negar62
New member
آفرین دختر خوب! این شد یه چیزی! باورتون نمیشه من طی کارم اونقدر با دانشجوهایی برخورد کردم که طفلیا از شدت استرس به چه ناراحتیهای روحی و جسمی دچار شدن.... حتی MS ! ما یه راهی رو شروع کردیم که حداقلش توی کشور ما خیلی دشوار تر از جاهای دیگه ای هست که دوستامون دارم میخونن. چون فاکتورهای دیگه هم توی این مسیر دخیلن... به هر حال اولأ که امیدوارم این آزمون وقبول بشی، شنیدم تا 12 مهر مهلت ثبت نام دارین. 5شنبه هم که جواب میاد. اگه شد زودی ثبت نام کن و توی این دوماه فقط متمرکز شو روی درس. امیدوارم موفق باشی:applause:ببین عزیزم من شرایطم بدتر از همه اتونه ولی تا این نقطه هم خیلی زحمت کشیدم و استرس هم که............... 2 روز گذشته کاملا داشتم از شدت فکر و خیال سکته میکردم..ولی اخرش که چی ؟ببین مهساد ما یکی دو سال اینور اونور دکترا هم میخونیم. اینو یقین بدون...مگه تا الان نخوندیم؟؟؟ پس اونم میخونیم...صلاحیتشم داریم...فقط با این همه تنش خودمونو از پا در میاریم..مثلا جوونیم!!!! بابا الان ما باید از زندگیمون و لحظه هامون لذت هم ببریم عمرمون داره تموم میشه...دکترا هم امسال نشد فدایییییییییییییییی سرتتتتتتتت....سال دیگه شاید قسمته.... با ارامش میشینیم به همه برنامه هامون وقت میذاریم نه فقط درس.. یهو میبینی عمرمون تموم شده باز ما داریم استرس این ازمونهای چرت اینارو میکشیم...