مسابقه عکس متناسب با کاربر!

mexin

Well-known member
من گیج شدم لطفا این دوتا mexin & maxin هویتشونو مشخص کنن اقان یا خانم؟؟؟؟؟؟؟الان همه میگن پس بگو چرا امین 18 ارشد قبول نشده این کاربر بکل خنگ بوده!!!

اون maxin دختره دیگه ...خودشو چسپونده به ما کلی ازین امتیازات مارو جمع کرده واسه خودش ...بعله ...عیب نداره البته ...ما امتیاز زیاد داریما ...:motat::motat:

امین18

New member
بازم لازمه بگم؟؟؟؟؟؟دقت کنید مماغه رو میبینید نگاه کوچولو

- - - Updated - - -

من که دیونه شدم این مکسینا گیجم کردن:j58r36j3gcr4suxymup

maxin

Well-known member
اون maxin دختره دیگه ...خودشو چسپونده به ما کلی ازین امتیازات مارو جمع کرده واسه خودش ...بعله ...عیب نداره البته ...ما امتیاز زیاد داریما ...:motat::motat:

مِکســـــــــین .... عاقا من اصن یه چارتا از امتیازامو میدم مکسین بلکه ولمون کنه.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
.........................................................................
:mad_majidonline:اینقد اسپم نذارید دیگه از عکسا بیشتر شد این اسپما.

mexin

Well-known member
ولی یه کوچلو دقت کنید مماغشو میبینید جاش هنوز مونده:smiliess (4):

نداره دیگه ...اصلا تو ایران کسی هست دماغشو عمل کنه ...کمترین آمار دماغ عملی رو داریم تو جهان ..چه حرفا میزنیا ....:smiliess (11):

هانیه

Well-known member
بنظرم هانیه جان:heart: شبیه این دختر خانوم باشن..........خیلی آروم و مهربون ولی گاهی شیطنت هم میکنه......:smilies-azardl (113

cd60efb5578c.jpg

خب....عکس متناسب باشخصیت کاربر= به نظر خودم و دوستان که لطف داشتن مهربونیم یکی از ویژگی هامه (نمیدونم خوب یا بد ...)و فک میکنم این عسک هم مهربونیت وهم مظلومیت خاصی داره که به به ویژگیم خیلی میخوره (امیدوارم کسی از این ویژگیم سوع استفاده نکنه چه در دنیای مجازی وچه دنیای واقعی...:thumbsupsmileyanim:)
رتبه اول به عسک یارا اختصاص یافت....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

هانیه

Well-known member
هانیه رو من عصبانی تصور می کنم، همیشه مراعات می کنم چیزی بهش نگم عصبی شه :)))

esther.jpg

البته ورژن سفید پوست و خوشگلش :)))

نفرسوم عسک اقا احسان رو انتخاب میکنم چون با اینکه اکثر اوقات دخمل اروم وخیلییییییییییییی خیلیییییییییی خوبیم ولی خب ممکنه چندسال یکبار :21:هم عصبانی بشم عصبانی شدنی بد عصبانی میشم متاسفانه (دارم روش کار میکنم این اخلاقمو ترک کنم وتا حدودی هم خوشبختانه موفق بودم....بله من همچین دختریم ....:4d564ad6: )

هانیه

Well-known member
دیگه قرار برشخصیت سوژه بود من عسک های متناسب با شخصیت امو انتخاب کردم...مرسی از همتون که لطف کردین وعسک انتخاب کردین:(40)::(40)::rolleyessmileyanim::riz304:

maxin

Well-known member
کاربر سوژه این هفته
.
.
.
.
.

::Yara
::
yara

user-offline.png

user.png
پاسخگو و راهنما
تاریخ عضویت Dec 2013
مقطع کارشناسی ارشد
رشته تحصیلی زیست محیطی
رشته مورد علاقه .......
نوشته ها 1545

:ad54ad:لطفا در ادامه حدس و نظرتون رو در مورد سوژه این هفته قرار بدید.

یادتون باشه مسابقه خوشگل ترینا نیست....سوژه باید دوهفته تصویرو بذاره آواتارش پس میتونین پوستشو بکنین.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

mexin

Well-known member
دیگه قرار برشخصیت سوژه بود من عسک های متناسب با شخصیت امو انتخاب کردم...مرسی از همتون که لطف کردین وعسک انتخاب کردین:(40)::(40)::rolle

هرچی عکس خوشکل بود انتخاب کرده و یکی رو گذاشته میگه من هر 100 سال یه بار مثل این عصبانی میشم ..اصلا عکس خودتو بذار ببینیم راست میگی ....:tonguesmiley:

mexin

Well-known member
اینم از yara خانوم .احساس میکنم شبیه این میباشه.. و حس میکنم قیافه ش هم به آواتارش نزدیکه ..بعله:motat:

72921111202689153528.jpg

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
یارا رو من همیشه فوق العاده مهربون، مودب، دل نازک میشناسم ولی یارا جان مَکسین دعوا می کنه اگه عکس حوری واست بذارم :black_eyed:

من فکر می کنم یارا یکی از این دوتاست:

1169517100903.jpg

20100714033817600.jpg

elham2012

New member
به نظر من یارا مهربونو آروم..فعال و پرتلاش
ایندفعه عکس کارتونی انتخاب کردم..شاید شخصیتش مثل پرین باشه:rose:

1282844738_خرید-کارتون-پرین.jpg

کرهانی

New member
منم با نظر بقیه موافقم،دیگه گفتنی هارو دوستان گفتن یاراجان:rose::28:

qoxvk63kwb4k895b77fv.jpg

Fariba 90

New member
من فکر میکنم یارا این شکلی باشه البته خیلی تصوری از یارا جونم ندارم یه جورایی شاید آواتارش همچین حسی رو بهم داده

22dd5dabde45.jpg

آخرین ویرایش:
بالا