ملکا ذکر تو گويم که تو پاکی و خدایی نروم جز به همان ره که توام راهنمایی
nastaran8 New member 2014-07-31 #4,081 ملکا ذکر تو گويم که تو پاکی و خدایی نروم جز به همان ره که توام راهنمایی
sepideeee New member 2014-08-01 #4,082 یاد آن روزی که یاری داشتیم این چنین خار نبودیم اعتباری داشتیم ای که ما را در زمستان دیده ای با چشم تر این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم !!!
یاد آن روزی که یاری داشتیم این چنین خار نبودیم اعتباری داشتیم ای که ما را در زمستان دیده ای با چشم تر این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم !!!
abtin13 New member 2014-08-01 #4,083 می خوردن و شاد بودن آیین من است فارغ بودن ز کفر و دین ، دین من است گفتم به عروس دهر کابین تو چیست گفتا دل خرم تو کابین من است
می خوردن و شاد بودن آیین من است فارغ بودن ز کفر و دین ، دین من است گفتم به عروس دهر کابین تو چیست گفتا دل خرم تو کابین من است
ک کینز New member 2014-08-01 #4,084 تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است
abtin13 New member 2014-08-01 #4,085 ترکیب طبایع چو به کام تو دمی است رو شاد بزی اگرچه بر تو ستمی است با اهل خرد باش که اصل تن تو گردی و نسیمی و غباری و دمی است
ترکیب طبایع چو به کام تو دمی است رو شاد بزی اگرچه بر تو ستمی است با اهل خرد باش که اصل تن تو گردی و نسیمی و غباری و دمی است
ک کینز New member 2014-08-01 #4,086 تا شدم حلقه به گوش در میخانه دوست هردم آید غمی از نو به مبارک بادم
abtin13 New member 2014-08-01 #4,087 مشنو سخن از زمانه ساز آمدگان می خواه مُرَوَّق به طراز آمدگان رفتند یکان یکان فراز آمدگان کس می ندهد نشان ز باز آمدگان
مشنو سخن از زمانه ساز آمدگان می خواه مُرَوَّق به طراز آمدگان رفتند یکان یکان فراز آمدگان کس می ندهد نشان ز باز آمدگان
nastaran8 New member 2014-08-01 #4,088 نمی دانم چه می خواهم خدايا ، به دنبال چه می گردم شب و روز چه می جويد نگاه خسته من ، چرا افسرده است اين قلب پرسوز - - - Updated - - - نمی دانم چه می خواهم خدايا ، به دنبال چه می گردم شب و روز چه می جويد نگاه خسته من ، چرا افسرده است اين قلب پرسوز
نمی دانم چه می خواهم خدايا ، به دنبال چه می گردم شب و روز چه می جويد نگاه خسته من ، چرا افسرده است اين قلب پرسوز - - - Updated - - - نمی دانم چه می خواهم خدايا ، به دنبال چه می گردم شب و روز چه می جويد نگاه خسته من ، چرا افسرده است اين قلب پرسوز
mozhdeee New member 2014-08-01 #4,089 ز لب دوختن غنچه را زندگي ست چو بشکفت زان پس پراکندگي است - - - Updated - - - ز لب دوختن غنچه را زندگي ست چو بشکفت زان پس پراکندگي است
ز لب دوختن غنچه را زندگي ست چو بشکفت زان پس پراکندگي است - - - Updated - - - ز لب دوختن غنچه را زندگي ست چو بشکفت زان پس پراکندگي است
ketabsabz Well-known member 2014-08-01 #4,090 تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق هر دم آید غمی از نو به مبارکبادم
abtin13 New member 2014-08-01 #4,091 ماییم و می و مطرب و این کنج خراب جان و دل و جام و جامه در رهن شراب فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب
ماییم و می و مطرب و این کنج خراب جان و دل و جام و جامه در رهن شراب فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب
abtin13 New member 2014-08-01 #4,093 می لعل مذابست و صُراحی کان است جسم است پیاله و شرابش جان است آن جام بلورین که ز می خندان است اشکی است که خون دل در او گریان است
می لعل مذابست و صُراحی کان است جسم است پیاله و شرابش جان است آن جام بلورین که ز می خندان است اشکی است که خون دل در او گریان است
nastaran8 New member 2014-08-01 #4,094 تو نسیم خوش نفسی ، من کویر خار و خسم گر به فریادم نرسی ، من چو مرغی در قفسم
baran71 New member 2014-08-01 #4,096 دلی دیرم خریدار محبت کز او گرم است بازار محبت لباسی دوختم بر قامت دل زپود محنت و تار محبت
mozhdeee New member 2014-08-01 #4,097 تو آنی کزان یک مگس رنجه ای که امروز سالار و سرپنجه ای - - - Updated - - - baran71 گفت: دلی دیرم خریدار محبت کز او گرم است بازار محبت لباسی دوختم بر قامت دل زپود محنت و تار محبت کلیک کنید تا باز شود... عاشق آواتارتم40):
تو آنی کزان یک مگس رنجه ای که امروز سالار و سرپنجه ای - - - Updated - - - baran71 گفت: دلی دیرم خریدار محبت کز او گرم است بازار محبت لباسی دوختم بر قامت دل زپود محنت و تار محبت کلیک کنید تا باز شود... عاشق آواتارتم40):
abtin13 New member 2014-08-01 #4,098 یاران موافق همه از دست شدند در پای اجل یکان یکان پست شدند خوردیم ز یک شراب در مجلس عمر دوری دو سه پیشتر ز ما مست شدند
یاران موافق همه از دست شدند در پای اجل یکان یکان پست شدند خوردیم ز یک شراب در مجلس عمر دوری دو سه پیشتر ز ما مست شدند
baran71 New member 2014-08-01 #4,099 در کفش تير و کمان از بهر گرگ تا زند گر آيد آن گرگ سترگ :28:ممنونم مژده جان
mozhdeee New member 2014-08-01 #4,100 روي قبرم بنويسيد مسافر بوده است بنويسيد که يک مرغ مهاجر بودهاست