مطالعه گروهی ارشد آمار زیستی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sungirl0077

New member
بچه ها يك سوال؟
كسي ميدونه براي ناپارامتري بهبوديان خوبه يا كتاب كنوور؟
من بهبوديانو دارم يك كم گنگه شنيدم آمار ناپارامتري كنوور هم كه 600 صفحه ايه خوبه البته منبعم خيلي دقيق نيست
كسي مثل من كه تازه شروع كرده به نظرتون كنوور رو بخونم ؟ يا بهبوديان ؟

به نظر من بهبودیان رو بخونید.چون خود وزارت بهداشت هم به عنوان مرجع معرفیش کرده.

rahele.t

New member
سلام به همه دوستان بچه ها لطفا پست اضافی و غیر ضروری ندین. میتونین تشکر و موافقتتونو با لایک نشون بدین که البته اینکارو میکنین ولی باز پستم میذارین. واسه گفتگوهای اضافی میتونین به تاپیک "هرچه میخواهد..." تشریف ببرین. واسه گرفتن ایمیل و هماهنگی واسه فرستادن فایلم میتونین از پیام خصوصی استفاده کنین. اینا امکاناتیه که سایت در اختیار شما کاربران گرامی گذاشته. لطفا انرژی منفی هم نفرستین وگرنه... . با تشکر فراوان.

آخرین ویرایش:

nelistar

New member
سوال اصلي من زبان چه كتابي مگه حتما بايد كتاب لزگي را خوند ؟؟؟

mortezahaji

New member

گزارش هفتگی :
خواندن 2 فصل اول کتاب آمار و احتمال بهبودیان (احتمال خیلی وقتگیر بود) همراه با آمار واحتمال سنجش(این از اون وقتگیر تر)
اتمام کتاب طرح 1 پیام نور
10 reading از کتاب زبان پزشکی سنجش و دانش
همین دیگه
همچنان موندم واسه ریاضی چی بخونم که خلاصه و مفید باشه
جمعا 47 ساعت درس که می تونست بیشتر باشه اما نشد ولی میشه بعدا
برنامه هفته بعد :
ادامه کتاب آمار واحتمال بهبودیان
دور کردن طرح 1 با کتاب مونتگومری(کتاب تست ندارم)
ادامه زبان پزشکی (70 اشتباه رایج در کلمات)
همین دیگه فعلا
همگی موفق باشییییییییییییییییییییم

sts92

New member

گزارش هفتگی :
خواندن 2 فصل اول کتاب آمار و احتمال بهبودیان (احتمال خیلی وقتگیر بود) همراه با آمار واحتمال سنجش(این از اون وقتگیر تر)
اتمام کتاب طرح 1 پیام نور
10 reading از کتاب زبان پزشکی سنجش و دانش
همین دیگه
همچنان موندم واسه ریاضی چی بخونم که خلاصه و مفید باشه
جمعا 47 ساعت درس که می تونست بیشتر باشه اما نشد ولی میشه بعدا
برنامه هفته بعد :
ادامه کتاب آمار واحتمال بهبودیان
دور کردن طرح 1 با کتاب مونتگومری(کتاب تست ندارم)
ادامه زبان پزشکی (70 اشتباه رایج در کلمات)
همین دیگه فعلا
همگی موفق باشییییییییییییییییییییم

برای ریاضی از کتاب ریاضی انتشارات پوران پژوهش میتونید استفاده کنید هم کم حجم هستش هم مفید بعلاوه برای هر مبحث تست هم داره
ریاضی عمومی مدرسان شریف هم میگن خوبه ولی من خودم کتابشو ندارم
موفق باشی

mehrkam

New member
سلام به همگی
من عضو جدید سایت هستم متاسفانه هنوز درس رو شروع نکردم.بنظرتون امیدی به موفقیت هست؟
با شرط باهوش بودن:p
از کجا شروع کنم بهتره؟
درود شاید برای زبان کمی دیر باشه، اما برای سایر دورس هیچ دیر نیست.
بهترین کار تو این مقطع پیش رفتن با سوالای کنکورای سالای گذشتست، اول پردازش (جلد دوم) که جواب تشریحی داره و بعدم 5 سال اخیر.
اکه زبانت بد نباشه و کلیتی از دروس آماری بدونی و همت کنی حتی می تونی رتبه یک بشی.

mortezahaji

New member
برای ریاضی از کتاب ریاضی انتشارات پوران پژوهش میتونید استفاده کنید هم کم حجم هستش هم مفید بعلاوه برای هر مبحث تست هم داره
ریاضی عمومی مدرسان شریف هم میگن خوبه ولی من خودم کتابشو ندارم
موفق باشی
اونم دارم اما فک می کنم اون هم خیلی زیاد آخه تست های آمار زیستی خیلی هم سخت بنظر نمی آد نه؟

biosta

Well-known member
درود شاید برای زبان کمی دیر باشه، اما برای سایر دورس هیچ دیر نیست.
بهترین کار تو این مقطع پیش رفتن با سوالای کنکورای سالای گذشتست، اول پردازش (جلد دوم) که جواب تشریحی داره و بعدم 5 سال اخیر.
اکه زبانت بد نباشه و کلیتی از دروس آماری بدونی و همت کنی حتی می تونی رتبه یک بشی.

حتما" قبول خواهید بود هر چند شاید همچون دوستمان مهرکام علوم پزشکی تهران قبول نشوید
اما اگر قدر زمان باقی مانده را بدانید و با انسجام و نظم به مطالعه بپردازید
در همین زمان باقی مانده هم می توان به نتیجه ی قبولی رسید .
( به قبولی اکتفا نکنید برای قبولی در انتخاب اولتان تلاش کنید .)

mehrkam

New member
تشخیص نوع آزمون

با درود
دوستانی راهنمایی هایی در مورد تستای نوع آزمون می خواستن، فایلی رو که درست کردم اینجا هم میارم تا شاید به درد کس دیگه ای هم بخوره؛ باز میگم: نکنه از این تستا راحت بگذرینا!

test.gif

اگه توگرفتن فایل مشکل داشتی بگو تا برات E-mail کنم.

babak.stat1

New member
ددوست عزیز مهرکام جان واقعا متشکرم از بیان این مطلب خیلی کمکم کرد;

آخرین ویرایش:

sts92

New member
اونم دارم اما فک می کنم اون هم خیلی زیاد آخه تست های آمار زیستی خیلی هم سخت بنظر نمی آد نه؟

ولی اگه از همین امروز هم شروع کنید فقط شبی 4 یا 5 صفحه بخونید راحت میتونید تا آخر فروردین شایدم زودتر تموم کنید.
البته اگه پایه ریاضی قوی دارید همون تستهای سالهای گذشته فک کنم کفایت کنه البته با مطالعه بازگشتی (هر وقت هر تستی رو مشکل داشتی مبحثش رو مطالعه کنی)
در هر صورت موفق باشید
امیدوارم همه اعضا گروه جزوه قبولیهای سال 92 باشند
با آرزوی موفقیت برای همه

biosta

Well-known member
دوستانی که اطلاع دارید بگین لطفا که
رتبه بندی دانشگاه های ایران در آمار زیستی چجوریه؟
یعنی کلا کدام دانشگاه ها بترتیب بهترند گروهاشون؟

نهایتا" با این که با چند نفر از دانشجویان آمار زیستی دانشگاه های مختلف که در مقطع ارشد و دکتری آمار زیستی تحصیل می کنند به صورت گروهی مشورت کردم به نتیجه ی نهایی در رابطه با اولویت بندی دانشگاه ها برای ارشد آمار زیستی نرسیدم و فقط کلی اطلاعات در مورد گروه های مختلف آمار زیستی دانشگاه های مختلف علوم پزشکی جمع کردم که بیشتر باعث سر در گمی ام در ترتیب انتخاب شد .
به نظرم چه بسا ترتیب برای ارشد آمار زیستی به صورت زیر باشه .
علوم پزشکی تهران
علوم پزشکی شهید بهشتی
تربیت مدرس
شیراز و همدان تقربیا در یک سطح که گروه های آمار زیستی هرکدام چند حسن و چند عیب دارند
علوم بهزیستی و مشهد شاید در اولویت های بعدی باشند .
مابقی دانشگاه ها هم که نتوانستم ترتیبی قطعی با توجه به مزایا و معایبشان پیدا کنم .
مسافت رو هم دوستان حتما" ملاک قرار دهید .
صحبت در این زمینه بسیار هست مثلا" این که دانشگاه هایی که دکتری آمار زیستی پذیرش می کنند به مراتب سطح علمی بالاتری دارند اما دانشجویان ارشد رو به حساب نمی آورند !
بهرحال دغدغه شما الان فقط کتاب ها باشد به موقع به این اولویت دانشگاه ها خواهید پرداخت .

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
شاید سوال شما هم باشد .

ببخشید دوباره مزاحمتون می شم، میگم این آزمون های سنا برای رشته آمار زیستی نشد از سایت ثبت نام کنم یعنی مبحث بندی 3تا امتحان جامع رو نداشت !
می خواستم ببینم شما خبر ندارید که برگزار می شه یا نه؟! اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

سلام .
مبحث بندی نداره چون برای رشته ی آمارزیستی فقط سه تا آزمون جامع داره و آزمون جامع هم فصل بندی نمی خواهد
ثبت نام کنید ترجیحا آزمون های حضوری رو ثبت نام کنید .
خواستید یک آزمون را مبلغ واریز کنید و امتحان دهید ببینید چه جوریه بعد خواستید اون دوتا جامع دیگر رو هم ثبت نام کنید تا یکی دو روز قبل از آزمون جامع آزمایشی می توان ثبت نام نمود .

--------------------------------------------------------------------------------
‏‏فرستنده:
‏‏ارسال شد: ‏‏2013/03/01 10:28 ب.ظ
‏‏به:
‏‏موضوع: salam

hairin

New member
علوم بهزیستی گروه آمار خیلی قوی داره درسته که واحد دکتری نداره اونم به دلایل خاصی ولی میتونم بگم از خیلی از دانشگاه ها بهتره البته این نظر شخصی منه شاید دوستان نظر دیگری داشته باشن علوم بهزیستی استادای قدری داره و چون دانشگاه منحصرا توان بخشیه اساتید مربوطه آمار که با گروههای دیگه کار میکنن خیلی کمک کردن به دیدگاه ما در آمارکاربردی و مباحث کاربردی اون در علوم توان بخشی و پزشکی

biosta

Well-known member
سو استفاده عده اي جهت منافع شخصي

عده اي كه از مشخصات اينجانب جهت منافع شخصي بهره برده اند معهذا توجه داشته باشيد اينجانب اميد كياني دانشجوي كارشناسي ارشد آمار زيستي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با هيچ موسسه و سازمان آموزشي در هيچ زمينه اي اصلا و ابدا همكاري ندارم .

zahra68

New member
دوستان تو شهرمون سنا برگزار نمیشه بنظرتون دیگه چه آزمونی خویه ؟ لطفاپیام بدین تا تبلیغات نشه

biosta

Well-known member
من آن می شوم که می اندیشم و در مسیرش قدم بر می دارم .

دوستان تو شهرمون سنا برگزار نمیشه بنظرتون دیگه چه آزمونی خویه ؟ لطفاپیام بدین تا تبلیغات نشه

به نظر من اگر قرار هست کنکور آزمایشی شرکت کنید همین سنا رو شرکت کنید .
تو شهرتان برگزار نمی شود خوب اینترنتی اش رو شرکت کنید .
( 48 ساعت وقت دارید برای شرکت پرینت و فرستادن کلیدی که پر کردید که مرحله ی فرستادن کلید هم به صورت اینترنتی هست .
سوالات رو از اینترنت دانلود می کنید - پرینت می گیرید و در آن بازه ی 48 ساعته که فرصت دادن هر وقت که خواستید جواب می دهید و بعد هر زمان در آن بازه ی 48 ساعته پرسشنامه رو می فرستید و فردایش می توانید پاسخ نامه ی تشریحی اش رو دانلود کنید .)
منتها بایستی خودتان رو مقید کنید که تقلب نکنید و زمان رو هم کاملا" در نظر بگیرید .
من که کنکور آزمایشی رو به صورت اینترنتی شرکت کردم ( سال قبل مشهد حضوری نداشت )
کلیه شرایط آزمون رو برای خودم رعایت می کردم حتی آنقدر جدی با این کنکور آزمایشی اینترنتی برخورد می کردم که ساعت 9 صبح آزمون کنکورهای آزمایشی رو در کتابخانه شروع می کردم و...

دوستانی که می خواهند
ایمیل تان رو برایم بفرستید تا که سوالات و پاسخ نامه ی کنکور آزمایشی سال قبل موسسه ی سنا رو برایتان بفرستم.
kianibo911@mums.ac.ir

آخرین ویرایش:

mortezahaji

New member
من بسته آمار زیستی سنجش و دانش و دارم. بنظرم آمار کاربردیش خیلی نزدیک به سوالات سال های قبل برای همین. می خوام در دو آزمون جامع سنجش و دانش شرکت کنم؟ (واسه وزارت علوم فقط وقت کردم رگرسیون بخونم و فقط هم کتاب سنجش و خوندم که خلاصه و کامل بود با تست و خیلی هم مشابه بود)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا