تو را من چشم در راهم شباهنگام ک میگیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی ......
sepid71 New member 2014-03-24 #3,661 تو را من چشم در راهم شباهنگام ک میگیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی ......
IL-2 Well-known member 2014-03-24 #3,662 یا رب این شمع دلفروز ز کاشانه ی کیست جان ما سوخت بپرسید که جانانه ی کیست - - - Updated - - - یا رب این شمع دلفروز ز کاشانه ی کیست جان ما سوخت بپرسید که جانانه ی کیست
یا رب این شمع دلفروز ز کاشانه ی کیست جان ما سوخت بپرسید که جانانه ی کیست - - - Updated - - - یا رب این شمع دلفروز ز کاشانه ی کیست جان ما سوخت بپرسید که جانانه ی کیست
sepideeee New member 2014-03-24 #3,663 تو از دردی که افتاده است بر جانم چه می دانی؟؟؟ دلم تنها تو را دارد ولی با او نمی مانی - - - Updated - - - تو از دردی که افتاده است بر جانم چه می دانی؟؟؟ دلم تنها تو را دارد ولی با او نمی مانی
تو از دردی که افتاده است بر جانم چه می دانی؟؟؟ دلم تنها تو را دارد ولی با او نمی مانی - - - Updated - - - تو از دردی که افتاده است بر جانم چه می دانی؟؟؟ دلم تنها تو را دارد ولی با او نمی مانی
sepid71 New member 2014-03-25 #3,665 نسیم صبح سعادت بدان نشان ک تو دانی گذر ب کوی فلان کن در ان زمان ک تو دانی - - - Updated - - - نسیم صبح سعادت بدان نشان ک تو دانی گذر ب کوی فلان کن در ان زمان ک تو دانی
نسیم صبح سعادت بدان نشان ک تو دانی گذر ب کوی فلان کن در ان زمان ک تو دانی - - - Updated - - - نسیم صبح سعادت بدان نشان ک تو دانی گذر ب کوی فلان کن در ان زمان ک تو دانی
leylii New member 2014-03-25 #3,666 یارب این کعبه مقصود زیلرت گه کیست که مغیلان طریقش گل و نسرین من است
IL-2 Well-known member 2014-03-25 #3,667 تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه - - - Updated - - - تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه
تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه - - - Updated - - - تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه
sepid71 New member 2014-03-25 #3,668 هاتف ان روز ب من مژده این دولت داد ک بدان جور جفا صبر و ثباتم دادند - - - Updated - - - هاتف ان روز ب من مژده این دولت داد ک بدان جور جفا صبر و ثباتم دادند
هاتف ان روز ب من مژده این دولت داد ک بدان جور جفا صبر و ثباتم دادند - - - Updated - - - هاتف ان روز ب من مژده این دولت داد ک بدان جور جفا صبر و ثباتم دادند
sepideeee New member 2014-03-25 #3,669 دیر امدی ای نگار سر مست زودت ندهیم دامن از دست !!! - - - Updated - - - دیر امدی ای نگار سر مست زودت ندهیم دامن از دست !!!
دیر امدی ای نگار سر مست زودت ندهیم دامن از دست !!! - - - Updated - - - دیر امدی ای نگار سر مست زودت ندهیم دامن از دست !!!
IL-2 Well-known member 2014-03-26 #3,670 ترسم این قوم که بر درد کشان می خندند در سر کار خرابات کنند ایمان را - - - Updated - - - ترسم این قوم که بر درد کشان می خندند در سر کار خرابات کنند ایمان را
ترسم این قوم که بر درد کشان می خندند در سر کار خرابات کنند ایمان را - - - Updated - - - ترسم این قوم که بر درد کشان می خندند در سر کار خرابات کنند ایمان را
sepid71 New member 2014-03-26 #3,671 ای عشق مدد کن ک ب سامان برسیم چون مزرعه تشنه ب باران برسیم یا من برسم ب یار یا یار ب من یا هردو بمیریم و ب پایان برسیم - - - Updated - - - ای عشق مدد کن ک ب سامان برسیم چون مزرعه تشنه ب باران برسیم یا من برسم ب یار یا یار ب من یا هردو بمیریم و ب پایان برسیم
ای عشق مدد کن ک ب سامان برسیم چون مزرعه تشنه ب باران برسیم یا من برسم ب یار یا یار ب من یا هردو بمیریم و ب پایان برسیم - - - Updated - - - ای عشق مدد کن ک ب سامان برسیم چون مزرعه تشنه ب باران برسیم یا من برسم ب یار یا یار ب من یا هردو بمیریم و ب پایان برسیم
IL-2 Well-known member 2014-03-26 #3,672 مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم - - - Updated - - - مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم
مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم - - - Updated - - - مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم
sepid71 New member 2014-03-26 #3,673 مژده ای دل ک مسیحا نفسی می اید ک ز انفاس خوشش بوی کسی می اید - - - Updated - - - مژده ای دل ک مسیحا نفسی می اید ک ز انفاس خوشش بوی کسی می اید
مژده ای دل ک مسیحا نفسی می اید ک ز انفاس خوشش بوی کسی می اید - - - Updated - - - مژده ای دل ک مسیحا نفسی می اید ک ز انفاس خوشش بوی کسی می اید
IL-2 Well-known member 2014-03-26 #3,674 دائم گل این بستان شاداب نمی ماند دریاب ضعیفان را در وقت توانایی - - - Updated - - - دائم گل این بستان شاداب نمی ماند دریاب ضعیفان را در وقت توانایی
دائم گل این بستان شاداب نمی ماند دریاب ضعیفان را در وقت توانایی - - - Updated - - - دائم گل این بستان شاداب نمی ماند دریاب ضعیفان را در وقت توانایی
sepid71 New member 2014-03-26 #3,675 یوسف گم گشته باز آید ب کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور - - - Updated - - - یوسف گم گشته باز آید ب کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور
یوسف گم گشته باز آید ب کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور - - - Updated - - - یوسف گم گشته باز آید ب کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور
sepidh gh New member 2014-03-26 #3,676 sepid71 گفت: یوسف گم گشته باز آید ب کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور کلیک کنید تا باز شود... روان بزرگان ز خود شاد کن ...... ز پرویز و از باربد یاد کن آخرین ویرایش: 2014-03-26
sepid71 گفت: یوسف گم گشته باز آید ب کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور کلیک کنید تا باز شود... روان بزرگان ز خود شاد کن ...... ز پرویز و از باربد یاد کن
sepidh gh New member 2014-03-26 #3,678 sepid71 گفت: نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد کلیک کنید تا باز شود... دریغ و درد که تا این زمان ندانستم ......که کیمیای سعادت رفیق بود رفیق
sepid71 گفت: نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد کلیک کنید تا باز شود... دریغ و درد که تا این زمان ندانستم ......که کیمیای سعادت رفیق بود رفیق
IL-2 Well-known member 2014-03-27 #3,679 sepidh gh گفت: دریغ و درد که تا این زمان ندانستم ......که کیمیای سعادت رفیق بود رفیق کلیک کنید تا باز شود... قلم را آن زبان نبود که سر عشق گوید باز ورای حد تقریر است شرح آرزومندی آخرین ویرایش: 2014-03-27
sepidh gh گفت: دریغ و درد که تا این زمان ندانستم ......که کیمیای سعادت رفیق بود رفیق کلیک کنید تا باز شود... قلم را آن زبان نبود که سر عشق گوید باز ورای حد تقریر است شرح آرزومندی
sepid71 New member 2014-03-27 #3,680 یا رب این نوگل خندان ک سپردی ب منش میسپارم ب تو از چشم حسود چمنش