مطالعه گروهی ارشد آمار زیستی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rahele.t

New member
سلام به همه دوستان
من این چند روز که نبودم 10 ساعت آمار و 3 ساعت ریاضی خوندم. زبان فقط 20 کلمه حفظ کردم و فکر کنم دو ساعتم گرامر کار کردم.
بچه ها چرا فقط biostat گزارش میده؟ بقیه چکار میکنن؟ جا زدن؟

shayeste

New member
اختیار دارین اجازه مام دست شماست
اگه آزمون وزارت علوم میخواین شرکت کنین ساعات مطالعتون کمه و اینجور که هفته ای 10 ساعت بخونین و آررررررررررررروم آروووووووووووم پیش برین
متضرر میشین
من خودم اینجا یکی از بزرگترام اما به دلایل امنیتی از بیان سن معذورم :black_eyed: بله میدونم ایشالا زیادترش میکنم. :thanks:

biosta

Well-known member
salam dostan
kheili khoshhalam ke eshtiyaghetono nesbat be amar mibinam to in site
bacheha kolase nevisi ro hich vaght faramoosh nakonin ,onghadr kholase konin ke rozi ke khastit berid sare jalase faghat 1 barg a4 kholase nevisi dashte bashid
man tamame ketabhaee ke khondam be joz zabano kholase kardam to chand daftar badesh onharo kholase kardam to ye daftar badesham kholasehamo mikhondam test mizadam ,kholasenevisi kheili chize khobiye
ketabe kholase mabahese arshade amare pardazesho va kholase mabahese arshade amare arkane danesho hatman bekhonin badesham konkorhaye hameye salhaye ghablo bekhonin ,motmaen bashin har 2 konkore pishe rotono mitonid rotbeye tak beshin
baraye hamaton arezoye rotbehaye khob daram

موافق هستم با نظر آقا حبیب .:rose:

من خلاصه نویسی را بعد از تسلط بر مبحث شروع کردم و بدین صورت که تمامی درس ها را در یک دفتر نکات فراموش شدنی اش را نوشتم.
ضمنا حدود300 تا نکته و فرمول را به مرور در برگه های فلش کارت نوشته بودم که چون مرتب فراموش می کردم این برگه ها را نیز علاوه بر دفتر خلاصه به دفعات مرور کنم .

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
جواب

منابع رگرسیون و ناپارامتری و آمار ریاضی حتما باید همونایی باشه که اعلام شده؟

با توجه به نوع سوالات کنکور آمار زیستی همان ها بنظر کافی می رسند منتها کسانی هستند که می خواهند علاوه برقبولی رتبه خوب نیز بیاورند که در نتیجه به منابع اعلام شده اکتفا نمی کنند .

پیشنهاد من مراجعه به تاپیک نظرات شرکت کننده در باره ی کنکور آمار زیستی 91-92 هست و خواندن پست های این تاپیک که بسیار بسیار برای عزیزانی که می خواهند به تازگی در کنکور شرکت کنند مفید خواهد بود .

biosta

Well-known member
راهنمایی

در این جا قراره واقعیت بیان شود نه این که به یکدیگر دلخوشی بی فایده دهیم پس می گویم:
واقعیت می گوید برای قبولی در وزارت علوم حتی شبانه باشد بایستی صد ها ساعت مطالعه داشت مثلا حداقل 500 ساعت یا هزار ساعت .
و با روزی 3 ساعت مطالعه بنظرم در هیچ کنکوری از کنکور های ارشد آمار به جایی نمی رسید
البته برای شروع ماه اول همین مقدار مطالعه بنظر بس می آید .

biostat

New member
سلام
اينكه جواب هاي ارشد اومد دليل نيست كه ما گزارش نديم!!!!!!!!!!!!!!
با اينكه ميدونستم قبول نميشم اما امروز را نتونستم درس بخونم فقط برنامه زبانم را ادامه دادم
انشالا در روز هاي اتي جبران ميكنم
دوست دارم همه دوستاني كه اينجا هستيم سال بعد مثل عزيزاني كه امسال قبول شدن بيايم و خبر قبوليمونو بديم.به اميد ان روز.........

shayeste

New member
سلام
من برنامه ریختم از هر کتاب(تا آخر هفته دیگه) یه فصل بخونم احتمال خوندم زیاد مشکلی ندارم.اما رگرسیون خوب نتونستم تست ها رو حل کنم باید دوباره بخونمش!
ریاضی رو هم اصلا نمیدونم چکار کنم؟! :14:

rahele.t

New member
سلام بچه ها
منم این دو روز زیاد نخوندم. در حد دو سه ساعت که قابل عرض نیست:riz513: نه بخاطر نتایج ارشد. کار پیش اومد. ولی قول میدم جبران کنم.

rahele.t

New member
راستی مائده جان با حرفت موافقم که علاوه بر ساعت، مباحثی رو هم که خوندیم بگیم. ولی من در حال حاضر نمیتونم بگم آخه فعلا دارم مطالب پایه رو میخونم که خوب گفتن نداره:dadad4:
ولی برنامه اصلیم از اول مهر شروع میشه. اونموقع هر چی خوندم میگم.

zahra68

New member
سلام بچه ها همتون خوبید امیدوارم سرحال باشین . منم روزی 4 ساعت می خونم البته غیر از زبان-

biosta

Well-known member
عالیه بچه ها اگر همین گونه ادامه دهید به امید خدا در اولویت اولتان قبول می شوید .

همه ی شما دوستان که از الان شروع کردید اگر استمرار و نظم در مطالعه را داشته باشید قبول هستید
اگر شما ها قبول نشوید پس چه کسی قبول می شود
لطفا" پاره ای از موارد همچون نحوه ی مطالعه برنامه ریزی و این که از روی چه منابعی مطالعه کنید را جدی بگیرید
وقت گذاشتن برای این فاکتورها اصلا" به هیچ وجه ابدا اتلاف وقت نیست اگر الان دقیق حرفم را درک نمی کنید بعدا متوجه خواهید شد .

biostat

New member
سلام
من امروز تقريبا 6ساعت خوندم.
فعلا تست نميزنم.
تقريبا همه منابع را شروع كردم.
امروز كتاب امار مقدماتي تمام شد .از فردا كتاب روش اماري باتاچاريا رو شروع ميكنم.

biosta

Well-known member
سلام
من امروز تقريبا 6ساعت خوندم.
فعلا تست نميزنم.
تقريبا همه منابع را شروع كردم.
امروز كتاب امار مقدماتي تمام شد .از فردا كتاب روش اماري باتاچاريا رو شروع ميكنم.

به نظرم همون مقدماتی بهبودیان را دوباره بخوان این دفعه عمق تر .
سطح بهبودیان از باتاچاریا بالاتر هست
بعد که خوب خوب بر مقدماتی بهبودیان تسلط پیدا کردی در کتاب باتاچاریا - جانسون جلد یک و نیز پاره از فصول جلد دو که مرتبط به مباحث کتاب مقدماتی بهبودیان هست
دنبال نکاتی بگرد که در کتاب مقدماتی بهبودیان ذکر نشده ( مثلا" جداول توافقی در مقدماتی بهبودیان ضعیف تر از این فصل در باتاچاریا هست )

zahra68

New member
من هنوز دوفصل از آمار مقدماتی مونده مثه اینکه باید ساعات مطالعه بره بالا:smilies-azardl (113

biostat

New member
ممنون biosta
با اينكه خوندن مجدد يك كتاب و مطلب واسم خيلي سخته اما اين كار و انجام ميدم!
راستي برنامه من اينه كه اول مبانع را بخونم و روي حل تشريحي مسائل تسلط پيدا كنم بعد شروع كنم تست بزنم.نظرتون چيه؟

biosta

Well-known member
ممنون biosta
با اينكه خوندن مجدد يك كتاب و مطلب واسم خيلي سخته اما اين كار و انجام ميدم!
راستي برنامه من اينه كه اول مبانع را بخونم و روي حل تشريحي مسائل تسلط پيدا كنم بعد شروع كنم تست بزنم.نظرتون چيه؟

همان طور که پیش می روی وقتی که حوصله اش را داری
کم و بیش تست های سال های قبل بخصوص چند سال اخیر را نگاهی به انداز که بهتر دستت بیاید چه بخوانی و چگونه بخوانی.

shayeste

New member
نظر من اینه که اگه از اول تا آخر آمار بهبودیان رو الان بخونم اشتباست.مثلا زمانی که خواستم احتمال بخونم اول فصل ترکیب و جایگشت بهبودیان رو خوندم بعد احتمال! زیاد هم خودم رو درگیر حل مسائل تشریحی نمیکنم چون در نهایت باید یه آزمون تستی بدم. به نظر من آزمون دادن یه هنره چه بسا افراد زیادی با اطلاعات عالی خوب آزمون ندادن! :a2d3:

biosta

Well-known member
من که دیگه صحبت هایم را گفتم در برابر این مطلبتان حرفی ندارم . موفق باشد
شاید با روش خاص خودتان به نتیجه برسید من نمی دانم .
هرطور صلاحه .

yektasadeghe

New member
arshad 92

سلام بچه ها سوالات ارشد 91 رو کسی داره؟ یا از کجا میتونم پیدا کنم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا