دلفریبان نباتی همه زیور بستند دلبر ماست که با حسن خداداد آمد
mohana Well-known member 2013-09-05 #3,302 دستم نداد قوت رفتن به پیش دوست چندی به پای رفتم و چندی به سر شدم
FARNAZz Member 2013-09-05 #3,305 دشت خشكيد و زمين سوخت و باران نگرفت زندگي بعد تو بر هيچ كس آسان نگرفت چشمم افتاد به چشم تو ولي خيره نماند شعله اي بود كه لرزيد ولي جان نگرفت
دشت خشكيد و زمين سوخت و باران نگرفت زندگي بعد تو بر هيچ كس آسان نگرفت چشمم افتاد به چشم تو ولي خيره نماند شعله اي بود كه لرزيد ولي جان نگرفت
thickety New member 2013-09-06 #3,306 تو کیستی که من این گونه بی تو بی تابم شب از هجوم خیالت نمیبرد خوابم تو چیستی که از موج هر تبسم تو بسان قایق سرگشته روی گردابم
تو کیستی که من این گونه بی تو بی تابم شب از هجوم خیالت نمیبرد خوابم تو چیستی که از موج هر تبسم تو بسان قایق سرگشته روی گردابم
mohana Well-known member 2013-09-06 #3,307 مرنجان دلم را كه این مرغ وحشی ز بامی كه برخاست، مشكل نشیند
P profsor New member 2013-09-06 #3,308 دلگیرم از ستاره و آزرده ام ز ماه امشب دگر ز هر که و هر کار خسته ام دل خسته سوی خانه تن خسته می کشم آوخ ... کزین حصار دل آزار خسته ام
دلگیرم از ستاره و آزرده ام ز ماه امشب دگر ز هر که و هر کار خسته ام دل خسته سوی خانه تن خسته می کشم آوخ ... کزین حصار دل آزار خسته ام
Mohammad gh New member 2013-09-06 #3,309 profsor گفت: دلگیرم از ستاره و آزرده ام ز ماه امشب دگر ز هر که و هر کار خسته ام دل خسته سوی خانه تن خسته می کشم آوخ ... کزین حصار دل آزار خسته ام کلیک کنید تا باز شود... ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی درد هجران تو ندانی که چه مشکل حالیست
profsor گفت: دلگیرم از ستاره و آزرده ام ز ماه امشب دگر ز هر که و هر کار خسته ام دل خسته سوی خانه تن خسته می کشم آوخ ... کزین حصار دل آزار خسته ام کلیک کنید تا باز شود... ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی درد هجران تو ندانی که چه مشکل حالیست
Mohammad gh New member 2013-09-06 #3,310 تو دستگیر شو ای خضر پی خجسته که من.....پیاده میروم و همرهان سوارانند
FARNAZz Member 2013-09-06 #3,311 در چشم آفتاب، چو شبنم، زیادی ام چون زهر، هر چه باشم، اگر کم، زیادی ام بیهوده نیست روی زمینم نهاده اند بارم، که روی شانه عالم زیادی ام
در چشم آفتاب، چو شبنم، زیادی ام چون زهر، هر چه باشم، اگر کم، زیادی ام بیهوده نیست روی زمینم نهاده اند بارم، که روی شانه عالم زیادی ام
sepideeee New member 2013-09-06 #3,312 مرا رود .. تو را دریا کشیدند مرا پایین .. تو را بالا کشیدند برای التماس قلب من بود که این گونه تو را زیبا کشیدند ...
مرا رود .. تو را دریا کشیدند مرا پایین .. تو را بالا کشیدند برای التماس قلب من بود که این گونه تو را زیبا کشیدند ...
FARNAZz Member 2013-09-06 #3,313 درخت سوخته ای در کنار رودم من اگر تو دلخوری از من، من از خودم سیرم...
sepideeee New member 2013-09-06 #3,314 ماه من چهره برافروز که آمد شب عییید عیید در چهره ی پر مهر تو می باید دید
bioelectric Active member 2013-09-06 #3,315 دوستان شرح پریشانی من گوش کنید داستان غم پنهانی من گوش کنید قصهٔ بیسر و سامانی من گوش کنید گفتوگوی من و حیرانی من گوش کنید
دوستان شرح پریشانی من گوش کنید داستان غم پنهانی من گوش کنید قصهٔ بیسر و سامانی من گوش کنید گفتوگوی من و حیرانی من گوش کنید
pashmak New member 2013-09-06 #3,316 دست طمع چو پیش کسان میکنی دراز پل بسته ای که بگذری از آبروی خویش
pashmak New member 2013-09-06 #3,317 شب روان مست ولای تو علی جان علم به فدای تو علی - - - Updated - - - شب روان مست ولای تو علی جان علم به فدای تو علی
شب روان مست ولای تو علی جان علم به فدای تو علی - - - Updated - - - شب روان مست ولای تو علی جان علم به فدای تو علی
bioelectric Active member 2013-09-06 #3,318 شاعر نیم و شعر ندانم که چه باشد من مرثیه خوان دل دیوانه خویشم
pashmak New member 2013-09-06 #3,319 ما و مجنون همسفر بودیم در دشت جنون او به مقصدهارسید وما هنوز اواره ایم
mohana Well-known member 2013-09-07 #3,320 ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالیست حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالیست...