مطالعه ي گروهي لزگي( تمامي رشته ها)ورژن جدید( 93) بیا تو ضرر نمیکنی

آیا شما برای زبان کارشناسی ارشد از کتاب لزگی استفاده می

• مجموع رای دهندگان
    0

Haydi

New member
ممنون دوست گلم :riz304:... شما می دونید منابع جدید در چه سطحی ان؟ تغییرات به چه صورته؟

خواهش میکنم عزیز..
نه متاسفانه نمیدونم
:riz513:

سلام بچه ها
منم میخوام تو گروهی خوندنتون باهاتون باشم.
من تا الان 7 تا مهارذت خوندم

بچه ها من از کجا میتونم لغات و ترجمه لزگی رو پیدا کنمتو این تایپیک؟

خوش اومدی..:riz304:
برای دانلود معنی لغات مهارت ها و ترجمه لزگی به پست اول همین تاپیک و به لینک زیر برید:

http://olumpezeshki.ir/thread6126.html

nafasn

New member
ممنونم
ولی من نمیتونم هیچ کدوم از مهارتها رو دانلود کنم یا حتی اون برنامه رو نصب کنم؟؟؟:33:

Haydi

New member
ممنونم
ولی من نمیتونم هیچ کدوم از مهارتها رو دانلود کنم یا حتی اون برنامه رو نصب کنم؟؟؟:33:

نمیدونم چه طوری میشه مشکلتونو حل کرد..
امیدوارم دوستانی که پستتونو میخونن بتونن کمکتون کنن..
mf یه فیلم آموزشی برای نصب نرم افزار درست کردن.. این لینکشه
http://olumpezeshki.ir/thread9774-51.html
پست شماره 501
دیدنش ضرری نداره

nafasn

New member
بچه ها نمیشه یه طور دیگه این مهارت ها رو بذارین تا منم بتونم استفاده کنم ؟آخه خیلی وقت ندارم خودم معانیشونو درارم؟:sadsmiley:

تداعی

New member
دوستاننننننننننننننننننننن بی نهایت تا ممنون میشم اگه کسی لینکی رو می شناسه که من بتونم لغات 504 رو با معنی فارسیش دانلود کنم بهم بگه. خیلی خیلی ممنون

Haydi

New member
بچه ها نمیشه یه طور دیگه این مهارت ها رو بذارین تا منم بتونم استفاده کنم ؟آخه خیلی وقت ندارم خودم معانیشونو درارم؟:sadsmiley:

دوستاننننننننننننننننننننن بی نهایت تا ممنون میشم اگه کسی لینکی رو می شناسه که من بتونم لغات 504 رو با معنی فارسیش دانلود کنم بهم بگه. خیلی خیلی ممنون

به این تاپیک برید
اینجا لینک لغات 504 و لغات مهارت های لزگی هست
به اضافه لینک لغات سایر کتب..

http://olumpezeshki.ir/thread8660.html

اینم یه تاپیک دیگه برای لغات 504

http://olumpezeshki.ir/thread5936.html

آخرین ویرایش:

pashmak

New member
سلام دوستان تونرم افزار بازار مخصوص گوشی اندروید 504 داره درس به درس من خودمریختم خیلی خوبه
تو گوگل دانلود نرم افزاربازار برای گوشی اندروید ضدم
موفق باشید

- - - Updated - - -

سلام دوستان تونرم افزار بازار مخصوص گوشی اندروید 504 داره درس به درس من خودمریختم خیلی خوبه
تو گوگل دانلود نرم افزاربازار برای گوشی اندروید ضدم
موفق باشید

Zeinab.A

New member
سلام
من همه مهارت ها رو دانلود کردم ولی باز نمیشه

- - - Updated - - -

سلام
من همه مهارت ها رو دانلود کردم ولی باز نمیشه

shayna

New member
mf 2009
واقعا کارتون عااااالیه
امیدوارم به هرچی میخواین برسین:ad54ad:

آخرین ویرایش:

alireza110

New member
سسسسسلام
لطفا اگه کسی لغات کنکورا رو داره لطف کنه به ما هم بده یا بگه از کجا وردارم . خیلی سر در گمم.
لطفا پیغام خصوصی بدین

nafasn

New member
سلام دوستان
بچه ها من نمیتونم متن های زبان رو متوجه بشم؟یا اینکه اگه متوجه بشم بازم سوالاتشو نمیتونم درست جواب بدم؟
تو رو خدا بگید چیکار کنم؟ دیگه کم آوردم:sadsmiley:

- - - Updated - - -

سلام دوستان
بچه ها من نمیتونم متن های زبان رو متوجه بشم؟یا اینکه اگه متوجه بشم بازم سوالاتشو نمیتونم درست جواب بدم؟
تو رو خدا بگید چیکار کنم؟ دیگه کم آوردم:sadsmiley:

eeeeeeehsan

New member
اساتید سلام
سال نوتون مبارک

من تو این تسته A2 شدم، لزگی رو شروع کنم یا خیر؟ تازه میخوام شروع کنم زبان بخونم. ممنون میشم بگید چیکار کنم. دمتون گرم.
:riz304:

Haydi

New member
اساتید سلام
سال نوتون مبارک

من تو این تسته A2 شدم، لزگی رو شروع کنم یا خیر؟ تازه میخوام شروع کنم زبان بخونم. ممنون میشم بگید چیکار کنم. دمتون گرم.
:riz304:

سلام.. سال نو شمام مبارک
به نظرم دیگه هرچه سریع تر شروع کنید به خوندن زبان به نفعتونه
برای اینکه تو زمانتونم صرفه جویی کنید میتونید لغات مهارت های لزگی رو از لینک هایی که دوستان گذاشتن دانلود کنید
فقط نمونه سوالات سال های گذشته و تکرار رو فراموش نکنید..

NARIN

New member
سلام mf خسته نباشی,دوستم هم رشته شماس امسال شوک بدی بهش وارد شد من خیلی تشویقش میکردم درس بخونه خیلی ناراحت شدم واسش نه میتونه پرستاری بده نه اتاق عمل اومد عادلانه نیس:sadsmiley::sadsmiley:

mf2009

New member
سلام mf خسته نباشی,دوستم هم رشته شماس امسال شوک بدی بهش وارد شد من خیلی تشویقش میکردم درس بخونه خیلی ناراحت شدم واسش نه میتونه پرستاری بده نه اتاق عمل اومد عادلانه نیس:sadsmiley::sadsmiley:

برای من که خوب شد :a2d3:

بالا