negar91
New member
منم مشکل کمبود وزن دارم و با اینکه قدم 165 هست، وزنم 45 کیلو بود. من آزمایش تیروئید دادم که جوابش نرمال بود. متخصص تغذیه رفتم ولی نتیجه نداد.
سه هفته پیش رفتم پیش یه پزشک عمومی و بهم آمپول ویتامین b تجویز کردو قرص دگزامتازون و دو تا قرص دیگه! البته به همراه مصرف این قرصها، یکماهه که باشگاه پرورش اندام هم میرم و نتیجه هم گرفتم و شش کیلو وزنم زیاد شده(51 کیلو)!
البته باید تاکید کنم که غذام هم بیشتر شده و طبق گفته دکترم صبحانه تخم مرغ با کره و یا سیب زمینی آبپز با کره حتما میخورم و میوه هایی مثل موز و انگور روزانه میخورم گاهی مغزهایی مثل گردو و بادام و پسته می خورم. و چون تخمه کدوی لیمویی دوست دارم، اونم میخورم.
دوست عزیز وقتی یه متخصص تغذیه نتونسته مشکل شما رو حل کنه چطور حاضر شدین خودتون و سلامتیتونو دست کسی بدین که تنها 2 واحد تغذیه خونده آیا از عوارض امپول ب مطلع هستین ؟ آیا میدونستین الان این چاقی نیست بلکه ادم هستش و مجداد بر میگرده .
من حدس میزنم یکی از قرص هایی که بهتون دادن سیپروهپتادین باشه
من اگر به جای شما باشم مصرف تمام این داروهارو قطع میکنم و تنها با ورزش و یک رژیم غذایی مناسب وزنمو بالا میبرم حتی اگه چندماهی زمان ببره چون سلامتی نعمتیه گه تا از دستش ندیم قدرشو نمیدونیم
فصد ندارم شما رو دچار استرس کنم فقط جهت اطلاع میگم
ماه پیش یک بیمار به مطب من مراجعه کرد ایشون 6 ماهه پیش برای افزایش وزن به یک پزشک عمومی مراجعه کرده بودن و اون پزشک متاسفانه داروی زریقی ب و دگزا رو برای ایشون تجویز کرده بود و به علت این تزریقات نا به جا ایشون دچار مشکل حرکتی شده بودن و الان در حال حاضر ویلچرنشین هستن و علت مراجعه شون به من نه چاقی بود نه لاغری بلکه فقط اومدن گریه کردن و رفتن بدون اینکه کلمه ای از من چیزی بپرسن