اینکه از چه درسی چه تعداد سوال میاد حساب کتاب نداره
سلام. بچه ها به نظر شما چه ازمونی از همه بهتره؟ شما ازمون سنا دادین؟ تو اراک هم برگزار می شه؟
من ميخوام لزگي رو بخونم اما فك نميكنم بتونم تموم كنم.تصميم گرفتم فقط قسمت مجموعه سوالات سالهاي گذشته رو بخونم كه شامل ٢١ كنكوره كه در مجموع ميشه ٨٤٠ تا تست.نظرتون؟
به نظر من خوبه که کنکورهای سال قبل رو بخونی.آخه من نگاش کردم اکثر کلمات رو که در 12 مهارت لزگی هست، تقریبا توو چند سال کنکور اخیر بوده.
الان مهارت هارو تموم کردی؟
سلام.بچه ها نگفتین من اصلا زبان رو شروع کنم یا نه؟نخوندم چیزی تاحالا به نظرتون وقتش رو برای درسهای دیگه بذارم؟یا نه بخونم حتما؟
امروز تصميم گرفتم صبحو خونه درس بخونم عصر برم كتابخونه.ساعت ٣ رسيدم كتابخونه گفتم خوبه ديگه تا ٧/٥ ميخونم.خلاصه نويسي نمونه گيري رو بيرةن اوردم كه كاملش كنم كه ديدم برگ آ٤ رو فراموش كردم از! چند نفر پرسيدم نداشتن بيخيال شدم گفتم بقيشو تو كاغذ چكنويس مينويسم.يه چايي ريختم خلاصه نويسيها رو هم گذاشتم جلوم كه ليوان چايي ريخت روش!!!!! چلپ آب شدن!!!!!! يهويي زنگ تعطيلي كتابخونه رو زدن گفتم چي شد الان كه ساعت چهاره!!!!! گفتن امروز روز نظافته!!!هيچي ديگه ما هم خلاصه نويسي خيس خوردمونو برداشتيم هلك و هلك برگشتيم خونه....
مگه طرح تا آخر همین 2k 3k نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برنامه ی سنا گفتن همینا به اضافه تجزیه کواریانس.من که زبان رو از روی لزگی می خونم و لغات 504 رو هم می خونم ایشالا بتونم 30 الی 40 درصد زبان کنکور بزنم.
الان من روی طرح 2 موندم یعنی 2کا 3 کا نه ها اون فصل های بعدیش خیلی غلطی بازی با آدم در میارن سختِ )
الان ریاضی هنوز انتگرال رو درست درمون نخوندم به همین خاطر روی متغیرهای تصادفی با توریع توام کلا می لنگم.
ناپارامتری هم که همین طوری مونده رویِ اعصابم باید یه بار حسابی بخونمش بینیم داستان چیه تا کنکور شروع نشده
مگه طرح تا آخر همین 2k 3k نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برنامه ی سنا گفتن همینا به اضافه تجزیه کواریانس.
من تا آخر همین مبحث خوندم.شما تا کجا میخونید؟کتاب پیام نور تا چه مبحثی گفته؟
ناپارامتری منم خیلی نگرانش هستم آخه مثل اینکه کتاب بهبودیان کافی نیست(طبق آزمون آخر سنا)امروزم کتاب کنوور دیدم.فرق زیادی نداشت با بهبودیان!مطالبی هم که آقای کیانی ایمیل کردن خوندم.
امروز تصميم گرفتم صبحو خونه درس بخونم عصر برم كتابخونه.ساعت ٣ رسيدم كتابخونه گفتم خوبه ديگه تا ٧/٥ ميخونم.خلاصه نويسي نمونه گيري رو بيرةن اوردم كه كاملش كنم كه ديدم برگ آ٤ رو فراموش كردم از! چند نفر پرسيدم نداشتن بيخيال شدم گفتم بقيشو تو كاغذ چكنويس مينويسم.يه چايي ريختم خلاصه نويسيها رو هم گذاشتم جلوم كه ليوان چايي ريخت روش!!!!! چلپ آب شدن!!!!!! يهويي زنگ تعطيلي كتابخونه رو زدن گفتم چي شد الان كه ساعت چهاره!!!!! گفتن امروز روز نظافته!!!هيچي ديگه ما هم خلاصه نويسي خيس خوردمونو برداشتيم هلك و هلك برگشتيم خونه....
مگه طرح تا آخر همین 2k 3k نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برنامه ی سنا گفتن همینا به اضافه تجزیه کواریانس.
ناپارامتری منم خیلی نگرانش هستم آخه مثل اینکه کتاب بهبودیان کافی نیست(طبق آزمون آخر سنا)امروزم کتاب کنوور دیدم.فرق زیادی نداشت با بهبودیان!مطالبی هم که آقای کیانی ایمیل کردن خوندم.