شاه نشین چشم من تکیه گهخیال توست جای دعاست شاه من بی تو مباد جای تو
IL-2 Well-known member 2014-03-27 #3,681 شاه نشین چشم من تکیه گهخیال توست جای دعاست شاه من بی تو مباد جای تو
FARNAZz Member 2014-03-27 #3,683 دوباره بی قراری و دوباره گریه های من نمی دونم چرا به تو نمی رسه صدای من
FARNAZz Member 2014-03-27 #3,685 یا عافیت از چشم فسون سازم ده یا آن که زبان شکوه پردازم ده یا درد و غمی که دادهای بازش گیر یا جان و دلی که بردهای بازم ده
یا عافیت از چشم فسون سازم ده یا آن که زبان شکوه پردازم ده یا درد و غمی که دادهای بازش گیر یا جان و دلی که بردهای بازم ده
sepid71 New member 2014-03-27 #3,686 هان نشو نو مید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخوررررررر
FARNAZz Member 2014-03-27 #3,687 روزی ز چشـم مردم و روزی به پـــــای تو عمـــر مرا ببین که به افتادگـــــــی گذشت
sepid71 New member 2014-03-28 #3,688 تا کی ب تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه - - - Updated - - - تا کی ب تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه
تا کی ب تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه - - - Updated - - - تا کی ب تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه
sepideeee New member 2014-03-28 #3,689 هر در که زنم صاحب آن خانه تویی تو هر جا که روم پرتو کاشانه تویی تو - - - Updated - - - هر در که زنم صاحب آن خانه تویی تو هر جا که روم پرتو کاشانه تویی تو
هر در که زنم صاحب آن خانه تویی تو هر جا که روم پرتو کاشانه تویی تو - - - Updated - - - هر در که زنم صاحب آن خانه تویی تو هر جا که روم پرتو کاشانه تویی تو
FARNAZz Member 2014-04-04 #3,690 وصل و هجرم شده یکسان همه از دولت عشقت چه بخندم چه بگریم چه بسازم چه بسوزم
IL-2 Well-known member 2014-04-04 #3,691 مرید پیر مغانم زمن مرنج ای شیخ چرا که وعده تو کردی و او به جا آورد - - - Updated - - - مرید پیر مغانم زمن مرنج ای شیخ چرا که وعده تو کردی و او به جا آورد
مرید پیر مغانم زمن مرنج ای شیخ چرا که وعده تو کردی و او به جا آورد - - - Updated - - - مرید پیر مغانم زمن مرنج ای شیخ چرا که وعده تو کردی و او به جا آورد
mohana Well-known member 2014-04-04 #3,692 درد بی عشقی ما دید و دریغش آمد آتش شوق درین جان شکیبا زد و رفت...
IL-2 Well-known member 2014-04-04 #3,693 تا شدم حلقه به گوش در میخانۀ عشق هردم آید غمی از نو به مبارک بادم - - - Updated - - - تا شدم حلقه به گوش در میخانۀ عشق هردم آید غمی از نو به مبارک بادم
تا شدم حلقه به گوش در میخانۀ عشق هردم آید غمی از نو به مبارک بادم - - - Updated - - - تا شدم حلقه به گوش در میخانۀ عشق هردم آید غمی از نو به مبارک بادم
IL-2 Well-known member 2014-04-04 #3,695 سعی نابرده درین راه به جایی نرسی مزد اگر میطلبی طاعت استاد ببر
biosta Well-known member 2014-04-05 #3,696 biosta گفت: ایها الناس جهان جای تن آسانی نیست به عمل کار بر آید به سخندانی نیست کلیک کنید تا باز شود... تسلیم کوی دوستم چون روی نهد به سویم چون هر طرف نگارم قبله سوی اویم
biosta گفت: ایها الناس جهان جای تن آسانی نیست به عمل کار بر آید به سخندانی نیست کلیک کنید تا باز شود... تسلیم کوی دوستم چون روی نهد به سویم چون هر طرف نگارم قبله سوی اویم
mahsa. New member 2014-04-05 #3,697 biosta گفت: تسلیم کوی دوستم چون روی نهد به سویم چون هر طرف نگارم قبله سوی اویم کلیک کنید تا باز شود... من بی می ناب زیستن نتوانم بی باده کشید بار تن نتوانم من بنده ی ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیرو من نتوانم
biosta گفت: تسلیم کوی دوستم چون روی نهد به سویم چون هر طرف نگارم قبله سوی اویم کلیک کنید تا باز شود... من بی می ناب زیستن نتوانم بی باده کشید بار تن نتوانم من بنده ی ان دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیرو من نتوانم
mohana Well-known member 2014-04-06 #3,698 پس چرا ترتیب رو رعایت نکردین؟!!! ملكا ذكر تو گویم كه تو پاكی و خدایی نروم جز به همان ره كه توام راهنمایی
پس چرا ترتیب رو رعایت نکردین؟!!! ملكا ذكر تو گویم كه تو پاكی و خدایی نروم جز به همان ره كه توام راهنمایی
sepid71 New member 2014-04-06 #3,699 یکی روبهی دید بی دست و پای فرومانده از لطف و صنع خدای یاد کتاب فارسی چهارم ابتدایی بخیر