زهی خجسته زمانی که یار باز آید به کام غم زدگان ؛غمگسار باز آید
love virology New member 2015-01-13 #4,962 در محفل دوستان، به جز ياد تو نيست آزاده نباشد آنكه آزاد تو نيست شيرين لب و شيرين خط و شيرين گفتار آن كيست كه با اين همه، فرهاد تو نيست؟
در محفل دوستان، به جز ياد تو نيست آزاده نباشد آنكه آزاد تو نيست شيرين لب و شيرين خط و شيرين گفتار آن كيست كه با اين همه، فرهاد تو نيست؟
FARNAZz Member 2015-02-05 #4,964 دل برده از من آنکه ز من دل بریده است دیگر در این قمار نباید زیان دهم یعقوب صبر داشت و دوري کشیده بود چون نیستم صبور چرا امتحان دهم
دل برده از من آنکه ز من دل بریده است دیگر در این قمار نباید زیان دهم یعقوب صبر داشت و دوري کشیده بود چون نیستم صبور چرا امتحان دهم
E eeeeeeehsan New member 2015-02-05 #4,965 من آن رندم که گيرم از شهان باج ... بپوشم جوشن و بر سر نهم تاج فرو نايد سر مردان به نامرد ... اگر دارم کشند مانند حلاج
من آن رندم که گيرم از شهان باج ... بپوشم جوشن و بر سر نهم تاج فرو نايد سر مردان به نامرد ... اگر دارم کشند مانند حلاج
baran- New member 2015-02-05 #4,966 جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را نجستم زندگانی را و گم کردم جوانی را
FARNAZz Member 2015-02-05 #4,967 ای عشق همه بهانه از توست من خامشم این ترانه از توست آن بانگ بلند صبحگاهی وین زمزمه ی شبانه از توست
mahii New member 2015-02-05 #4,968 تورا من چشم در راهم شباهنگام كه ميگيرند شاخه ها رنگ تلاجن تورا من چشم درراهم..... (اميدوارم درست نوشته باشم)
تورا من چشم در راهم شباهنگام كه ميگيرند شاخه ها رنگ تلاجن تورا من چشم درراهم..... (اميدوارم درست نوشته باشم)
Saeedeh69 New member 2015-02-05 #4,969 من نگویم که کنون با که نشین و چه بنوش که تو خود دانی اگر زیرک و عاقل باشی ...
IL-2 Well-known member 2015-02-05 #4,971 آن کیست کز روی کرم با ما وفاداری کند بر جای بدکاری چو من یک دم نکوکاری کند - - - Updated - - - آن کیست کز روی کرم با ما وفاداری کند بر جای بدکاری چو من یک دم نکوکاری کند
آن کیست کز روی کرم با ما وفاداری کند بر جای بدکاری چو من یک دم نکوکاری کند - - - Updated - - - آن کیست کز روی کرم با ما وفاداری کند بر جای بدکاری چو من یک دم نکوکاری کند
Saeedeh69 New member 2015-02-10 #4,972 دارم از زلف سیاهش گله چندان که مپرس که چنان زو شده ام بی سر و سامان که مپرس
sholeh. New member 2015-02-12 #4,973 سالها با بار پیری خم شدم در جستجویش / تا به چاه گور هم رفتم، نشد پیدا جوانی
abtin13 New member 2015-02-13 #4,974 یاد باد آنکه خرابات نشین بودم و مست وآنچه در مسجد امروز کم است آنجا بود
diseases Well-known member 2015-02-14 #4,975 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد مولانا
sholeh. New member 2015-02-14 #4,976 دو دوسـت قــدر شــــــناسند عهد صحبت را / که مـــــدّتی ببـــــــــریدند و بــــاز پیــوســـــتند
IL-2 Well-known member 2015-02-19 #4,977 sholeh. گفت: دو دوسـت قــدر شــــــناسند عهد صحبت را / که مـــــدّتی ببـــــــــریدند و بــــاز پیــوســـــتند کلیک کنید تا باز شود... دیر است که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد
sholeh. گفت: دو دوسـت قــدر شــــــناسند عهد صحبت را / که مـــــدّتی ببـــــــــریدند و بــــاز پیــوســـــتند کلیک کنید تا باز شود... دیر است که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد
E eeeeeeehsan New member 2015-02-19 #4,978 دل عاشق به پيغامی بسازد ... خمار آلوده با جامی بسازد مرا کيفيت چشم تو کافيست ... رياضت کش ببادامی بسازد
دل عاشق به پيغامی بسازد ... خمار آلوده با جامی بسازد مرا کيفيت چشم تو کافيست ... رياضت کش ببادامی بسازد
IL-2 Well-known member 2015-02-19 #4,979 درد ما را نیست درمان الغیاث هجر ما را نیست پایان الغیاث دین و دل بردند و قصد جان کنند الغیاث از جور خوبان الغیاث
درد ما را نیست درمان الغیاث هجر ما را نیست پایان الغیاث دین و دل بردند و قصد جان کنند الغیاث از جور خوبان الغیاث
hebe.nurse New member 2015-02-19 #4,980 دیدی که اخر دم مردانه به جز لاف نبود؟؟........بکش از مردم نامرد که حقت این است (دیوونه این تیکه همایم)
دیدی که اخر دم مردانه به جز لاف نبود؟؟........بکش از مردم نامرد که حقت این است (دیوونه این تیکه همایم)