بچه ها کسی نیست بخواد اموزش پرستاری امتحان بده
nazgol-khanom New member 2012-03-26 #142 من دیرو فصل 2 ccu از کتاب ملاحت رو خوندم. یکم پیچیده بود. شما ها چیکار کردید؟؟؟؟
پرستار مهربون New member 2012-04-15 #143 المی جون شما برای تزریق Intramuscular سفتریاکسون رو با چند ml حل می کنید؟
پرستار مهربون New member 2012-04-15 #144 که درد نداشته باشه؟ بی حسی هم می زنین؟ درمانگاه بی حسی می زنه؟
پرستار مهربون New member 2012-04-15 #145 nazgol-khanom گفت: من دیرو فصل 2 ccu از کتاب ملاحت رو خوندم. یکم پیچیده بود. شما ها چیکار کردید؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ما درسته کتاب داریم ولی جزوه می خونیم می شه خلاصه فصل رو بیاری اینجا ممنون
nazgol-khanom گفت: من دیرو فصل 2 ccu از کتاب ملاحت رو خوندم. یکم پیچیده بود. شما ها چیکار کردید؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ما درسته کتاب داریم ولی جزوه می خونیم می شه خلاصه فصل رو بیاری اینجا ممنون
پرستار مهربون New member 2012-04-15 #146 nurse83 گفت: بچه ها کسی نیست بخواد اموزش پرستاری امتحان بده کلیک کنید تا باز شود... آموزش پرستاری همون مدیریت پرستاریه؟
nurse83 گفت: بچه ها کسی نیست بخواد اموزش پرستاری امتحان بده کلیک کنید تا باز شود... آموزش پرستاری همون مدیریت پرستاریه؟
پرستار مهربون New member 2012-04-15 #147 وقتی ترمومتر مددجو رو میشکونیم چه کار می کنیم؟ 1) بی خیال ترمو بدن بیمار 2) بی خیال ترمومتر 3) ترمومتر می خریم برای بیمار ...؟
وقتی ترمومتر مددجو رو میشکونیم چه کار می کنیم؟ 1) بی خیال ترمو بدن بیمار 2) بی خیال ترمومتر 3) ترمومتر می خریم برای بیمار ...؟
skyy New member 2012-06-13 #151 نمیدونم والا...!! فقط این میدونم که دیگه از تیر ماه مثل .... t0837h0nn8zfqu8ultشروع میکنم به خوندن... اینجوری به جایی نمیرسم...
نمیدونم والا...!! فقط این میدونم که دیگه از تیر ماه مثل .... t0837h0nn8zfqu8ultشروع میکنم به خوندن... اینجوری به جایی نمیرسم...
skyy New member 2012-06-20 #153 ﺳﻼﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻳﻪ ﺗﺎﭘﻴﮏ ﺟﺪﯾﺪ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻗﺴﻤﺖ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﻰ ﺍﺭﺷﺪ, ﻣﻄﺎﻟﺐ ﻣﻔﯿﺪ... ﻧﺎﻣﻮﺳﺎ ﺑﻴﺎﻳﺪ ﺩﺭﺱ ﺑﺨﻮﻧﻴﻢ ﺩﻳﮕﻪ... ﻣﻨﺘﻈﺮﻣﺎ...
ﺳﻼﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻳﻪ ﺗﺎﭘﻴﮏ ﺟﺪﯾﺪ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻗﺴﻤﺖ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﻰ ﺍﺭﺷﺪ, ﻣﻄﺎﻟﺐ ﻣﻔﯿﺪ... ﻧﺎﻣﻮﺳﺎ ﺑﻴﺎﻳﺪ ﺩﺭﺱ ﺑﺨﻮﻧﻴﻢ ﺩﻳﮕﻪ... ﻣﻨﺘﻈﺮﻣﺎ...