مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parasto104

New member
سلام دوستان
من دارم کتاب ریاضی پارسه رو میخونم اما به دلایلی نتونستم زیاد بخونمش و الان حجمش 400 صفحه ای میشه که باید بخونم
چند ماه قبل تو انجمن گفته بودید که چند تا از فصل هاش رو لازم نیست بخونم
اما تمام قسمت های فصل ها رو باید بخونم مثلا سوالایی که سطحش از سوالات کنکور زیستی بالاتره هم باید بخونم؟؟
اگه کسی برای ریاضی داره این کتاب رو میخونه بهم راهنمایی بده لطفا
دوستان من احتمالا تا اوخر فروردین یه دورم تموم میشه دیر نیست به نظرتون؟؟

biosta

Well-known member
درباره تابع ، مشتق گیری- حد - دنباله و سری هم کلیاتی ازش بخون
به سوالات 4 سال اخیر توجه به نظرم دستت بیاد چی از این کتاب رو بخونی
تا آخر فروردین اصلا" دیر نیست به شرطی که همچنان با نظم و استمرار مطالعه ات را ادامه دهی و ساعات مطالعه ات را یادداشت کنی
کف ساعات مطالعه هفتگی 35 ساعت مطلوب 42 ساعت

آخرین ویرایش:

nastaran.h

New member
سلام من امروز عضو این انجمن شدم...تقریبا یک ماهه که دارم واسه زیستی میخونم..میخوام بدونم احتمالش هست که امسال قبل بشم؟من فارغ التحصیل آمار هستم
خیلی امیدی به قبولی ندارم:wacsmiley:

mgholyan

New member
سلام من امروز عضو این انجمن شدم...تقریبا یک ماهه که دارم واسه زیستی میخونم..میخوام بدونم احتمالش هست که امسال قبل بشم؟من فارغ التحصیل آمار هستم

هممون فارغ التحصیل اماریم. نه اتفاقا خوب موقعی شروع کردی. میشه حتی تهران هم قبول شد اگه واقعا انگیزه داری تلاشتو بکن.خودتو بزار سال دیگه تو ماه مهر... ببین دوس داری توی دانشگاه باشی یا خونه؟

mgholyan

New member
سلام دوستان
من دارم کتاب ریاضی پارسه رو میخونم اما به دلایلی نتونستم زیاد بخونمش و الان حجمش 400 صفحه ای میشه که باید بخونم
چند ماه قبل تو انجمن گفته بودید که چند تا از فصل هاش رو لازم نیست بخونم
اما تمام قسمت های فصل ها رو باید بخونم مثلا سوالایی که سطحش از سوالات کنکور زیستی بالاتره هم باید بخونم؟؟
اگه کسی برای ریاضی داره این کتاب رو میخونه بهم راهنمایی بده لطفا
دوستان من احتمالا تا اوخر فروردین یه دورم تموم میشه دیر نیست به نظرتون؟؟

اصلا دیر نیست یکی مفهومی میخونه مثل شما یکی هم مثل ما روزنامه وار که تازه در بهترین حالت میگم شاید تا عید تموم بشه که نمیشه

dadasalar

New member
سلام به همه دوستان
من که واقعا کلافه شده بودم
هیچ ارتباطی با دوستان نبود
داشتم پل میزدم با سایت های دیگه که به ما اجازه استفاده از تالار گفتگوشونو بدن

من رگرسیون رو شروع کردم
جز اون دسته هایی هستم که باید خوب بخونم و بعد رد بشم از موضوع
ریاضی رو هم تصمیم دارم از روی کتاب ریاضی 1 لیدا فرخو دانشگاه پیاااااااااام نووووووووور بخونم ریا نباشه سال قبل با اون کتاب و تست های سالهای قبل 60 درصد زدم

آخرین ویرایش:

parasto104

New member
چه درسایی مونده که تموم کنی دوستم؟
با سنا پیش میری؟

تو احتمال و نمونه و آمار ریاضی و ریاضی خیلی عقب هستم از برنامه هام
با سنا پیش نمیرم چون فقط امکان آزمون اینترنتی بود برام و اونم سخت بود
با برنامه خودم پیش میرم
موقع خوندن سعی میکنم جوری بخونم که دور بعدی مرور و تثبیت باشه برای همین تا آخر فروردین به امید خدا 1 دور تموم میشه

آخرین ویرایش:

dadasalar

New member
تو احتمال و نمونه و آمار ریاضی و ریاضی خیلی عقب هستم از برنامه هام
با سنا پیش نمیرم چون فقط امکان آزمون اینترنتی بود برام و اونم سخت بود
با برنامه خودم پیش میرم
موقع خوندن سعی میکنم جوری بخونم که دور بعدی مرور و تثبیت باشه برای همین تا آخر فروردین به امید خدا 1 دور تموم میشه

واقعا که رسیدن به برنامه ریزی کار مردانه ایه!!!!!

parasto104

New member
واقعا که رسیدن به برنامه ریزی کار مردانه ایه!!!!!

با برنامه ریزی پیش رفتن کار خوبیه یه جور رقابت با خود میمونه
من از دبیرستان ساعتای مطالعه ام رو یادداشت میکردم اینکار بیشتر مواقعی که درس کمتر میخوندم و بیشتر وقتم صرف tv دیدن و کامپیوتر میشد بدردم میخورد وقتی میدیدم ساعتایی که برای این دوتا گذروندم در هفته بیشتر ساعت مطالعه ام شده سعی میکردم کمترشون کنم و به جاش مطالعه کنم و واقعا تاثیر داشت و تا الان هم همین کار رو میکنم و خیلی مفید هست
با یادداشت ساعت مطالعه و زمانی که برای کارای دیگه در طول هفته انجام دادم آخر هفته به خودم میگم اگه فلان کار رو تو زمان کمتری انجام داده بودم میشد فلان درس رو بیشتر بخونم و هفته بعدش زمان کمتری رو برای کاری به جز کنکور خوندن میذارم
تاکید های biosta کاملا به جاست و منم تاکید مکرر میکنم روی این کار

parasto104

New member
دوستان در مورد کلمات 504 من چند روز میشه از کتاب tick 8 گاج استفاده میکنم بنظرم برای مرور کلمات و یادگیری خوبه البته جعبه لایتنر بهترین وسیله برای یادگیری کلمات هست و بیشترین بازده هی رو داره
خوبی این کتاب اینه که میتونید همه جا همراهتون ببرید و بخونیدش و زمان زیادی هم نمیبره خوندنش مخصوصا تو ایام عید که مهمونی و مسافرت هست

آخرین ویرایش:

nastaran.h

New member
ممنون از دلگرمی که بهم دادی:rolleyessmileyanim:
آخه من شنیدم درصدی از داوطلبای آمارزیستی از رشته های دیگه ای هستن...
میخواستم ببینم شما روزی چند ساعت مطالعه دارید و بنظرتون کار درستیه که زبان رو کلا کنار بذارم؟چون میخوام وقتمو بیشتر بذارم واسه کاربردی ها:smilies:

SEM

New member
سلام بچه هاااااااااااا
چقدر اینجا سوت و کور شده:sadsmiley:
یه پیشنهاد دارم. بیایین همه بچه های انجمن آزمون 22 فروردین سنا رو ثبت نام کنیم و خودمون رو واسش آماده کنیم، چطوره؟
فک کنم انگیزه و رقابت خوبی این وسط درست شه
به امید موفقیت تک تکتون...

dadasalar

New member

سلام خوش آمدید
منم سال قبل نزدیک عید با این مجموعه آشنا شدم با اینکه 4 سالی بود که درس رو کنار گذاشته بودم اما بد نبود برام
فک میکنم خیلی راحت بتونی قبول بشید

dadasalar

New member
سلام بچه هاااااااااااا
یه پیشنهاد دارم. بیایین همه بچه های انجمن آزمون 22 فروردین سنا رو ثبت نام کنیم و خودمون رو واسش آماده کنیم، چطوره؟

سلام من هستم

mgholyan

New member
سلام بچه هاااااااااااا

پیشنهاد خوبیه شاید منم باشم

mgholyan

New member
ممنون از دلگرمی که بهم دادی:rolleyessmileyanim:
آخه من شنیدم درصدی از داوطلبای آمارزیستی از رشته های دیگه ای هستن...
میخواستم ببینم شما روزی چند ساعت مطالعه دارید و بنظرتون کار درستیه که زبان رو کلا کنار بذارم؟چون میخوام وقتمو بیشتر بذارم واسه کاربردی ها:smilies:

من چون شاغلم اخرش 3 الی 4 ساعت.ولی شما از الان نباید زیر 6 ساعت باشه ساعت مطالعت و کار خیلی اسونی هم هست. باور کن. و در باره زبان هم اینکه اگه علاقه ای نداری نظر خودته.... ولی من خودم بشتر از اونکه به رگرسیون امید داشته باشم به زبانم امید دارم!!!! البته از باب مثال بود. وگرنه درس های کاربردی که روسر ما جادارن. یه نکته دیگه هم که اگه کمیخوای شروع کنی امروز و فردا نکن .... من یه تابستونو سر همین کار بیخود از دست دادم... وقت طلاست موفق باشی

simin30

New member
سلام بچه هاااااااااااا
من که کلن آزمونارو شرکت کرده بودم....22 فروردین میبینمتون:ph34r-smiley:

nastaran.h

New member
سلام خوش آمدید
منم سال قبل نزدیک عید با این مجموعه آشنا شدم با اینکه 4 سالی بود که درس رو کنار گذاشته بودم اما بد نبود برام
فک میکنم خیلی راحت بتونی قبول بشید

سلام..خیلی ممنونم
خوب شما قبول نشدید؟:smiliess (12):
چرا؟خودتون خوب نخوندید یا وقت کم آوردید؟:33:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا