نظر من رو بخوای این پسته.با سلام خدمت زبان دانان!!!
برا زبان ارشد سطح لغات چقدر باید باشه؟
مثلا تافل متوسط کفایت میکند؟ یا سراغ پیشرفتش و ۱۱۰۰کلمه هم باید بریم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
بابا لزگی هم مگه مطالعه گروهی میخواد؟ بشین تو خونه بخونش دیگه ))اینجا چجوریه؟... من حوصله ندارم 115 صفحه قبلو بخونم
مارو هم راه میدین؟
امتحان سطح دادم شد B2 ..ینی چی؟ امیدی هست؟ یاباید برم از tiny شرو کنم؟:smilies-azardl (181
لطفا سوالاتتون رو با ذکر مهارت و صفحه بپرسين نگاه کنم
اینو جواب صحیح رو گفته گزینه c درحالی که d بنظر جواب مناسب تری میاد
واژه them به باکتری ریفر میکنه.
یا
که با اینکه تو متن صراحتا گفته
There is no physical harm to the patient
گزینه صحیح رو b انتخاب کرده
مهارت 4. بخش نمونه سوالات سنوات گذشتهلطفا سوالاتتون رو با ذکر مهارت و صفحه بپرسين نگاه کنم
اینو جواب صحیح رو گفته گزینه c درحالی که d بنظر جواب مناسب تری میاد
واژه them به باکتری ریفر میکنه.
یا
که با اینکه تو متن صراحتا گفته
There is no physical harm to the patient
گزینه صحیح رو b انتخاب کرده
میشه بیشتر توضیح بدین؟ چرا species نمیتونه جواب صحیح باشه؟سلام دوست عزیز با توجه به ادامه جمله میشه به این سوال جواب داد . که گفته چون هیچ موجود دیگری نمیتونه میزبانشون باشه! یعنی با هم زندگی میکنند! و همزیستی یک رابطه ی دوسویه ی پایدار است!
میشه بیشتر توضیح بدین؟ چرا species نمیتونه جواب صحیح باشه؟
خیلی واضحه این سوال!!!!!!! چرا که باکتری هایی که توی بدن انسان زندگی میکنن با انسان همزیستن! یه رابطه ی دو سویه انسان اونارو تغذیه میکنه اونا هم برای انسان کار انجام میدن. همیشه تستا چالش برانگیزه . باید بهترین گزینه انتخاب بشه! بهترین گزینه همزیسته! چون معمولا باکتری های مفید هستن که توی بدن انسان هست اونایی هم که مضرن باعث بیماری میشن و مبارزه میشه باشون و قسمت دوم سوال جواب رو داره عنوان میکنه یک زندگی دو سویه!
ظاهرا ساده است ولی نمیدونم چرا رو این تست حساس شدم
ترجمه فارسی تست با هرکدوم از گزینه ها میشه این:
1.برخی همزیستی های باکتری ویژه انسان هستند، بطوری که (جز انسان) هیچ موجود دیگری نمیتواند میزبان آنها باشد.
2.برخی گونه های باکتری ویژه انسان هستند، بطوری که (جز انسان) هیچ موجود دیگری نمیتواند میزبان آنها باشد.
چون در قسمت دوم جمله واژه "آنها" به چیزی رجوع میکنه که بهش پناه داده شده، نظر من اینه که گزینه "گونه ها" منظقی تر به نظر میاد.
ظاهرا ساده است ولی نمیدونم چرا رو این تست حساس شدم
ترجمه فارسی تست با هرکدوم از گزینه ها میشه این:
1.برخی همزیستی های باکتری ویژه انسان هستند، بطوری که (جز انسان) هیچ موجود دیگری نمیتواند میزبان آنها باشد.
2.برخی گونه های باکتری ویژه انسان هستند، بطوری که (جز انسان) هیچ موجود دیگری نمیتواند میزبان آنها باشد.
چون در قسمت دوم جمله واژه "آنها" به چیزی رجوع میکنه که بهش پناه داده شده، نظر من اینه که گزینه "گونه ها" منظقی تر به نظر میاد.
فکر کنم درست نتونستم منظورمو برسونم. همزیستی باکتریایی به "رابطه" بین باکتری و انسان اشاره میکنه، در حالی که جمله دوم به "خود باکتری".as no other creatures can house them
گونه : به معنای نوع
همزیستی : به معنای رابطه ی میزبان و انگل
قسمت دوم رابطه ی باکتری با انسان رو داره میگه, هیچ موجود دیگر نمیتواند میزبان آنها باشد یعنی چی ؟ یعنی باید باهم باشند! کدوم گزینه این معنی رو میده به نظر شما؟
- - - Updated - - -
as no other creatures can house them
گونه : به معنای نوع
همزیستی : به معنای رابطه ی میزبان و انگل
قسمت دوم رابطه ی باکتری با انسان رو داره میگه, هیچ موجود دیگر نمیتواند میزبان آنها باشد یعنی چی ؟ یعنی باید باهم باشند! کدوم گزینه این معنی رو میده به نظر شما؟
فکر کنم درست نتونستم منظورمو برسونم. همزیستی باکتریایی به "رابطه" بین باکتری و انسان اشاره میکنه، در حالی که جمله دوم به "خود باکتری".
فکر میکنم از لحاظ دستوری این جمله غلطه.