مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parasto104

New member
سلام دوستان
یکی از استاد های من گفت برای روش های آماری قسمت های کاربردی جان فروند و عادل آذر بخونم، نظر شما چیه؟؟
یه استاد دیگم برای آمار نظری ارشد سراسری گفت کتاب مود هم بخونید
الان در مورد منبع اصلی مطالعه روش های آماری دو دل شدم چی بخونم:smiliess (12):
برای طرح فصل های " طرح های دو به توان k و سه بتوان k رو هم باید بخونیم؟؟
میشه راهنماییم کنید اگه الان برم سوالات چند سال اخیر هر درس رو جدا کنم و یه دور مطالعه کنم برای اینکه بفهمم که کدوم قسمت های هر درس مهم تره و از کجا ها هیچ سوالی نمیاد و چطوری اون درسه رو بخونم کار خوبی هست یا نه؟؟

biosta

Well-known member
سلام دوستان
یکی از استاد های من گفت برای روش های آماری قسمت های کاربردی جان فروند و عادل آذر بخونم، نظر شما چیه؟؟
میشه راهنماییم کنید اگه الان برم سوالات چند سال اخیر هر درس رو جدا کنم و یه دور مطالعه کنم برای اینکه بفهمم که کدوم قسمت های هر درس مهم تره و از کجا ها هیچ سوالی نمیاد و چطوری اون درسه رو بخونم کار خوبی هست یا نه؟؟

از اساتید در مورد منابع نپرسید از قبول شدگان کنکور در این باره بپرسید .
در این انجمن کامل کامل در مورد منابع توسط چند نفر از قبول شدگان کنکور صحبت شده بود.
از اساتید در مورد بازار کار و آینده شغلی و مهارت هایی که دانشجوی رشته مورد نظرتان می تواند کسب کند سوال بپرسید .

Immortal

New member
سلام دوستان

سلام پرستو جان
شما سعی کن منابع اصلی رو مد نظرت قرار بدی خیلی سراغ کتاب های مختلف نرو.....من که بیشتر مباحث رو سعی می کنم از روی باتاچاریا بخونم شما هم از روی این کتاب مطالعه کن........اما در مبحث ارشد کسی نمی تونه به شما بگه چی رو بخون چی رو نخون چون باید همش رو مطالعه کنی و مشخص نمی کنه سوال امسال از کجا بیاد شاید سال پیشش یا حتی چند سال از اون مبحث سوالی نیامده باشه اما برای ارشد 93 بیاد اون وقت می خوای چه کار کنی؟
من طرح رو از روی مونتگومری می خونم همزمان باش کتاب طرح پیام نورم نگاه می کنم همون طور که خانوم توکلی گفت همون سرفصل های کتاب پیام نور رو از روی مونتگومری بخونی کفایت می کنه و لازم نیست همه کتاب مونتگومری مطالعه بشه چون واقعا خیلی سنگینه.......اون چیزی که هست در سر فصل های کتاب پیام نور مبحث دو به توان کا و سه به توان کا هست که باید حتما مطالعه کنی چون دیگه هستش و نمی شه نخوندش..........برات آرزوی موفقیت می کنم:smiliess (3):

parasto104

New member
سلام دوستان
ممنون از راهنمایی هاتون
خودم هم به همین نتیجه رسیدم که استاد هام نمیتونند راهنمای خوبی برای ارشد باشند
من منبعی که برای هر درس انتخاب میکنم بیشتر الویت برام کتاب هایی هست که برای اون درس دوره لیسانس خوندم
مثلا طرح رو از مونت گمری خوندم برای همین مونت گمری منبع اصلیم هست
یا احتمال شلدون راس و آمارریاضی پارسیان
اما درسی مثل روش آماری رو از کتاب های جان فروند و جلد دوم عادل آذر خوندم اما کسایی که اینجا هستن میگن باتاچاریا، استادم میگه جلد دو عادل آذر و قسمت هایی ازجان فروند برای همین موندم کدوم منبع اما مسلما تجربه و توصیه دوستانی که اینجا هستن بهتره و درست تره پس همون باتاچاریا :smilies-azardl (181
من شنبه گزارش این هفته رو میدم

parasto104

New member
سلام دوستان
ممنون از راهنمایی هاتون
من منبعی که برای هر درس انتخاب میکنم بیشتر الویت برام کتاب هایی هست که برای اون درس دوره لیسانس خوندم
اما درسی مثل روش آماری رو از کتاب های جان فروند و جلد دوم عادل آذر خوندم اما کسایی که اینجا هستن میگن باتاچاریا، استادم میگه جلد دو عادل آذر و قسمت هایی ازجان فروند برای همین موندم کدوم منبع اما مسلما تجربه و توصیه دوستانی که اینجا هستن بهتره و درست تره پس همون باتاچاریا :smilies-azardl (181

nerci

New member
سلام دوستان
ممنون از راهنمایی هاتون
سلام دوستان.
باتاچاریا مگه احتمال نیست؟؟؟
کتاب آمار و احتمال (مفاهیم پایه ای)مال بازرگان فصل 5 به بعد برای روش ها چطور هست؟

nerci

New member
یه سوال:قسمت پیوست آخر کتاب نمونه گیری مبحث درسی هست.
بخونیم؟توو دوره ی کارشناسی نبود.واسه کنکور میخواد؟

کرهانی

New member
سلام
من بالاخره باز اومدم سر درس و نمونه گیری1 رو شروع کردم( البته با خودم سر حسرت گذشته درگیرم):sad:
البته هفته اینده رو وقت درس خوندن ندارم و تصمیم دارم همین هفته نمونه گیری 1 و 2 رو تمام کنم
طبق برنامه ام انشاءا.. تا اول آذر همه کتابا جز ناپارامتری و طرح رو تمام میکنم
واسه طرح مونتگمری واسم سنگینه همون پیام نور که تدریس کردن رو میخونم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

rahele.t

New member
سلام. nerci جان، کتاب باتاچاریا، مفاهیمش روشهای آماریه. با عنوان "مفاهیم و روشهای آماری" که دو جلده. در مورد کتاب بازرگان هم اگه فکر میکنی خوبه بخونش مهم اینه که به مفاهیم پایه مسلط بشی. و واسه نمونه از چه کتابی میخونی؟ نمونه گیریهای پیام نور که پیوستی ندارن.

rahele.t

New member
گزارش هفته قبل: باتاچاریا فصل 4، نمونه فصل 2، ریاضی فصل توابع (این هفته فقط تمریناتش بود)، تقریبا نصفه فصل اول مبانی احتمال قهرمانی رو خوندم. ساعت مطالعه این هفته 29 ساعت. من ده روزی میرم مسافرت. خلاصه هامو باخودم میبرم. یه کم عقب میفتم ولی هفته های بعد جبران میکنم.

rahele.t

New member
دوست عزیز کرهانی، یه توصیه واست دارم. بنظر من کتابارو با هم بخون. اینکه میگی این هفته نمونه 1 و 2 رو تموم میکنی بنظر من اصلا خوب نیست. سعی کن در هفته چندتا کتاب رو بخونی. اینطوری هم مطالبی که از یه درس میخونی فشرده نمیشه هم دلزده نمیشی. هفته ها یا روزایی هم که نمیرسی درس بخونی، ساعتاشو تقسیم کن تو روزا و هفته های بعدت.

کرهانی

New member
دوست عزیز کرهانی، یه توصیه واست دارم. بنظر من کتابارو با هم بخون. اینکه میگی این هفته نمونه 1 و 2 رو تموم میکنی بنظر من اصلا خوب نیست. سعی کن در هفته چندتا کتاب رو بخونی. اینطوری هم مطالبی که از یه درس میخونی فشرده نمیشه هم دلزده نمیشی. هفته ها یا روزایی هم که نمیرسی درس بخونی، ساعتاشو تقسیم کن تو روزا و هفته های بعدت.

ممنونم ، آخه من همیشه اینجوری درس میخونم دور اول و بعد تو ماه های بعد چندتا رو با هم میزارم تو برنامه ام که زبان واسه شبا همین الآنم ثابته
من هنوز درس خوندنم اونقدر منظم نشده که ساعت داشته باشه
فعلا تا بعد عید غدیر گرفتاری زیاد دارم

کرهانی

New member
خلاصه برداری هم تو دورهای بعدی میکنم
البته یکسری نکات و خلاصه هارو واسه کنکور سال قبل انجام داده بودم که الان همزمان با هر درسی نگاهی روش میندازم
فعلا میخوام ذهنم به همه مطالب آشنا بشه و از اذر خوندن دقیق رو شروع میکنم :riz304:

biosta

Well-known member
به نظرم در این انجمن یک الگو هستی برای دیگر داوطلبان در هر رشته ای

گزارش هفته قبل: باتاچاریا فصل 4، نمونه فصل 2، ریاضی فصل توابع (این هفته فقط تمریناتش بود)، تقریبا نصفه فصل اول مبانی احتمال قهرمانی رو خوندم. ساعت مطالعه این هفته 29 ساعت. من ده روزی میرم مسافرت. خلاصه هامو باخودم میبرم. یه کم عقب میفتم ولی هفته های بعد جبران میکنم.

سلام ، به نظرم عقب نمی افتی
کسی که به طور منظم و مستمر مطالعه می کند به همچین استراحت هایی احتیاج دارد
تا که روحیه و نیروی خودش را باز یابد ، من باشم در مسافرت یاد داشتی از دروس با خودم نمی برم
به جاش سعی می کنم بیشتر خوش می گذرانم تا بعد از برگشتم همچنان با همان نظم و استمرار ادامه دهم .
موفق که هستی دوست خوبم موفق تر باشی ،

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rahele.t

Immortal

New member
رگرسیون رو از روی کتاب مونتگومری خوندم الان شروع کردم دارم بازرگان لاری رو مطالعه می کنم..........طرح تا فصل 2 به توان کا خوندم......ریاضی فصل حد و پیوستگی هستم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

biosta

Well-known member
رگرسیون رو از روی کتاب مونتگومری خوندم الان شروع کردم دارم بازرگان لاری رو مطالعه می کنم..........طرح تا فصل 2 به توان کا خوندم......ریاضی فصل حد و پیوستگی هستم.

عالیه ادامه بده ، ان شاء الله یک رقمی بشوی ، اگر باور کنی و تلاش دور از دسترس نیست .
اگر 10 تا سوال از طرح بیاد 5 تای آن از آنالیز واریانس یک و دو طرفه بدون و با تکرار هست .
و تفاوت بین داوطلبان جدی کنکور در همون 5 تای دیگر هست که کمتر جواب داده می شود

biosta

Well-known member
یه سوال:قسمت پیوست آخر کتاب نمونه گیری مبحث درسی هست.
بخونیم؟توو دوره ی کارشناسی نبود.واسه کنکور میخواد؟

اسم عنوان مبحث چیست ؟ کدام کتاب مورد نظرتان هست تا که دیگر دوستان داوطلب بتوانند راهنمایی کنند .
به سوالات کنکور چند سال اخیر مراجعه کنید تا نوع مطالعه تان را بهتر جهت دهید .

biosta

Well-known member
سلام دوستان.
باتاچاریا مگه احتمال نیست؟؟؟
کتاب آمار و احتمال (مفاهیم پایه ای)مال بازرگان فصل 5 به بعد برای روش ها چطور هست؟

باتاچاریا آمار و احتمال مقدماتی هست و چند مبحث دیگر از دروس کاربردی و الزاما" احتمال نیست
از جلد دو باتاچاریا بعضی از فصولش برای من موقعی که برای کنکور می خواندم مفید بود .
مثلا" فصل همبستگی و فصل مربوط به طرح که خیلی بهم کمک کرد .
هر چند که جلد یکش هم خوبه اما اگر برگردم جلد یکش رو نمی خوانم و بجاش آمار مقدماتی بهبودیان را دقیق تر می خوانم .
چون زیاد از یک کتاب به کتاب دیگر نروم و روی یک کتاب متمرکز شوم
فصل اول کتاب آمار ریاضی جان فروند هم با دقت خواندم که خیلی خیلی کمکم کرد
فکر کنم دو تا تست از همون فصل یک جان فروند تو کنکور جواب دادم .

biosta

Well-known member
خلاصه برداری هم تو دورهای بعدی میکنم
البته یکسری نکات و خلاصه هارو واسه کنکور سال قبل انجام داده بودم که الان همزمان با هر درسی نگاهی روش میندازم
فعلا میخوام ذهنم به همه مطالب آشنا بشه و از اذر خوندن دقیق رو شروع میکنم :riz304:

ساعات مطالعه خود را یادداشت کنید تا بتوانید بدانید چگونه پیش می روید ، به خودتان تلنگر بزنید .
اگر پیش می آمد که روزی یک ساعت هم بخوانم یادداشت می کردم و این باعث می شد ساعات مطالعه هفتگی ام کم شود و برای هفته ی بعد سعی کنم چنین روز هایی نداشته باشم .
به نظرم من هفته ی کمتر از 28 ساعت مطالعه فایده ای ندارد ، کف ساعات مطالعه برای الان 28 ساعت هست و مطلوب به نظر من 35 ساعت .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا