مسن ترین فرد روی زمین !!!!!

!SeCreT!

New member
زنی که در سه قرن زندگی کرده و مسن ترین فرد زنده بر روی زمین لقب گرفته هم اکنون در ازبکستان زندگی می‌کند.

خانم "طوطی یوسف اوا" هم اکنون پیرترین زن جهان است که در اول ژوئن سال 1880 در شهری کوچک در ازبکستان بدنیا آمده است.

وی که با نوه‌ها و نبیره‌ها و دیگر بستگان خود زندگی می‌کند هم اکنون 129 سال دارد و در شرایط عمومی خوبی به سر می‌برد.

یوسف اوا که هم اکنون در شهر کوچک "دورد گول" (چهار دریاچه) در ازبکستان زندگی می‌کند، می‌گوید: من برای شنیدن و دیدن مشکل دارم اما احساس سلامتی خوبی دارم.

آیا فرانجام (رکورد) سن نامبرده در نسک کینس آورده شده است ؟

اگر آورده شده است پس آنچه آورده اید درست است اما اگر در نسک گینس نیست پس خود گویی ازبکها است و ارزش ندارد

farshad25

New member
آیا فرانجام (رکورد) سن نامبرده در نسک کینس آورده شده است ؟

اگر آورده شده است پس آنچه آورده اید درست است اما اگر در نسک گینس نیست پس خود گویی ازبکها است و ارزش ندارد

دکتر توو گینس هم نباشه خودش یه رکورده... تازه چه ربطی به خودگویی ازبکهای بیچاره داره مگه وجود یه ادم 130ساله توو یه کشور باعث ترقی و پیشرفت میشه!!!!!!!! مگه بمب اتمیه:auizz3ffy9vla57584x

دکتر توو گینس هم نباشه خودش یه رکورده... تازه چه ربطی به خودگویی ازبکهای بیچاره داره مگه وجود یه ادم 130ساله توو یه کشور باعث ترقی و پیشرفت میشه!!!!!!!! مگه بمب اتمیه:auizz3ffy9vla57584x

نیک روز ( صبح بخیر)

وانگهی ( اتفاقا) هزار نکته ی باریکتر از مو اینجاست

کشوری که در دانش -هنروسیاست چیزی برای گفتن نداره از این راه رویکرد جهانیان را دمی بخود سرگرم می کنه این خودش خیلیه

افزون بر این اگر کسی در جهان نام ازبکستان را نشنیده باشه با این کار آشنا می شه باهاشون

از سویی دیگر هیچ فرانجام شگفت انگیزی نیست که در گینس نباشه چون در بنیاد این نسک برای گزارش همین فرانجامها پدید آمده است

در ویکی پدیا انگلیسی نگاه کن دهها تن که سن آنها بالای 100 سال شده نام نویسی شده اند گشتم نام این پیر بانو نبود

بیشترین سن راست بر آورده ( تصدیق شده ) برای یک هومن ( انسان) نزدیک 123 سال است

در ویکی پدیا نوشته ای در اینجا هست که گفته سن ایشون از سوی پژوهشگران راستجو پشتیبانی( تایید) نشده است

آخرین ویرایش:

kasraa

New member
زنی که در سه قرن زندگی کرده و مسن ترین فرد زنده بر روی زمین لقب گرفته هم اکنون در ازبکستان زندگی می‌کند.

خانم "طوطی یوسف اوا" هم اکنون پیرترین زن جهان است که در اول ژوئن سال 1880 در شهری کوچک در ازبکستان بدنیا آمده است.

وی که با نوه‌ها و نبیره‌ها و دیگر بستگان خود زندگی می‌کند هم اکنون 129 سال دارد و در شرایط عمومی خوبی به سر می‌برد.

یوسف اوا که هم اکنون در شهر کوچک "دورد گول" (چهار دریاچه) در ازبکستان زندگی می‌کند، می‌گوید: من برای شنیدن و دیدن مشکل دارم اما احساس سلامتی خوبی دارم.

الان اروپا بود جاذبه گردش گری میکردنش

Marc0p0lo

New member
اینجوری که از شواهد و قرائن معلومه این خبر باید مال 4 سال پیش باشه چون از سال 1880 تا به امروز میشه 133 سال در حالی که توی متن نوشته 129 سال!

به هر حال فکر کنم این خانوم دیگه در قید حیات نباشن!

بالا