مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Immortal

New member
سلام
آزمون سنا رو دادم در کل راضیم......کی دیگه اینجا آزمون داده؟سوالات ناپارامتری رو از کجا طرح کرده بودن؟

simin30

New member
سلام به همگي :smiliess (10):
منم در كل ساعات مطالعه ام بد نيست.:smilies-azardl (181 منم سنا شركت كردم و دارم با برنامه سنا پيش ميرم درصدام كه تو آزمون اول خوب نبود.
اميدوارم كه بتونم درصدامو توآزمون بعدي افزايش بدم.:a2d3:

rahele.t

New member
سلام
آزمون سنا رو دادم در کل راضیم......کی دیگه اینجا آزمون داده؟سوالات ناپارامتری رو از کجا طرح کرده بودن؟

سلام به همگي :smiliess (10):
منم در كل ساعات مطالعه ام بد نيست.:smilies-azardl (181 منم سنا شركت كردم و دارم با برنامه سنا پيش ميرم درصدام كه تو آزمون اول خوب نبود.
اميدوارم كه بتونم درصدامو توآزمون بعدي افزايش بدم.:a2d3:

دوستان لطفا توضیح بدین آزمون به چه صورت بود. تعداد سوالات و سطحشون؟ زمان آزمون؟ حضوری شرکت کردین یا اینترنتی؟

simin30

New member
من حضوري شركت كردم. كلن 6 نفر بوديم. 1 پرستار. 1 اپيدميولوژي. 2تا آمارزيستي. اون 2تا هم نميدونم چه رشته اي بودن.
سوالات خوب بود توي دفترچه پاسخ هاي تشريحي سوالات رو درجه بندي كرده. سخت ، متوسط، آسان. سوالات سخت و متوسط بيشتر بود.مثل كنكور سراسري 110 سوال 160 دقيقه زمان.

کرهانی

New member
سلام بچه ها؛منم که درگیر استخدامی و آمارریاضیم
بخاطر مهمونی و یکسری کارا خوب نخوندم

mw.ashel

New member
1390720_238097859686777_683644788_n-310x310.jpg

آخرین ویرایش:

parasto0o

New member
دوست من Immortal هم لغات تافل رو بخون هم لغات 504...هیچی رو جا نذار...
آقای بیوستا لطف دارن..من زبان 56 زدم هر کمکیم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم...

parasto0o

New member
بچه ها اگه واقعا میخواید موفق شید باید از یک سری چیزاتون بزنید تا یک چیزایی رو بدست بیارید.اگه واقعا میخواید یه جای خوب قبول شید باید صبور باشید.
برا همتون آرزوی موفقیت دارم.

Narjes.Saghaei

New member
سلام
خد قوت به همه دوستان
منم تا اینجا راضی هستم از مطالعه ام
همه درسا رو با هم پیش میبرم بجزناپارامتری بقیه درسا رو شروع کردم همه درسا خوب پیش میرن جز زبان چقدرت ماهارتهای لزگی زمان بر هستش من فقط مهارت در ک مطلبش رو در حال حاضر میخوتن
تااینجام آمار احتمال تموم کردم دوره دومش رو شروع کردم که فصل اولش امروز تمم میشه
ریاضی 3 فصل خوندم (یاد اوری- تابع - حد)
رگرسیون بازرگان اوایل فصل 2
نمونه 1اوایل فصل 2
طرح مونت گومری فصل 1 و 2 تموم کردم
احتمال پردازش فصل 3-4 تموم کردم و اوایل فصل 6
زبان مهارت1-2 خوندم و تافل 10 درس خوندم.
ساعات مطالعه ام بطور میانگین 5.5 ساعت در روز هستش البته بجز جمعه ها که درس نمیخونم.
امروز خسته شده بودم گفتم بیام یه انگیزه ای بگیرم.

:a2d3: آفرین موفق باشی ...

biosta

Well-known member
پس معنی اسم ام چنین بوده
امیدم به خداست نه به کسی یا چیزی
با تلاش و آرامش به درسم می پردازم
با ذره ذره ی بدنم باور کردم دستی فرای دست هاست که ما مامور به وظیفه ایم و نه نتیجه

Narjes.Saghaei

New member
آمار بهودیان فصل 3 و 4
ریاضی مبحث حد و پیوستگی
یکمی ناپارامتری
زبان درس 1 تافل و 2 درس از 504
البته همه درسا با خلاصه نویسی

کار خیلی وقتمو می گیره :riz303: اما سعی می کنم واسه هفته بعد بیشتر بخونم .

:rose::rose::rose:

آخرین ویرایش:

rahele.t

New member
سلام به همه رقیبان رفیق:28:
خسته نباشید به همه اونایی که تا الان بطور پیوسته پیش رفتن هرچند آهسته:rose: و آرزوی موفقیت برای همه بخصوص اونایی که هنوز تو برداشتن قدم اول موندن.

گزارش این هفته من: باتاچاریا تموم شد. ریاضی تمرینات مشتق. احتمال فصل 10 و 11. نمونه فصل 4 ج اول و نصف فصل نمونه گیری سیستماتیک. ساعت مطالعه 35 ساعت.

از هفته بعد کم کم بقیه درسا رو هم به برنامه اضافه میکنم و اینایی که تموم کردم رو دوباره میخونم.

rahele.t

New member

بزرگترین کارها با کوچکترین گام ها شروع میشود، و سخت ترین گام ، اولین گام است.

nerci

New member
سلام به همه رقیبان رفیق:28:
خسته نباشید به همه اونایی که تا الان بطور پیوسته پیش رفتن هرچند آهسته:rose: و آرزوی موفقیت برای همه بخصوص اونایی که هنوز تو برداشتن قدم اول موندن.

گزارش این هفته من: باتاچاریا تموم شد. ریاضی تمرینات مشتق. احتمال فصل 10 و 11. نمونه فصل 4 ج اول و نصف فصل نمونه گیری سیستماتیک. ساعت مطالعه 35 ساعت.

از هفته بعد کم کم بقیه درسا رو هم به برنامه اضافه میکنم و اینایی که تموم کردم رو دوباره میخونم.
بعد از یه دور تموم کردن درسا تست نمیزنی؟
کلا واسه درس نمونه گیری غیر از تست های خودش چی تست بزنیم؟من احتمال فقط کتاب مقدماتی بهبودیان رو خوندم. کافی نیست؟بعدشم کتاب پردازش رو میخونم.

sts92

New member
اگر x1,......,xn نمونه تصادفی از توزیع نرمال با میانگین μ و واریانس σ هر دو مجهول توزیع عبارت زیر برابر است با .......؟
Y=[√n (x ̅-μ)]/σ
این عبارت آماره نیست جون پارامتر مجهول داره و در مورد حجم نمونه هم صحبتی نشده که بزرگ یا کوچیک.
منتظر جوابتون هستم

NB92

New member
اگر x1,......,xn نمونه تصادفی از توزیع نرمال با میانگین μ و واریانس σ هر دو مجهول توزیع عبارت زیر برابر است با .......؟
Y=[√n (x ̅-μ)]/σ
این عبارت آماره نیست جون پارامتر مجهول داره و در مورد حجم نمونه هم صحبتی نشده که بزرگ یا کوچیک.
منتظر جوابتون هستم

13-12-13 11-44-32 PM.jpg

این نظر من هست اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا