مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dadasalar

New member
سلام بیو
میشه برای خلاصه برداری یه راهنمایی برامون بزاری؟
همیشه وقتی خلاصه برداری کردم کارم ب جایی رسید که همه رو می نوشتم و میدیدم که بیهودست
ممنون

omid9030

New member
سلام دوستای عزیز:riz304:
مهمون نمیخاهین؟:applause:
یه سوال داشتم ..میخاستم بگم من یه روشی برای درس خوندن دارم نمیدونم درسته یا نه؟
من همزمان چند درس رو در یک روز میخونم ..مثلا هر کتاب رو روزی 5 ص میخونم بعد روز های جمعه از هر درس هر چی که خوندم تست هاش رو میزنم
نمیدونم درست میرم جلو یانه
اخه بعضی ها میگن اشتباه میکنی...میگن اول یک کتاب رو تموم کن بعد برو سراغ کتاب دیگه البته میگن همزمان هر روز زبان رو هم بخون نمیدونم چکار کنم؟:13:

nerci

New member
کتاب نمونه که بهتون گفتم نظریه ی نمونه گیری و کاربرد های آن
نوشته ی علی عمیدی.مرکز نشر دانشگاهی هست.عنوان پیوست"بی پاسخ ها و داده های گمشده در نمونه گیری"

کرهانی

New member
ساعات مطالعه خود را یادداشت کنید تا بتوانید بدانید چگونه پیش می روید ، به خودتان تلنگر بزنید .
اگر پیش می آمد که روزی یک ساعت هم بخوانم یادداشت می کردم و این باعث می شد ساعات مطالعه هفتگی ام کم شود و برای هفته ی بعد سعی کنم چنین روز هایی نداشته باشم .
به نظرم من هفته ی کمتر از 28 ساعت مطالعه فایده ای ندارد ، کف ساعات مطالعه برای الان 28 ساعت هست و مطلوب به نظر من 35 ساعت .

ممنون، من فعلا فقط تو برنامه روزانه کارای درسی و غیر درسیم رو یادداشت میکنم
از این به بعد سعی میکنم حواسم به ساعتش هم باشه

کرهانی

New member
سلام مهمان عزیز
منم قبلا این سوال رو پرسیده بودم
قرار نیست برنامه ای که واسه فرد دیگه مفید بودواسه شما هم مفید باشه
اگه اینجوری بهتر میفهمید عیبی نداره (البته من خودم ترجیح میدم کتاب تمام شد برم سراغ بعدی) اینجوری کمتر هم خسته میشید
اما فکرکنم تعداد کتابا رو زیاد گذاشتید و 5صفحه روزی زیاد نیست(البته واسه ما اماریا)
زبان شبی یک ساعت فکرکنم کافی باشه، میشه هرشب واسش وقت گذاشت
واسه تست هم بنظرم الان زوده و بهتره آخر هفته مطالبی رو که خوندید مرور کنید
هرچند بنظرم بهتره با بچه های رشته خودتون هم مشورت کنید،قطعا راهنماهای بهتری خواهند بود
با آرزوی موفقیت:riz304:

آخرین ویرایش:

parasto104

New member
سلام دوستان
من هفته قبل
نمونه فصل اول
رگرسیون اولای فصل اول هستم
ریاضی هم اولاش هستم
زبان تقریبا به یک چهارم 504 رسیدم
بقیه درس ها رو هم زیاد نخوندم که بخوام گزارش بدم:sad:
اما این هفته وقت بیشتری دارم که بخونم
دوستان میشه راهنمایی کنید اگه فقط کلمات کتاب " واژه های زروری تافل " رو بخونم بهتره یا کتابش رو کامل بخونم؟؟
البته حتما تست های درس هاش رو میزنم
این قسمت کتاب نمونه گیری که " nerci " گفتن رو بخونیم؟؟کتاب نمونه من پیام نوره و این قسمت رو نداره

rahele.t

New member
سلام. در مورد نمونه گیری، از اونجایی که منبع کتاب نمونه پیام نوره، نیازی نیست اون قسمت اضافی خونده بشه. یعنی برای کنکور لازم نیست. دوس داشتین واسه افزایش اطلاعاتتون بخونین. در مورد کتاب لغات تافل هم همون 30 تا درسش (یعنی همراه با متنهای هر درس) کافیه. بقیه ش توضیحات در مورد آزمون تافله که واسه کنکور بدرد نمیخوره.

NOVA*

New member
فک کنم برای شروع خوب باید برم چند تا کتاب تست بخرم.چی بخرم؟
کتاب تستای سالهای قبل پردازش رو خریدم ولی تا سال 87 داره زمانی که بهداشت هم جزو سوالات بوده!!!کتاب آمار مقدماتی پردازشم که فقد به سوالای احتمال رو داره کنکور 5 سال اخیر با پاسخ تشریحی و بقیه درسا پس چی ؟لطفا کمک

biosta

Well-known member
سلام بیو
میشه برای خلاصه برداری یه راهنمایی برامون بزاری؟
همیشه وقتی خلاصه برداری کردم کارم ب جایی رسید که همه رو می نوشتم و میدیدم که بیهودست
ممنون

روشم چنین بود نمی دانم تا چه اندازه می تواند درست باشد
بعد از تسلط وتست زنی خلاصه برداری ام رو انجام می دادم تا که مطالبی که زیاد فراموشم می شود و به نظرم بسیار مهم تر از بقیه مطالب بود را در خلاصه هایم بیاورم
مطالبی که ارزش بارها دور کردن و امتحان گرفتن از خودم را داشته باشد .
به نظرم تسلط یعنی وقتی درس را برای خودتان باز گو می کنید و از خودتان همان مطالب کتاب را سوال و پرسش می کنید
مطالب فراموش شده حداقل باشد و نیز یعنی اگر تستی را از مبحثی نتوانستید بزنید
تا حدودی به علت بی دقتی باشد و نه به علت یاد نداشتن .

rahele.t

New member
بنظر منم خلاصه برداری تو دور اولی که یه کتابو میخونیم جالب نیست. خودم سال قبل همینکارو میکردم که باعث شد خلاصه هام خیلی زیاد بشه. واسه امسال اینکارو میکنم که وقتی یه مبحثو میخونم قسمتایی که به نظرم مهمه رو با مداد خط میکشم. روز بعد که میخوام دوباره اون درسو بخونم مبحث قبلی رو یه مرور میکنم و جاهایی که بنظرم مهمتر میاد رو با ماژیک مشخص میکنم (چون بار اولی که مبحثو میخونم بنظرم خیلی چیزا مهم میاد ولی وقتی مرور میکنم بیشتر رو چیزایی که کمتر یادم مونده دقیق میشم). این باعث میشه وقتی بخوام کتابو برای بار دوم بخونم دیگه نیازی نباشه تمام مطالبو از اول شروع کنم و تو همون دور دوم خلاصه برداری از درسارو انجام میدم.

biosta

Well-known member
سوال و پاسخ

سلام
... سوال در مورد ساعات مطالعه دارم
من با 8 یا شایدم کمتر به برنامم میرسم و میتونم اون مطالبو دوباره خودم برا خودم توضیح بدم
و گاهیم به دوستام درسو میدم ولی همه خیلی زیاد دارن میخونن این یعنی اینکه اونا موفق تر میشن ؟

کمیت مطالعه یکی از ملاک هایی هست که در کنار ملاکهای دیگر باعث موفقیت داوطلب می شود
الزاما" هیچ وقت افزایش ساعات مطالعه باعث قبولی داوطلبی نمی شود .
انتخاب منابع مناسب ،
مرور به موقع ،
نظم و استمرار در مطالعه ،
یادداشت ساعات مطالعه ،
آرامش و اعتماد به نفس ،
توکل به خدا کیفیت مطالعه و...
از عاملی هستند که دست به دست هم می دهند تا داوطلب را به هدفش برسانند
یعنی تفاوت رتبه های 50 و 100 بیشتر از این که به خاطر تفاوت در سطح علمشان باشد ناشی از عواملی دیگر هست
عواملی همچون آشنایی با روش تست زنی .

... بعد یه سوال تو تست زدن ها چیکار کنیم که بی دقتیا کم بشن و اینکه استرس نگیریم

- آشنایی با روش صحیح تست زنی ( در اینترنت خواهی یافت )
- تمرکز بر روی تست و هنگامی بدست می آید که خسته نباشیم ، استرس و اضطراب نداشته باشیم ، محیط تست زدن آرام باشد
البته بایستی آمادگی داشت که در جلسه کنکور مورد آخر را شاید نتوان داشت
( انسان مغزش به گونه ای هست که می تواند بر کاری که می کند تمرکز کند و صداها و شلوغی اطراف را نبیند و نشنود )
نهایتا" این که کنکور هیچ وقت تنها کنکور اطلاعات علمی نبوده
خیلی از کسانی که قبول نمی شوند به علت عدم اطلاعات نیست که نتیجه نمی گیرند
بلکه بایستی به درستی دانست که چگونه در ماه های قبل از کنکور روز و شب کنکور و در جلسه کنکور عمل می کنیم تا که بهترین نتیجه را در حد خودمان کسب کنیم .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mw.ashel

SEM

New member
سلام
یه سوال داشتم، کسی می دونه کدام یک از 7 آزمون آزمایشی سنا جامع هستن یا نه؟
همشون جامع ان یا فقط آزمون آخر؟

nerci

New member
از دوستان کسی هست که زبان لزگی رو بخونه ؟مهارت چند هست؟

rahele.t

New member
من از آبان کتاب لزگی رو شروع میکنم. به همه توصیه میکنم حتما این کتابو بخونن.

rahele.t

New member
سلام. تافلو یه دور خوندم. دارم دوباره میخونم + لغات یه کتاب دیگه. فعلا روی لغات کار میکنم و یه کمی هم گرامر که از خیلی وقت پیش شروع کردم. هر چند روزی یه نکته سعی میکنم یاد بگیرم.

کرهانی

New member
سلام. تافلو یه دور خوندم. دارم دوباره میخونم + لغات یه کتاب دیگه. فعلا روی لغات کار میکنم و یه کمی هم گرامر که از خیلی وقت پیش شروع کردم. هر چند روزی یه نکته سعی میکنم یاد بگیرم.

خیلی خوبه ، موفق باشید
منکه هنوز زبان شروع نکردم و فکر نکنم وقت کنم به لزگی برسم اما حتما سوالات کنکور زبان قبل رو میخونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا