سلام
آزمون سنا رو دادم در کل راضیم......کی دیگه اینجا آزمون داده؟سوالات ناپارامتری رو از کجا طرح کرده بودن؟
سلام به همگي :smiliess (10):
منم در كل ساعات مطالعه ام بد نيست.:smilies-azardl (181 منم سنا شركت كردم و دارم با برنامه سنا پيش ميرم درصدام كه تو آزمون اول خوب نبود.
اميدوارم كه بتونم درصدامو توآزمون بعدي افزايش بدم.:a2d3:
سلام
خد قوت به همه دوستان
منم تا اینجا راضی هستم از مطالعه ام
همه درسا رو با هم پیش میبرم بجزناپارامتری بقیه درسا رو شروع کردم همه درسا خوب پیش میرن جز زبان چقدرت ماهارتهای لزگی زمان بر هستش من فقط مهارت در ک مطلبش رو در حال حاضر میخوتن
تااینجام آمار احتمال تموم کردم دوره دومش رو شروع کردم که فصل اولش امروز تمم میشه
ریاضی 3 فصل خوندم (یاد اوری- تابع - حد)
رگرسیون بازرگان اوایل فصل 2
نمونه 1اوایل فصل 2
طرح مونت گومری فصل 1 و 2 تموم کردم
احتمال پردازش فصل 3-4 تموم کردم و اوایل فصل 6
زبان مهارت1-2 خوندم و تافل 10 درس خوندم.
ساعات مطالعه ام بطور میانگین 5.5 ساعت در روز هستش البته بجز جمعه ها که درس نمیخونم.
امروز خسته شده بودم گفتم بیام یه انگیزه ای بگیرم.
سلام بچه ها؛منم که درگیر استخدامی و آمارریاضیم
بخاطر مهمونی و یکسری کارا خوب نخوندم
بعد از یه دور تموم کردن درسا تست نمیزنی؟سلام به همه رقیبان رفیق:28:
خسته نباشید به همه اونایی که تا الان بطور پیوسته پیش رفتن هرچند آهسته:rose: و آرزوی موفقیت برای همه بخصوص اونایی که هنوز تو برداشتن قدم اول موندن.
گزارش این هفته من: باتاچاریا تموم شد. ریاضی تمرینات مشتق. احتمال فصل 10 و 11. نمونه فصل 4 ج اول و نصف فصل نمونه گیری سیستماتیک. ساعت مطالعه 35 ساعت.
از هفته بعد کم کم بقیه درسا رو هم به برنامه اضافه میکنم و اینایی که تموم کردم رو دوباره میخونم.
اگر x1,......,xn نمونه تصادفی از توزیع نرمال با میانگین μ و واریانس σ هر دو مجهول توزیع عبارت زیر برابر است با .......؟
Y=[√n (x ̅-μ)]/σ
این عبارت آماره نیست جون پارامتر مجهول داره و در مورد حجم نمونه هم صحبتی نشده که بزرگ یا کوچیک.
منتظر جوابتون هستم