختصاص دادم که برام خیلی مفید بود، آخه با وجودی که تستا رو یه دور زده بودم و کاملاً فهمیده بودم تو دوره ی اولشون تقریباً 1/3-امشونو درست نزدم! (البته این موضوع به استعداد آدما هم ربط داره!؟ :rolleyessmileyanim:).
تستای تعیین نوع آزمون رو سخت نگیرید، خیلی سادست، با یه جدول روش های عددی میشه همشونو زد.
نصف وقت مطالعمو می ذاشتم برای زبان، ارزشم داشت، اگه دقت بفرمایید بیشتر دوستان تقریباً تو یه بازه ریاضی و آمار رو می زنن، این می شه که درس زبان که کمترین تاثیرو تو نمره داره سرنوشت ساز می شه.
زیادی حرف زدم! امیدوارم این اطلاعات براتون مفید باشه.

nerci

New member
درود nerci
من با تستای سالای قبل پیش می رفتم و هر جا گیر می افتادم یا احساس می کردم به موضوع مهمی برخورد کردم به کتابا و منابع مختلف سر می زدم.
برای طرح کتاب مونت گمریه ترجمه شاهکار رو خوندم، این کتابو تو دوره لیسانس خانم دکتر جلالی خیلی خوب بهمون درس داد.
تستای 4 سال قبلو (90-87) دفترچه شو تهیه کردم و بقیشم که تو کتابای پردازش بود.
به پیشنهاد دوستم که پارسال این جا قبول شده بود یه ماه آخرو فقط و فقط به دوره اختصاص دادم که برام خیلی مفید بود، آخه با وجودی که تستا رو یه دور زده بودم و کاملاً فهمیده بودم تو دوره ی اولشون تقریباً 1/3-امشونو درست نزدم! (البته این موضوع به استعداد آدما هم ربط داره!؟ :rolleyessmileyanim:).
تستای تعیین نوع آزمون رو سخت نگیرید، خیلی سادست، با یه جدول روش های عددی میشه همشونو زد.
نصف وقت مطالعمو می ذاشتم برای زبان، ارزشم داشت، اگه دقت بفرمایید بیشتر دوستان تقریباً تو یه بازه ریاضی و آمار رو می زنن، این می شه که درس زبان که کمترین تاثیرو تو نمره داره سرنوشت ساز می شه.
زیادی حرف زدم! امیدوارم این اطلاعات براتون مفید باشه.

خیلی ممنون از راهنماییتون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا