مطالعه گروهی آزمون Msrt

negar62

New member
سلام دوستای گلم. خوبین؟ اوضاع چطور پیش میره؟! :bunnyearsmiley:

mehsad

New member
سلامممممممممم
منم هستم. واااااااااااااای از حالا ویروس ها تو هوا پخشه. یه فلووووووووووو گرفتم بدجوووووووووووووووووووور. همه جام درد می کنههههههههه. با دارو خودمو نگه داشتم. دیدی سیندی جونم. :1dco2x0p1lilzhfpg1t

negar62

New member
اختیار داری گلم. منتظرم با یه نمره عالی قبول بشین!:4d564ad6:

cnidaria_cnida19

New member
منم مریضم مهساد...اتاقمو تمیز کردم لاقل بگم کار مفید کردم..همه کتابهای درسیمو جمع کردم جز زبان..مهساد لیموترش الان فصلشه برای سرما خوردگی عالیه..نگار جون ممنون به کمک تو حتما موفق میشیم..

mehsad

New member
باریکلااااااااااااااا دختر خوب. منم همینجور. فعلا فقط زبان . کاری به درسای دیگه ندارم.
لیمووووووووووووووو:a2d3:
سیندی جونم، میگم پارت آخر لیستنینگم که اف هست با کتاب نمی خونه؟ چیکار کنم؟ یعنی سوالاش فرق داره! چی جوریاس؟ مال تو چه جوره؟:smiliess (12):
اومدیم یعنی شروع کنیما صبح تا حالا دارم میگردم ببینم این سی دی مال کجای کتابه هنوز دارم می گردم.

cnidaria_cnida19

New member
تو سی دی اخرین فولدر مال سکشن اف هستش.اگه میخوای از رو سی دی بخونی تو فولدر چهارم هستش فکر کنم مال اف.کتاب هم متن همه شنیداری هارو اخر کتاب اورده.اول گوش کن بعد اگه متوجه نشدی کتابو باز کن متن دیالوگ ها رو ببین.بعدش عادت میکنی.اولش منم گیج میشدم.مدل کتاب اعصابمو خرد میکرد.الان که یک دور تموم شدم تقریبا میدونم چی به چیه.ولی مرور میخواد

cnidaria_cnida19

New member
دو دارم یه رشته دیگه بخونم.اخه چقدر باید مطالب تکراری بکنم تومغزم به خاطر کنکور.اما برای رشته دیگه هم باید از صفر کتاب و جمع کنم.دلم برای رشته کارشناسیم لک زده نمیدونم چکار کنم یک سال رو:dadad4:

mehsad

New member
راست میگی. منم تو فکرم یه رشته که اینده کاریش بهتر باشه برم
انگل اینده ش خوبه؟ خب ژنتیک هم خوبه ها! من زیاد از رشته ت سر در نمیارم! :smiliess (12):
دو دارم یه رشته دیگه بخونم.اخه چقدر باید مطالب تکراری بکنم تومغزم به خاطر کنکور.اما برای رشته دیگه هم باید از صفر کتاب و جمع کنم.دلم برای رشته کارشناسیم لک زده نمیدونم چکار کنم یک سال رو:dadad4:

تو سی دی اخرین فولدر مال سکشن اف هستش.اگه میخوای از رو سی دی بخونی تو فولدر چهارم هستش فکر کنم مال اف.کتاب هم متن همه شنیداری هارو اخر کتاب اورده.اول گوش کن بعد اگه متوجه نشدی کتابو باز کن متن دیالوگ ها رو ببین.بعدش عادت میکنی.اولش منم گیج میشدم.مدل کتاب اعصابمو خرد میکرد.الان که یک دور تموم شدم تقریبا میدونم چی به چیه.ولی مرور میخواد

اره اخریش افه. ولی سی دی باهاش نمی خونه. یعنی مال اف نیست مال هیچ کدوم دیگه شم نیست! نمی دونم قضیه چیه. اره از رو کتاب دیدم اما مکالمه طولانیاشو باید گوش بدم تا بفهم. میتونی این اخریو واسم میل کنی؟ فکر نکنم حجمش زیاد باشه! :smiliess (11):

آخرین ویرایش توسط مدیر:

cnidaria_cnida19

New member
من تهران بودم میرفتم و یه رشته دیگه میدادم خداییش خسته شدم از خوندن مدرک تکراری هرچند مهم اینه که هرچی رو میخونی تا ته برسونی اخر سر هیچ فرقی ندارن

من زیست شناسی بودم اومدم انگل بایست میرفتم رشته های ملکولی ..همه علوم ازمایشگاهی ها رفتن سمت رشته های سلولی مولکولی اونوقت من برعکس

تو دانشکده ما 2 - 3 تا استاد بیشتر نیست برا انگل اما گروهمون.............:14:............یعنی حرفشو نزنم سنگین ترم............

من با کلی انرژی و علاقه اومدم این رشته الان نذر کردم دفاع کنم پامو نذارم دانشکده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

cnidaria_cnida19

New member
مهساد جی میل اصصلا باز نشد که ببینم میشه فرستاد یا نه؟:smiliess (2):ادم چی بگه اخه.........دوباره میام امتحان میکنم....همه چی مون اینجوریه...

mehsad

New member
سلام سیندی خانوووووووووووم
مرسی عزیزم، زحمت میکشی. یاهو نداری مگه؟
از اف که شروع نکردم. پارتهای دیگه رو قبلا خوننده بودم. فکر نمی کردم از این امتحان جا بمونم. حالا که شدهو برا همین از ادامه ش میخونم تا یه دورم تموم شه.
تو خصوصی بهت میگم رشته رو.

راستی اون فایل زبان قبلیا هم باز نمیشه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

cnidaria_cnida19

New member
واالا با جی میل ارسال نمیشه الان امتحان کردم دوباره ارسال میکنم ببینم چی میشه..تو بایست بری همون جایی که کتابو گرفتی بگی سی دی ایراد داره بهت یکی دیگه بده..البته بچه ها لینکفایل صوتی رو گذاشتن از اون هم میتونی برداری....منم حالم خوش نیست یک استاد ماه دارم از 10 سال پیش که اشنا شدم باهاش خیلی روم تاثیر مثبت داشت ..یه فرشته هست خداییش..85 سالشه .. توفرانسه خونده.. (بعد در زمان.....با حقوق 1 تومن بیچاره رو بازنشست کردن)..امروز قلبش ناراحت بود و انگار ......... خلاصه تو زبانم هم تمرکز نداشتم.. انقدر گریه کردم الان بی حال افتادم..

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mehsad

New member
اااااااااااااااااااا
سلام مرسی عزیزم. زحمت افتادی. خب ادرس اونجا که لینکشو گذاشتن میدادی که از همونجا دان کنم دختتتتتتتتتتتتتتتر. بگو کجا گذاشتن تا برم دان کنم دیگه چاره ای نیست. البته به قول تو باید حفظ کنیم به جا گوش دادن ! والااااا. من گفتم اقلا یه بار گوش بدم آشنا باشه!:smiliess (11):
خودتو اذیت کردی که. زنگ زدم به کتابفروشیه میگه همین بوده با کتابش فعلا هم نداریم!!!!!!!!:smiliess (12):اینجوری جواب مردمو میدن!:shocked:

بالا