ببخشیدا نمیشد نگم..آخه کلا از همه بیشتر رو اعصابین!
ممنون از لطفتون، برای همیشه میادین رو ترک میکنم...
به امید عاقبت به خیری هممون
ببخشیدا نمیشد نگم..آخه کلا از همه بیشتر رو اعصابین!
دلخور نشید حالا اینقدر..معذرت میخوام ولی خب آخه حرف زدن و سرزنش کردن و ...گذشته که الان چاره ای نمیشه واسمون..همگی یه خرده به آرامش بیشتری نیاز داریم..:rose:
دوست عزیز کسی جوگیرانه تصمیم نگرفت اون موقع فقط بحث تاریخ آزمون بود و اینکه شما میگی اواخر سال 95، عملا پذیرشی برای 95 قرار نبود اتفاق بیفته. در ضمن تو این شرایط بهتره غرض ورزانه صحبت نکنیم و باعث رنجش هم نشیم. اینجا اگر فعالیت شد صرفا انجام کاری به نیت نفع رسانی به همه بود و بس!کلا مبنای اعتراض باید عوض باشه- از همون اول باید اعتراض میرفت سمت اینکه آزمون در موعد همیشگی یعنی آبان برگزار بشه و ورودی هم همان بهمن بمونه چون سالهاست که اینطور برگزار شده و مشکلی هم نبوده
با نصف کردن ظرفیت ها به داوطلبان دو دوره پشت سرهم ظلم میشه
متاسفانه یه عده به صورت کاملا جوگیرانه و شلوغ کردن بیخودی باعث شدن آزمون از اواخر 95 بیاید تیر. وزارت بهداشت هم ظاهرا موافقت کرده ولی با نصف کردن ظرفیت ها نه تنها برگزاری آزمون در تیر به نفعمون نشد بلکه به ضررمون هم میشه...
قرار نیست از هم دلخور بشیم بهتره کمی صبر و حوصله داشته باشیم و همدیگرو متهم نکنیم.حضور همه مون برای رسیدن به نتیجه مطلوب لازمه.ممنون از لطفتون، برای همیشه میادین رو ترک میکنم...
اطلاعی ندارم. احتمالا دیگه!از طریق همین آزمون؟؟؟
فکر میکنم پذیرش ارشد هم برای رشته های علوم پایه پزشکی دانشگاه آزاد با آزمون بهداشت مشترکه... بازم مطمئن نیستم...از طریق آزمون سراسری برا دانشگاه آزاد کمی گنگ نیست؟!
فکر نمیکنم.فکر میکنم پذیرش ارشد هم برای رشته های علوم پایه پزشکی دانشگاه آزاد با آزمون بهداشت مشترکه... بازم مطمئن نیستم...
به هر حال نمیدونم منفکر نمیکنم.
این نامه خطاب به انستیتو پاستو و دانشگاه آزاده؟ یا کلا برای همه دانشگاهها ارسال شده؟
این بخشنامه رو از گروه تلگرام دیدم...