رتیه 10 ،، قدر زمان باقی مانده را بدانی رتبه ی زیر 40 در کنکور خواهی آورد به امید خدا .:rose:
سلام دوستان منم از ساله 88 به بعد جواب تشریحیا آزمونا رو ندارم هرکی داره برام بفرسته خدا خیرش بده اصن رتبش زیر 10 بشه ایشاللللللا:riz304:سلام دوستان... کسی لطف می کنه آزمون ها رو برای من بفرسته؟.... ممنون می شم... اگه می شد کسی آپلود کنه لینک بذاره خیلی خوب بود.... بی زحمت برام ایمیل کنید... ممنون
ميشه اين سوال رو هم برام توضيح بدبد!!!!!
اكر توزيع فشارخون افراد در جامعه نرمال با ميانكين 120وانحراف معيار10ميليتر جيوه باشد در اين صورت :
كزينه صيحيح اينه ولي من متوجه نميشم جررررررا?
فشار خون حدود2/5درصد افراد بيشتر از 140ميلي ليتر جيوه است!
سلام دوستان منم از ساله 88 به بعد جواب تشریحیا آزمونا رو ندارم هرکی داره برام بفرسته خدا خیرش بده اصن رتبش زیر 10 بشه ایشاللللللا:riz304:
pegii.noorshargh@yahoo.com
سلام،منم از سال 88 تا 90 پاسخ تشریحی رو ندارم و کتابش در دسترسم نیستسلام به اینک امضای من ی سر بزنید
ماهم داریم همین کار رو انجام میدیم البته فقط سوالهای دوسال قبل رو
88 تا 90 کتابش هست
با این حال اگه کتاب در دسترستون نبود بگید تا ی طوری براتون بفرستمش!!
التماس دعا
سلام دوست من...سطح زیر نمودار در توزیع نرمال بزرگتر از (2*انحراف معیار+ میانگین) میشه حدودا 2.5 درصد. اینجا انحراف معیار 10 هستش و میانگینت 120، پس سطح زیر نمودار (درصد افرادی که فشار خون بالای 140 دارند) میشه 2.5 درصد.
سلام دوستان
من کتاب ثالثی رو دارم و میتونم عکس ازش بگیرم و براتون بفرستم اما متاسفانه من فعلا دسترسی به نت پر سرعت ندارم
سعی میکنم با نت گوشیم بفرستم
من به فوانین انجمن آشنا نیستم میتونم همین جا عکس ها رو بذارم؟؟؟؟
گفتن تا 10 روز دیگه نت خونمون وصل میشه، اون موقع براتون ایمیل میکنم
فقط خواهشا اگه کسی آزمون فروردین سنا رو داره برام بفرسته
parasto104@outlook.com
سلام دوستان
من کتاب ثالثی رو دارم و میتونم عکس ازش بگیرم و براتون بفرستم اما متاسفانه من فعلا دسترسی به نت پر سرعت ندارم
سعی میکنم با نت گوشیم بفرستم
من به فوانین انجمن آشنا نیستم میتونم همین جا عکس ها رو بذارم؟؟؟؟
گفتن تا 10 روز دیگه نت خونمون وصل میشه، اون موقع براتون ایمیل میکنم
فقط خواهشا اگه کسی آزمون فروردین سنا رو داره برام بفرسته
parasto104@outlook.com
سلام پرستو خانم- ازمون سنا رو براتون ایمیل کردم