مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fada19990

New member
سلام
راستش در حضور بقیه دوستان، من به خودم اجازه ندادم که جواب بدم گفتم نکنه اشتباه بگم! چون من فعلا کنکوری ام!
ولی به نظرم جواب اولی باید گزینه 2 باشه چون:

در توزیع پواسون، میانگین و واریانس هر دو برابر هستند که طبق صورت سوال هر دو برابر 16 می باشند. فرمول ضریب تغییرات هم که میشه : انحراف معیار تقسیم بر میانگین.
از طرفی انحراف معیار میشه جذر واریانس یعنی میشه رادیکال16 که برایر 4 میشه. حالا اگه عددها رو بذاریم تو فرمول ضریب تغییرات، میشه 4 تقسیم بر16 که برابر 0.25 هست.
موفق باشید

مرررررررررررسى دووووووووستم!عالى هر دو سوااااال رو توضيح دادى!!!!!

SEM

New member
سلام دوستان
آقای کیانی امیدوارم که خوب باشید
چند تا سوال اساسی داشتم که اگه میشه بهم جوابشون رو بدین یا اگه مقدور نیست یه لینک برام بذارید تا
بیشتر تحقیق کنم
اولا می خواستم بدونم فرق اساسی آمار ریاضی و آمار زیستی در چیه؟(منظورم در نوع واحدهای گذارنده شده
در دو رشته نیست، بیشتر به دنبال کاربرد هستم و میخوام بدونم از لحاظ کاربردی چه فرق هایی دارند. همه می دانیم
که آمار ریاضی نیز در کاربرد نقش اساسی دارد و صرفا محض نیست. )
دوم اینکه ادامه تحصیل در کدام یک می تونه برای دانشجیان آمار جای پیشرفت بیشتری داشته باشه؟(چون نه
آمار ریاضی خواندم و نه آمار زیستی نمی دانم به کدام بیشتر علاقه دارم اما به شخصه دروس محض و کاربردی
رو به یک میزان دوست دارم و نمرات دروس کاربردی ام مثل طرح، ناپارامتری، رگرسیون، کنترل کیفیت، نمونه گیری و...
بهتر از دروس محض هستن که خب یکم طبیعیه چون دروس محض یک مقدار دشوارتر هستند )
و سوال دیگرم این بود نقش زبان انگلیسی در امار زیستی چقدر پر رنگه؟(منظورم صرفا برای پاسخگویی به
سوالات کنکور نیست)
سوال آخرمم اینکه برای بورس شدن به خارج کشور در مقطع دکتری باید مقالات پر محتوایی داد، آیا این کار درسته
که از ترم اول شروع به تحقیق و پژوهش و نوشتن مقالات کرد تا بورس شد؟(از لحاظ مادی میگویم. بازار کار در ایران
رونق بیشتری دارد یا آنور آب ها؟! من فعلا تمرکزم روی هیئت علمی شدن است)
واااااای چقدر حرف زدم!!:smiliess (15):
دوستان عذر می خوام

biosta

Well-known member
سلام دوستان
سلام بر همه ی شما
سوالات را بدون این که بخواهم جانب گرایشی را بگیرم و اگر از جوابم مطمیئن باشم بیان می کنم

آقای کیانی امیدوارم که خوب باشید
چند تا سوال اساسی داشتم که اگه میشه بهم جوابشون رو بدین یا اگه مقدور نیست یه لینک برام بذارید تا
بیشتر تحقیق کنم
اولا می خواستم بدونم فرق اساسی آمار ریاضی و آمار زیستی در چیه؟(منظورم در نوع واحدهای گذارنده شده
در دو رشته نیست، بیشتر به دنبال کاربرد هستم و میخوام بدونم از لحاظ کاربردی چه فرق هایی دارند. همه می دانیم
که آمار ریاضی نیز در کاربرد نقش اساسی دارد و صرفا محض نیست. )

این صحبت ها که جواب سوالتان است را غالبا می دانید
دو گرایشی که ذکر کردید مانند اغلب رشته هایی که گرایش محض و کاربری دارند است
پس انتظار می رود در گرایش آمارزیستی قسمت کاربری قوی تری داشته باشد
و امارریاضی تئوری و محض آن قوی تر باشد
ضمن این که دروس این دو گرایش نیز به همین موارد مذکور سوق پیدا کرده
حال اگر درس چند متغییره پیوسته در این دو گرایش مشترک باشد
آمارریاضی بیشتر به اثبات می پردازد و آمارزیستی بیشتر به نرم افزار
همین چند متغییره کاربردی که در دوره ی ارشد گروه امارزیستی مشهد تدریس شد
حدود 10 جلسه تئوری داشت و 10 جلسه عملی
امتحان هم تعاریف بود و نرم افزار
اما بعید است این نوع روش امتحان گرفتن و این تعداد جلسات عملی برای این درس در گرایش آمار محض باشد
برای کاربردی که فرمودید ، اشخاصی که آمارزیستی می خوانند به طور کلی در زمینه ی پروپزال نویسی مقاله و... از کسانی که آمارریاضی می خوانند قوی تر هستند
چرا؟
چون یک آمارزیستی باید یک متودولوژیست باشد و توانایی ارائه مشاوره برای پایان نامه و پروپزال و ... را داشته باشد
هر چند اخیرا در بعضی دانشگاه ها برای دانشجویان آمارمحض درسی به نام روش تحقیق گذاشتن اما به طور کلی آمارزیستی ها در این زمینه بسیار قوی تر هستند
مثلا" همین گروه امارزیستی مشهد ده ها ساعت کارگاه های آموزشی در مورد پروپزال نویسی و روش تحقیق گذاشته و دانشجویانش ساعاتی را در اتاق مشاوره برای ارائه مشاوره به دیگر دانشجویان در این زمینه حاضر می شوند .

دوم اینکه ادامه تحصیل در کدام یک می تونه برای دانشجویان آمار جای پیشرفت بیشتری داشته باشه؟(چون نه
آمار ریاضی خواندم و نه آمار زیستی نمی دانم به کدام بیشتر علاقه دارم اما به شخصه دروس محض و کاربردی
رو به یک میزان دوست دارم و نمرات دروس کاربردی ام مثل طرح، ناپارامتری، رگرسیون، کنترل کیفیت، نمونه گیری و...
بهتر از دروس محض هستن که خب یکم طبیعیه چون دروس محض یک مقدار دشوارتر هستند )

اگر به قول آمارمحض ها حل کن خوبی هستند شاید برایتان آمار محض بهتر باشد .
یعنی سوالات سخت کنکور آمارریاضی را با گذاشتن وقت می توانید حل کنید و سوالات کتاب شلدون راس برای تان متوسط است .
در هر دو گرایش و در هر رشته ای جای پیشرفت وجود دارد همه چی برمی گردد به شخص که بعد از فارغ التحصیلی چقدر مهارت مربوط به دوره اش را فرا گرفته
لازمه بگم با بیش از ده نفر طی چند سال برخورد داشتم که روزانه در گرایش های آماربیمه ، آمار اقتصاد یا آمار محض قبول شدند
از طرفی آمارزیستی هم قبول شدند و آمارزیستی را انتخاب کردند
چندین نفر رو می شناسم که ارشد آمار محض دارند و برای ارشد دومشان دارند آمارزیستی می خوانند.

و سوال دیگرم این بود نقش زبان انگلیسی در امار زیستی چقدر پر رنگه؟(منظورم صرفا برای پاسخگویی به
سوالات کنکور نیست)

مشخص است که زبان انگلیسی قوی در هر رشته ای در مقطع تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری)
باعث پیشرفت سریع و راحت تر محصل می شود
لازم به ذکر است اغلب یا تمام دروس دوره ی ارشد به زبان انگلیسی است چرا که منابع معادل فارشی اغلب وجود ندارد

سوال آخرمم اینکه برای بورس شدن به خارج کشور در مقطع دکتری باید مقالات پر محتوایی داد، آیا این کار درسته
که از ترم اول شروع به تحقیق و پژوهش و نوشتن مقالات کرد تا بورس شد؟
گرفتن فاند یک فرایند طاقت فرسا و زمان بر است که شرایط را کم کم دانشجوی ارشد برای خودش فراهم کند
می توان با اساتید در این زمینه مشورت کنید
همان داشتن زبان انگلیسی متوسط به بالا یکی از شرایط پذیرش است .
وقتی زبان انگلیسی قوی باشد راحت تر با سرعت و کیفیت بالاتر تحقیق صورت می گیرد و زورمه به دنبال آن قوی تر خواهد شد .

(از لحاظ مادی میگویم. بازار کار در ایران رونق بیشتری دارد یا آنور آب ها؟! من فعلا تمرکزم روی هیئت علمی شدن است)
نمی دانم عضو هئیت علمی شدن در خارج از ایران و داخل ایران دقیقا چه شرایطی را دارد
و حقوق یک هئیت علمی در داخل و خارج بستگی به سابقه استاد درجه استاد و نوع و تیپ دانشگاه دارد
اما
برای هئیت علمی شدن گرایش آمارزیستی هنوز پتانسیل بالایی برای جذب در دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی وابسطه به آن دانشگا ها دارد
اما وضعیت فارغ التحصیلان دکتری امارریاضی در کشور هیئت علمی شدن شاید در شهرستان های کوچک و یا حتی کارمند.

SEM

New member
آقای کیانی واقعا ازتون ممنونم
گفته هاتون خیلی کمکم میکنه.........
:rose:

iran4131

New member
سلام
کسی میتونه منابع آمار زیستی رو بذاره البته با سرفصل ها
منابع پیشنهادی رتبه های برتر که باشه بهتر
از رتبه های بین 30 تا 100 هم درخواست میکنم نکات ضعف و قوتشون برامون بیان کنند
راستش من بعد آزمون این هفته میخوام برای آمار زیستی بخونم

fateme5

New member
بچه ها من با زبان مشکل دارم. راهنمایی کنید پلیز !
درک مطلب برام خیلی وقت گیر و سخته. الان 504 تا حدود درس 30 شو خوندم. درک مطلب کلا قصد ندارم تمرین کنم.

من تو کنکور حدود 25 30 درصد زبان بزنم خعلی راضیم! حالا میخوام اینکارو بکنم:
میخوام سر جلسه کنکور، زبان رو قشنگ قاچ کنم: درک مطلب ها رو کلا بذارم کنار و فقط روی تست های لغات وقت بذارم.

به نظرتون کار خوبیه؟

fateme5

New member
سلام
کسی میتونه منابع آمار زیستی رو بذاره البته با سرفصل ها
منابع پیشنهادی رتبه های برتر که باشه بهتر
از رتبه های بین 30 تا 100 هم درخواست میکنم نکات ضعف و قوتشون برامون بیان کنند
راستش من بعد آزمون این هفته میخوام برای آمار زیستی بخونم

منابع رو که میتونید از سایت سنجش علوم پزشکی بردارین!

توصیه میکنم حتما یه سر به سایت آمارگیران بزنید! بسیار بسیار مفیده!

fateme5

New member
دوستان من میخوام کتاب تافل رو بخونم. پرسیدم از بچه ها میگن این کتاب هم مثل 504 ترجمه داره.
ولی اسم دقیقشو میخام بدونم. کسی اسم دقیقشو میدونه؟

fateme5

New member
سلام دوستان:riz304:
بالاخره کتاب رگرسیون بازرگان رو خریدم!
حالا من یه سوال دارم ولی بهم نخندید ها!
بچه ها من دارم طرح رو از رو کتاب پیام نور میخونم. باید هم جلد1 و هم جلد 2 رو بخونم؟! یا فقط جلد 1 ؟:21:

SEM

New member
سلام دوستان:riz304:
بالاخره کتاب رگرسیون بازرگان رو خریدم!
حالا من یه سوال دارم ولی بهم نخندید ها!
بچه ها من دارم طرح رو از رو کتاب پیام نور میخونم. باید هم جلد1 و هم جلد 2 رو بخونم؟! یا فقط جلد 1 ؟:21:

سلام من کتاب طرح پیام نور رو تا بحال نخوندم
ولی میخواستم بدونم مشکل طرح مونتگومری چیه؟؟
بنظرم خیییلی کتاب خوب، پرمحتوا و ساده ای هست!
به حجم زیادش نگاه نکنید خیلی خوب پیش میره
حدود 3 ماه و نیم برای کنکور وقت هست بنظرم
ارزشش رو داره. از طرف من قول که خوب پیش میره
ولی اگه واقعا میبینید که اینطور نیست همان کتاب
پیام نور رو بخونید
اگه منظور از جلد 1 طرح 1 باشه و جلد 2 طرح 2،
باید هر دو را بخوانید ولی طرح 1 خیلی مهمتره و
تنها 2-3 سوال از طرح 2 سوال داده میشود
دوستان اگه کسی اطلاعات بیشتری در مورد کتاب های
پیام نور دارد در اختیار دوستمون قرار بده
همگی موفق باشید.....

iran4131

New member
سلام دوستان
من سه ساله تو آزمون زیستی شرکت می کنم
هر سال فرم آخر دفترچه ثبت نام رو می بردیم دانشگاه برامون پر می کردم به جای مدرک اصلی
امسال اولین سالیه که مدرک موقت گرفتیم اما دیگه وزارت بهداشت موقعه ثبت نام مدرک و با یه سری مدارک الکی دیگه رو نمی خواد
سه سال پیش نزدیک 7 -8 تامدرک اسکن کردم براشون لود کردم

iran4131

New member
راستی من امسال اولین باره با این گروه آشنا شدم راستش تجربه ی شما به حدیه که واقعن کم آوردم
ولی مطمئنم امسال به هدفم میرسم البته با کمک شما

biosta

Well-known member
سلام
هم جلد یک و هم جلد دو طرح پیام نور را بخوانید

هر داوطلب رو راهنمایی می کنم
با توجه به سطح علمی ،وقتی که می خواد بگذارد و زمانی که تا کنکور مانده ، رتبه ای که تمایل داره بیاورد و مکانی که می خواد قبول بشود

برای عده ای طرح منتگمری بایستی منبع درس طرح در کنکور باشه
برای عده ای کتاب های طرح در پیام نور
حتی برای عده ای هم همین کتاب های طرح هم لازم نیست و منابع دیگه

biosta

Well-known member
موقع خواند هر درس
به سوالات 5 سال قبل تا کنون توجه کنید
نوع خواندن و مطالبی که لازمه تامل بیشتری روی آن داشته باشید دستتان می آید .

fateme5

New member
راستی بچه ها در مورد ساعتهای درس خوندنتون بگین!
روزی چند ساعت درس میخونین؟
البته میدونم کیفیت از کمیت مهمتره!
من متوسط 5.5ساعت. البته بعضی روزها که خونه نیستم کمتر مشه و روزهایی که کلا خونه ام بیشتر میشه. ولی میانگین حسابی اش میشه5.5ساعت!
شما چند ساعت؟

یه خوبی انجمن برای من اینه که: من هر وقت درسهامو نخونم و از خودم راضی نباشم، به خودم اجازه نمیدم بیام انجمن!:smiliess (12):
ولی هر وقت از خودم راضی باشم، به خودم جایزه میدم و میام اینجا!:thumbsupsmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا