مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nastaran.h

New member
من چون شاغلم اخرش 3 الی 4 ساعت.ولی شما از الان نباید زیر 6 ساعت باشه ساعت مطالعت و کار خیلی اسونی هم هست. باور کن. و در باره زبان هم اینکه اگه علاقه ای نداری نظر خودته.... ولی من خودم بشتر از اونکه به رگرسیون امید داشته باشم به زبانم امید دارم!!!! البته از باب مثال بود. وگرنه درس های کاربردی که روسر ما جادارن. یه نکته دیگه هم که اگه کمیخوای شروع کنی امروز و فردا نکن .... من یه تابستونو سر همین کار بیخود از دست دادم... وقت طلاست موفق باشی

من به زبان علاقه که دارم ولی متاسفانه وقتم کمه و نمیتونم بخونمش...اگه زودتر شروع کرده بودم که حتما میخوندمش..مرسی از راهنمایییت:tonguesmiley:

سلام
اومدم یه خسته نباشید به دوستان بگم
همگی خدا قوتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
من سال گذشته زیستی شرکت کردم درحالی که 7 سال از فارق التحصیلیم میگذشت
چون شاغل هستم نرسیدم بخونم فقط یه دوره تست ده سال گذشته رو خوندم
درصدهام این بود:
ریاضی46.66
امارریاضی41.66
روشها25
زبان 0
قبول نشدم چون ازمنابع هیچی رو نخونده بودم اما میخوام اینوبگم اگه همین منابعی رو که دوستان میگن بخونین البته بادقت مطمئن باشین قبولین تو هر دانشگاهی که دوست دارین
حتی اگه از همین امروز شروع کنین بستگی به کیفیت خوندنتون داره نه کمیت
نگران نباشین که مطالبی رو نتونستین تموم کنین برای مدت زمان باقیمانده تمرکز داشته باشین وپرازامید باشین
امیدوارم همگی در اولویت های اولشون قبول شن
ایششششششالااااااااااا

کرهانی

New member
سلام دوستان؛من طرح یک رو شروع کردم 2فصل اولش که مرور و مقدماته رو خوندم خیلی کند پیش میره و واسم مبهم شده؛زبان منابع جدید رو از کجا پیدا کنم؟بنظر شما 504و تافل دیگه مفید نیست؟

nerci

New member
سلام دوستان.منم واسه آزمون 22 فروردین هستم!
من یه کم با دنباله و سری مشکل دارم.
تست های چند سال اخری رو نگاه کردم.تقریبا سوالی ازش نیومده اما میترسم امسال بیاد

nerci

New member
راستی آقای بیوستا کتاب تست انتشارات جامعه نگر رو پیشنهاد دادن.
من خیلی وقته که کتاب ها پردازش رو خریدم.
پاسخ تشریحی سوالات تا سال 87 داره.
چند سال اخیر کسی نداره؟؟
نظرتون راجه به کتاب پردازش چی هست؟

biosta

Well-known member
دو جلد تست های آمار زیستی پردازش که جواب تشریحی خوبی ندارد بنابرین پیشنهاد نمی کنم این کتاب ها را
جلد اولش که زدن تست هایش با توجه به زمانی که می گیرد نمی ارزد
چرا که اغلب تست های جلد اول را در جلد دوم به عنوان سوال هایی که در سالهای بعد تکرار شده خواهید یافت پس جلد اول "تست آمار زیستی" پردازش را به نظرم نخونید
دنباله و سری را حتما" بخوانید اما لازم نیست زیاد روی این مباحث ریز بشوید ، چند نوع کلی دنباله و سری به نظرم کفایت کند
دوست عزیز " کرهانی " چرا کند پیش بروی حدود 100 روز باقی مانده و همین مدت هم به سرعت خواهد گذشت وقتی نیست که بخواهی کند پیش بروی
همان طور که قبلا" گفتم ساعات مطالعه تان را یادداشت کنید و هفته ای کمتر از 35 ساعت اصلا" نشود و به نظرم مطلوب هفته ای 42 ساعت هست .

برای زبان انگلیسی هر چی که تا الان خوندید را در برنامه مرورتان داشته باشید و اگر بتوانید مابقی برنامه ی زبان انگلیسی که دارید از روی منابع اعلام شده توسط وزارت بهداشت ادامه دهید بهتر هست به نظرم منبع سوم اعلام شده .
لغات سال های قبل نیز ارسال شده که به نظرم با توجه به وقتی که می گیرد مفید خواهد بود و دوستان ، تست های سال های قبل نیز ایمیل شده بهتان
اگر به شخصی ایمیل نکردم بهم ایمیل بزند و بگویید چی می خواهد .
kianibo991@mums.ac.ir

هر چی به زمان کنکور نزدیک تر می شویم بایستی ساعات مرورتان افزایش یابد
چراکه اهمیت مرور اصولی دروس ( که مرور اصولی زیاد هم وقت نمیگیرد ) در جلسه کنکور مشخص می شود .

کرهانی

New member
ممنون آقای بیوستا؛من طرح و ناپارامتری رو قبل کنکور علوم نخوندم متاسفانه بخاطر عید وقتم بیشتر گرفته شده باید برنامه اساسی بریزم و صبحا زود پاشم

SEM

New member
خوبه، تا الآن منو dadasalar و simin30 و mgholyan و nerci یه گروه شدیم:thumbsupsmileyanim:
بقیه بچه ها هم بیایین دیگه!!:p7977cujr38iyymsu8:
راحله خانوم کجایین؟! کرهانی عزیز شما چی؟ parasto 104 شما هم باید باشینا!
بچه های جدید انجمن هم قدم رو چشم ما بذارن بیان که با هم یه گروه 10 نفری شیم که در عین رفاقت، رقابت خوبی داشته باشیم
من مطمئنم این کار انگیزه رو چند برابر میکنه، وقته زیادی نمونده پس بیایین خودمون، یکدل واسه آینده خودمون تلاش کنیم
این گروه جزء نفرات برتر کنکور سال آینده میشه شک نکنید...........:auizz3ffy9vla57584x

sts92

New member
سلام
منم هنوز يه دور نخوندم
يه مقدار از درسام مونده
اما در مورد زبان نميدونم چي بخونم
لزگي رو يه مقدار خوندم

farsi

New member
سلام .منم هنوز یه دور نخوندم.اما خدا بزرگه.:smiliess (10)::smiliess (6):

simin30

New member
خوبه، تا الآن منو dadasalar و simin30 و mgholyan و nerci یه گروه شدیم:thumbsupsmileyanim:
بقیه بچه ها هم بیایین دیگه!!:p7977cujr38iyymsu8:
راحله خانوم کجایین؟! کرهانی عزیز شما چی؟ parasto 104 شما هم باید باشینا!
بچه های جدید انجمن هم قدم رو چشم ما بذارن بیان که با هم یه گروه 10 نفری شیم که در عین رفاقت، رقابت خوبی داشته باشیم
من مطمئنم این کار انگیزه رو چند برابر میکنه، وقته زیادی نمونده پس بیایین خودمون، یکدل واسه آینده خودمون تلاش کنیم
این گروه جزء نفرات برتر کنکور سال آینده میشه شک نکنید...........:auizz3ffy9vla57584x

سلام بر رقبای رفیق
رتبه های من در 3 آزمون گذشته سنا:
آزمون اول 12
آزمون دوم 2
آزمون سوم 1
گفتم که بدونید من در رقابت جدی ام....
sem mgholyan nerci dadasalar و بقیه بچه ها....
22فروردین با درصدها و رتبه هاتون منتظرتونم....:smilies-azardl (181

آخرین ویرایش:

parasto0o

New member
ماشالاااااا بابا خیلی خوبین ها شما کللللیییی خوندین!!! من پارسال این موقع تازه فهمیدم کنکورمون جلو افتاده یه ماه :دییییی تازه از دوهفته بعدش شروع کردم خخخخخخخخ

nerci

New member
سلام بر رقبای رفیق
آزمون اول 12
آزمون دوم 2
آزمون سوم 1
گفتم که بدونید من یه رقیب جدی ام....
شما خیلیییییییییی جلو هستین که!
خوش به حالتوننننننننننننننننن!

- - - Updated - - -

سلام بر رقبای رفیق
آزمون اول 12
آزمون دوم 2
آزمون سوم 1
گفتم که بدونید من یه رقیب جدی ام....
شما خیلیییییییییی جلو هستین که!
خوش به حالتوننننننننننننننننن!

mahan1831

New member
سلام بچه هاااااااااااا
چقدر اینجا سوت و کور شده:sadsmiley:
یه پیشنهاد دارم. بیایین همه بچه های انجمن آزمون 22 فروردین سنا رو ثبت نام کنیم و خودمون رو واسش آماده کنیم، چطوره؟
فک کنم انگیزه و رقابت خوبی این وسط درست شه
به امید موفقیت تک تکتون...
سلام-پيشنهادتون وسوسه انگيز بود-منم هستم

biosta

Well-known member
با سلام
روز کنکور23و22 خرداده که من و چند نفر دیگه از دوستانم امتحان درس عمومی در روز22خرداد داریم.

سلام دوست عزیز
اطلاعاتی که من دارم و هر سال نیز چنین هست که کنکور آمار زیستی صبح روز دوم بر گزار می شود
یعنی با احتمال خیلی خیلی زیاد کنکور همان صبح 23 خرداد خواهد بود .
، امتحان درس عمومی ات را که چه بسا شرکت می کنی اما از الان هم اون درس عمومی را بخوان و اصلا" نگذار روز های آخر
اگر همچنان با نظم و استمرار این حدود 100 روز باقی مانده را ادامه دهی به امید خداوند قبول خواهی شد .

mgholyan

New member
سلام بر رقبای رفیق
آزمون اول 12
آزمون دوم 2
آزمون سوم 1
گفتم که بدونید من در رقابت جدی ام....
رقیب می طلبم...!!!!!!!!!!
خداییش شما خوب خوندین ...
احسنت

nerci

New member
دوستان یه سوال:
ضریب همبستگی کندال و اسپرمن هر دوتاش برای متغییر رتبه ای هست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا