مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saber.biostatic

New member
کدوم لینک ها ، حتما" آدرس بگو کجاست تا بررسی کنم . تو همین تاپیک گذاشته ام؟

من هر کدام از لینک هایی رو که توی این تاپیک گذاشتی رو امتحان کردم ولی پیغام میده که "page not found"
میشه امتحان کنی؟شاید اشکال از مرورگر من باشه!
ممنون
راستی هزار تا سوال دارم که گفتم قبل از اینکه مطرحشون کنم برم تاپیک های دیگه رو بخونم<اگر جوابشون رو پیدا نکردم ازت بپرسم.
چون فرصت آزمون و خطا ندارم و "باید" سال دیگه دانشگاه علوم پزشکی شیراز قبول شم!!

biosta

Well-known member
من هر کدام از لینک هایی رو که توی این تاپیک گذاشتی رو امتحان کردم ولی پیغام میده که "page not found"
میشه امتحان کنی؟شاید اشکال از مرورگر من باشه!
ممنون
راستی هزار تا سوال دارم که گفتم قبل از اینکه مطرحشون کنم برم تاپیک های دیگه رو بخونم<اگر جوابشون رو پیدا نکردم ازت بپرسم.
چون فرصت آزمون و خطا ندارم و "باید" سال دیگه دانشگاه علوم پزشکی شیراز قبول شم!!

چند تا تاپیک هستند که اولویت با خوندن تاپیک http://olumpezeshki.ir/thread2544.html بخصوص نوشته های من هست که به جواب غلب سوالاتت خواهی رسید
مطالب مهمش را بخوان و انچه که به نظرت مهم هست و ارزش دار و امکان دارد بعدا" به کارت بیاد به نوعی که می دانی نگه دار .
مثلا" یادداشت کن یا به نرم افزار word ببر ، نوشته های قبلی همین تاپیک هم مفید هست .
اگر وقتت را این کار می گیرد بدان که با آن کار داری سرمایه گذاری می کنی و برنامه ریزی ، از تجربه دیگران بهره میبری و ...

biosta

Well-known member
معذرت دوستان ، تمامی لینک های گذاشته شده در این تاپیک اصلاح گردید
می دونید اشکال از کجا بود ؟
حدود یک ماه قبل آدرس انجمن کمی تغییر کرد
(یادتون میاد که اون موقع مشکل در ورود به انجمن داشتیم )
و قبل از این تغییر جزیی که در آدرس انجمن صورت گرفته بود لینک هایی که می گذاشتم درست بودند
اما بعد از تغییر آدرس انجمن لازم بود که روی لینک ها نیز همین تغییر جزیی رو انجام دهم که انجام شد .
در هر تاپیکی از انجمن آمار زیستی که به این مشکل برخوردید حتما" بهم بگویید تا که لینک مربوطه اصلاح گردد .

simin30

New member
سلام به همه دوستان و همراهان ارشد 93:
برنامه تابستون من خوندن رياضي + زبان + روشهاي آماري است :riz303:
زبان 504 ميخونم كه شديدا پايبند جعبه لايتنر هستم:p (درس 15 هستم)
رياضي آغاسي ميخونم (فصل تابع هستم):smiliess (9):
روشهاي آماري باتاچاريا فصل 7 هستم:smilies-azardl (181

يه سوال داشتم : فك ميكنم هنوز پايه آماريم قوي نيست به نظرتون بعد آز اتمام باتاچاريا جلد 1‍‍‍ جلد دومش رو بخونم يا آمار واحتمال مقدماتي بهبوديان؟

simin30

New member
سوال دوم :بعد از اتمام باتاچاريا سراغ تست برم؟
خودم فك ميكنم بهتره از هر مبحث تست بزنم تا ببينم چقدر از مطلب رو فهميدم و چه جاهايي رو نفهميدم.
اگر مبحثي رو درصد پايين زدم دوباره همون مبحث رو از روي باتاچريا بخونم يا از روي يه كتاب ديگه مثلا بهبوديان؟
يا اينكه بعد از اتمام باتاچاريا بهبوديان رو شروع كنم ولي قبل از شروع هر فصل اول تست بزنم تا ببينم كدوم قسمت مبحث رو بايد تاكيد بيشتري داشته باشم؟

نظرتون؟:riz481:

hsbabr2012

New member
خودم فك ميكنم بهتره از هر مبحث تست بزنم تا ببينم چقدر از مطلب رو فهميدم و چه جاهايي رو نفهميدم.
اگر مبحثي رو درصد پايين زدم دوباره همون مبحث رو از روي باتاچريا بخونم يا از روي يه كتاب ديگه مثلا بهبوديان؟
يا اينكه بعد از اتمام باتاچاريا بهبوديان رو شروع كنم ولي قبل از شروع هر فصل اول تست بزنم تا ببينم كدوم قسمت مبحث رو بايد تاكيد بيشتري داشته باشم؟

سلام دوست عزیز.
بنظرم کتاب پاتاچاریا خودش واقعا کتاب کاملیه.برای روشهای آماری خوندن جلد اول و فصل اول جلد دومش کافیه.شما اگر میخواین تمریناشواول کار کنید برای تست زدن هنوز زوده.

biosta

Well-known member

یادش بخیرحدود 9 ماه قبل همین سوال رو پرسیدند .فکر کنم یک ده خطی توضیح نوشتم .

simin30

New member
سلام دوست عزیز.
بنظرم کتاب پاتاچاریا خودش واقعا کتاب کاملیه.برای روشهای آماری خوندن جلد اول و فصل اول جلد دومش کافیه.شما اگر میخواین تمریناشواول کار کنید برای تست زدن هنوز زوده.
مرسيييييييي از راهنماييتون:thanks:

parasto0o

New member
]برنامه اين هفته من:
زبان: 504وازه درس 3و4
نمونه گيري دكتر عميدي:فصل 2 (نمونه گيري تصادفي ساده)
آمار واحتمال بهبديان:فصل 5 (چند توزيع مهم و ارتباط آنها با هم)
رگرسيون بازرگان لاري: فصل1 (برازش خط مستقيم كمترين توانهاي دوم)
احتمال و كاربرد قهرماني:فصل 1 (اصول موضوع احتمال)

سلام خسته نباشین امیدوارم موفق باشید...اگه زبانتون خوب هست لغات تافل رو بخونید...خیلی تو کنکور ازش میاد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

biosta

Well-known member
کتاب آمار احتمال ووناکات و ووناکات هم هست....و همچنین کتاب آمار و احتمال برای دانشجویان پایه و مهندسی دکتر احمد پارسیان عالی هستن
کتاب هایی که گفتید من فقط اسمشان رو شنیدم اما باید مفید باشند مخصوصا" که شما ( رتبه ی زیر 10 ) توصیه می کنند .
هر مبحث و مطلب رو به نظرم حداکثر از روی دو تا منبع بخونید و نه بیشتر ، از این کتاب به اون کتاب زیاد نپرید ،
مگر این که یک کتاب رو به عنوان کتاب اصلی برای خودتان در نظر بگیرید و بعد که اون کتاب رو خوب یاد گرفتید و مسلط شدید بروید ببینید چه نکاتی تو کتاب های دیگر هست که تو اون کتاب اولی که خوب خواندید نیست .
چون چه بسا تقریبا"( به نظرم ) 80 در صد مطالب کتاب ها با هم مشترک هستند تفاوت کتاب ها روی اون 20 درصد هست .

biosta

Well-known member
سلام خسته نباشین امیدوارم موفق باشید...اگه زبانتون خوب هست لغات تافل رو بخونید...خیلی تو کنکور ازش میاد

دوست عزیز parasto0o یک سوال
تافل و 504 چقدر با یکدیگر با توجه به نوع سوالات زبان در کنکور ارشد متفاوت هستند ؟

parasto0o

New member
کتاب هایی که گفتید من فقط اسمشان رو شنیدم اما باید مفید باشند مخصوصا" که شما ( رتبه ی زیر 10 ) توصیه می کنند .
هر مبحث و مطلب رو به نظرم حداکثر از روی دو تا منبع بخونید و نه بیشتر ، از این کتاب به اون کتاب زیاد نپرید ،
مگر این که یک کتاب رو به عنوان کتاب اصلی برای خودتان در نظر بگیرید و بعد که اون کتاب رو خوب یاد گرفتید و مسلط شدید بروید ببینید چه نکاتی تو کتاب های دیگر هست که تو اون کتاب اولی که خوب خواندید نیست .
چون چه بسا تقریبا"( به نظرم ) 80 در صد مطالب کتاب ها با هم مشترک هستند تفاوت کتاب ها روی اون 20 درصد هست .

ممنون از لطفتون..کتاب ووناکات به دلیل سادگی بیان مطالب خوب هست واسه کسی که بخواد از پایه شروع کنه...کتاب دکتر پارسیان هم که فکر کنم معروف باشن.ایشون استاد خودم بودن و واقعا عالی هستن و اینکه نفر اول استنباط تو ایران هستند..حتمن به خوندن کتابش می ارزه

parasto0o

New member
دوست عزیز parasto0o یک سوال
تافل و 504 چقدر با یکدیگر با توجه به نوع سوالات زبان در کنکور ارشد متفاوت هستند ؟

من لغات 504 رو که میخوندم پارسال (البته نه به قصد زیستی چون اصن نمیخواستم کنکور آمار بدم:d ) از 12 لغت هر درس حداکثر 4-5 تاشو بلد نبودم...ولی لغات تافل رو که میخوندم بیشتر از نصف لغات رو بلد نبودم...به نظرم آزمون ارشد سطحش بالاتر از لغات 504 ئه.تو آزمون امسالم من اگه تافل رو نخونده بودم قطعا درصدم پایینتر میشد.
و یک مزیت لغات تافل اینه که لغات گروه بندی شدن و یادگیری رو خیلی بهتر میکنه..

simin30

New member
یه دوستی به من گفت تو ترجیحا کسی رو واسه درس خوندن کنکور ارشد راهنمایی نکن...:دی

نگران نباشيد شما راهنماييها و تجربيات خودتونو بگيد اينكه كسي بخواد ازشون استفاده كنه يا نه با خودشه
ما از هر راهنمايي و تجربه اي استقبال ميكنيم حتي اگه بنظر خودتون كوچيك باشه:bunnyearsmiley:

simin30

New member
مرسی دوست من...این حرفم بخاطر این بود که چون من انقدر بد درس خوندمو نامنظم که بجای راهنمایی بدتر سردرگم میکنه...البته در حد شوخی بود...:)

براي موفقيت نميشه از روي برنامه ديگران عينا كپي كرد. ولي مطمينا همشون يه سري مشخصه مشترك دارن. مثل "مرور"."نت برداري"."استمرار در خوندن"... برنامه شما براي هيچ كس جز خودتون مفيد نبوده اما اشتباهاتتون هم ميتونه براي ما مفيد باشه
ميتونيدبگيد
"اين كار اشتباه من بود شما تكرار نكنيد"

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا