مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Immortal

New member
یکی از دوستانی که خوب از درس ناپارامتری داره لطف می کنه برای من پست کنه چون واقعا نیاز به یه خوب دارم.

parasto104

New member
سلام به همه دوستان
من این هفته دنبال کارای ترم جدید دانشگاهم بودم و کارای باغچه خونمون برای همین درسی نخوندم،فقط زبان کلمات ۵۰۴
اما هفته هنوز تمام نشده و تا آخر وقت جمعه فرصت هست برای درس خوندن
فردا يك راز است،نگرانش نباش.دیروز يك خاطره بود،حسرتش را نخور. اما امروز يك هدیه است قدرش را بدان.

rahele.t

New member
سلام دوستان و رقیبان عزیز. اعتراف میکنم منم از دوشنبه که شروع کردم نتونستم خوب پیش برم. ولی عیبی نداره. بقول پرستو هنوز که هفته به آخر نرسیده.

کرهانی

New member
سلام دوستان و رقیبان عزیز. اعتراف میکنم منم از دوشنبه که شروع کردم نتونستم خوب پیش برم. ولی عیبی نداره. بقول پرستو هنوز که هفته به آخر نرسیده.

سلام
عیب نداره هفته اول طبیعی هست ولی بعد سعی کن برنامه هفتگی بریزی:rose:

NB92

New member
برنده شدن همیشه به معنی اولین بودن نیست. برنده شدن به معنی انجام کار، بهتر از دفعات قبل است.

هميشه با اين فرض و گمان آغاز كنيد كه هرچه بخواهيد مي توانيد به دست آوريد. جك كانفيلد

بايد از گذشته درس بياموزيم، نه اينكه در گذشته ها زندگي كنيم.
راز پيشرفت در آغاز كردن است. راز آغاز كردن در آن است كه وظايف سخت و پيچيده ي خود را به وظايف كوچكي كه قابل مديريت كردن باشند، بشكنيد و سپس از نخستين آنها آغاز كنيد. مارک تواين

انسان موفق كسي است كه شكست مي خورد، اما خود را شكست خورده نمي داند.همه آدمهاي موفق، شكست را تجربه كرده اند، اما هرگز خود را شكست خورده و وامانده نپنداشته اند. جان ماکسول

خدا قوت موفق باشید دوستان گلم

Immortal

New member
سلام یه گزارش مختصری می دم خدمتتون،این هفته من طبق برنامه ای که دارم و تا چند هفته دیگه هم ادامه خواهد داشت رگرسیون و طرح و ناپارامتری و ریاضی خوندم کلا این هفته کیفیت متوسطی داشت خیلی نزدیک به ایده آل خودم نبود در صورتی که دوست داشتم روزی 6 ساعت مطالعه داشته باشم جز فکر کنم 2 یا 3 روز بیشتر مقدور نشد و میزان درس خوندنم روی 4 ساعت مونده متاسفانه و یک روز رو هم کامل در این هفته از دست دادم.........رگرسیون فعلا 3 فصل از مونتگومری خوندم و طرح هم صفحه 250 هستم که دوره اول هست و تسلطی آنچنانی روی کتاب ندارم برنامه ام اینه که اگر بشه تا 1 یا 2 ماه آینده رگرسیون و طرح رو که هر دو از روی مونتگومری می خونم تموم بشه البته با کمک خدای بزرگ........آمار ریاضی هم همون مبحث بسندگی و کامل بودن هستم فعلا پیشرفتی نداشتم که باید براش برنامه ریزی کنم..........مشکل اصلی فعلا ناپارامتری هست که متاسفانه روش گیر خوردم ولی ایشالا که بتونم بالاخره با تلاش گره رو باز کنم........زبانم که 504 و لزگی می خونم که هر دو در درس های ابتدایی هستم........طبق برنامه فکر می کنم از اوایل زمستون یا بهمن ماه دیگه شروع کنم تا کنکور تست زدن اگر بتونم درس ها رو کامل خونده باشم و تسلط نسبی حداقل روشون پیدا کرده باشم.
براتون دعا می کنم برام دعا کنید ایشالا که خرداد 93 بتونیم خوشحال باشیم و نتیجه تلاش هامون رو گرفته باشیم.
مخلصه همه دوستان:smiliess (3):

pegii

New member
سلام دوستان جدیدم!من تازه با اینجا آشنا شدم!خیلی اومیدوار شدم که این محیط مجازی رقابتی هست که بتونم درس بخونم!آخه من تا زور بالا سرم نباشه نمیخونم!من تازه امسال فارغ التحصیل شدم از دانشگاه سراسری یزد واسه کنکور هنوز شروع نکردم آخه نمیدونستم که چه رشته ای میخوام!به آمار زیستی علاقه زیادی دارم چون درسای کاربردیم خیلی قویه اما چون فقط 116نفر امسال گرفته فکرمو درگیر کرده (یواشکی بگم:یکم ترسیدم:33:)بهم کمک کنید تایپیک هاتونو خوندم انگار دیر به فکر افتادم...یا شما زود شروع کردین رفقا؟؟؟!!!!!!!!!!

کرهانی

New member
سلام بچه ها
کسی واسه ریاضی کتاب ریاضی1(پیام نور) ابراهیم احمد پور رو خونده؟:33:

کرهانی

New member
سلام دوست عزیز
ما هم خیلی وقت نیست که شروع کردیم و هنوز تا کنکور خیلی وقت هست
یه یا علی بگو و از الان شروع کن
به نظر من قبولیش سخت نیست اما من کنکور علوم هم میدم(آمار اقتصاد)
کلا به محض علاقه ندارم و هدف اصلیم آمارزیستی هست:

کرهانی

New member
ایمیل های درسی یا غیر درسی که فرستاده نمی شود را دوباره نخواهم فرستاد
برای کسانی هم که دیر ایمیلشان را دادن مطلب های قبلی رو نخواهم فرستاد .

دوست عزیز پگی
اگه مایل باشی من میل های درسی که آقای کیانی(بیوستا) واسم فرستادن رو برای شما میل میکنم
مطالب مفیدی هست:rose:

nerci

New member
سلام دوستان.میشه لطفا اسم کامل کتاب رگرسیون مونگومری رو بگید؟آخه ما کتاب بازرگان خوندیم.
یه سوال:به نظرتون از الان فرمولارو حفظ کنیم؟
یه سوال دیگه:اگه بدونید کتاب مقدماتی بهبودیان حل تمرین داره؟

کرهانی

New member
سلام دوستان.میشه لطفا اسم کامل کتاب رگرسیون مونگومری رو بگید؟آخه ما کتاب بازرگان خوندیم.
یه سوال:به نظرتون از الان فرمولارو حفظ کنیم؟
یه سوال دیگه:اگه بدونید کتاب مقدماتی بهبودیان حل تمرین داره؟

سلام
منم کتاب بازرگان لاری رو تدریس کردن و همون رو هم میخونم ، فکر کنم رگرسیون مونتگمری باشه
بنظر من حفظ کردنش تو دور اول سخته ولی با مرور و حل تمرین و تست راحت تو ذهنت میمونند
آره حل تمرین داره "راهنما و حل و تشریح مسائل آمار و احتمال مقدماتی"
تالیف طاهر لطفی,کتایون مهدیانی

nerci

New member
سلام
منم کتاب بازرگان لاری رو تدریس کردن و همون رو هم میخونم ، فکر کنم رگرسیون مونتگمری باشه
بنظر من حفظ کردنش تو دور اول سخته ولی با مرور و حل تمرین و تست راحت تو ذهنت میمونند
آره حل تمرین داره "راهنما و حل و تشریح مسائل آمار و احتمال مقدماتی"
تالیف طاهر لطفی,کتایون مهدیانی

خییییلیی ممنون.

safoo

New member
دوستان من یه 7 یا 8 سالی از فارغ التحصیلیم میگذره یه کم دور هستم ازمنابع امسال هم بین الملل بهشتی قبول شدم که به خاطر هزینه بالا نرفتم کسی هست شرایطش مثل من باشه با هم درس بخونیم؟ منابع جدید رو از کجا میتونم بگیرم

rahele.t

New member
سلام دوستان. با عرض معذرت من دیشب یادم رفت بیام گزارش بدم. من فعلا دارم از پایه میخونم. آمار باتاچاریا (ج 1) دو فصل اولو تموم کردم. ریاضی پوران پژوهش تقریبا نصف فصل توابعشو خوندم. نمونه 1 هم فقط فصل اول که تعریفه رو خوندم. در کل تو این 5 روز فقط 20 ساعت تونستم بخونم.

rahele.t

New member
پاسخ کرهانی: ریاضی 1 پیام نور رو من واسه پارسال خوندم. اگه میخوای بدونی کتاب خوبیه، بنظر من یه دور خوندنش میارزه. کتاب نسبتا روانیه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا