دوستان شرح پریشانی من گوش کنید !! داستان غم پنهانی من گوش کنید !!
sepideeee New member 2014-08-05 #4,181 دوستان شرح پریشانی من گوش کنید !! داستان غم پنهانی من گوش کنید !!
sepideeee New member 2014-08-05 #4,183 من با تو چه گفتم ؟؟چه شنفتم ؟؟ خبرم نیست !! جز انکه ز خود بی خبرم کردی و رفتی ..
nastaran8 New member 2014-08-06 #4,184 يارب مددي كن كه به سامان برسيم چون مزرعه تشنه به باران برسيم - - - Updated - - - يارب مددي كن كه به سامان برسيم چون مزرعه تشنه به باران برسيم
يارب مددي كن كه به سامان برسيم چون مزرعه تشنه به باران برسيم - - - Updated - - - يارب مددي كن كه به سامان برسيم چون مزرعه تشنه به باران برسيم
ATTRIN New member 2014-08-06 #4,186 وصل و هجرم شده یکسان همه از دولت عشقت چه بخندم چه بگریم چه بسازم چه بسوزم
ATTRIN New member 2014-08-06 #4,190 تو که جان می دهی بر دانه در خاک غبار از چهرگل ها می کنی پاک غم دل های ما را شستشو کن برای ما سعادت آرزو کن
تو که جان می دهی بر دانه در خاک غبار از چهرگل ها می کنی پاک غم دل های ما را شستشو کن برای ما سعادت آرزو کن
AWWA New member 2014-08-06 #4,192 ATTRIN گفت: تو که جان می دهی بر دانه در خاک غبار از چهرگل ها می کنی پاک غم دل های ما را شستشو کن برای ما سعادت آرزو کن کلیک کنید تا باز شود... نگرفت درتو گریه حافظ به هیچ روی حیران آن دلم که کم از سنگ خاره نیست
ATTRIN گفت: تو که جان می دهی بر دانه در خاک غبار از چهرگل ها می کنی پاک غم دل های ما را شستشو کن برای ما سعادت آرزو کن کلیک کنید تا باز شود... نگرفت درتو گریه حافظ به هیچ روی حیران آن دلم که کم از سنگ خاره نیست
ATTRIN New member 2014-08-06 #4,193 تو را میخواهمت همچون برادر نه چنان قابیل تو را میجویمت اما در آغوشم نه روی دار مرا پندی ست با تو نه چنان پند تو با پیران گل مغرور من دست از غرور کاذبت بردار
تو را میخواهمت همچون برادر نه چنان قابیل تو را میجویمت اما در آغوشم نه روی دار مرا پندی ست با تو نه چنان پند تو با پیران گل مغرور من دست از غرور کاذبت بردار
AWWA New member 2014-08-06 #4,194 راهیست راه عشق که هیچش کناره نیست آنجا جز آنکه جان بسپارند چاره نیست
mohana Well-known member 2014-08-06 #4,195 تنها تویی که از لب من شعر مي شوی هر کس که لايق غزل عاشقانه نيست
nastaran8 New member 2014-08-06 #4,197 تـحـمـل گـفـتـی و مـن هـم کـه کـردم سـال هـا اما چـقـدر آخـر تـحـمـل بـلـکـه یـادت رفـتـه پـیـمانت - - - Updated - - - تـحـمـل گـفـتـی و مـن هـم کـه کـردم سـال هـا اما چـقـدر آخـر تـحـمـل بـلـکـه یـادت رفـتـه پـیـمانت
تـحـمـل گـفـتـی و مـن هـم کـه کـردم سـال هـا اما چـقـدر آخـر تـحـمـل بـلـکـه یـادت رفـتـه پـیـمانت - - - Updated - - - تـحـمـل گـفـتـی و مـن هـم کـه کـردم سـال هـا اما چـقـدر آخـر تـحـمـل بـلـکـه یـادت رفـتـه پـیـمانت
ATTRIN New member 2014-08-06 #4,198 تماشایی ترین تصویر دنیا میشوی گاهی دلم میپاشد از هم بس که زیبا میشوی گاهی
mw.ashel New member 2014-08-06 #4,199 یار اگر با ما گهی صلح و گهی پیکار داشت / ما حریف عشق او بودیم و با ما کار داشت