هر چی فکر میکنم به خاطرات پینوکیو و فیلمش نزدیک بودا ...:tonguesmiley:
احساس میکنم ملینا کوچولو باشه .....
هم گام با دیگران : ملینا
تا حالاهرچی با نظر اکثریت گفتم غلط بوده!:13:
ملینا عجقم من که عکس بچگیات رو ندیدم ولی اگه عکس تو باشه طلاقت میدم گفته باشم!خخخخ ناسلامتی غیرت دارمااا:riz481:
حدس من:ملینا:auizz3ffy9vla57584x
::مسابقه::
دور دهـم مسابقه ی عکس بچگی برگزار می شود.
![]()
حدس بزنید این عکس کدوم کاربر سایته ؟
![]()
خاطره بچگی:
خیلی خاطره ها دارم، الان خوباشو یادم نمیاد.
اما بچه که بودم یه دختره تو همسایه گی خونمون بود، منم 6 سالم بود فکر کنم، خیلی بچه بودم. اون از من بزرگتر بود. بعد یه باری گوشواره خیلی گرون خریده بود تو باغ خونه گمش کرده بود. بعد منم که اسگل، اومد بهم گفت میدونی چیه، زیر این درخته کتاب ابوعلی سینا دفنه، منم از بابام زیاد تعریف ابوعلی سینا رو شنیده بودم، میدونست عاشقشم، گفت بیا بکن زیرشو، عاغا منم یه بیل برداشتم حالا نکن کی بکن، خودش فکر می کرد همون دور و برا گمش کرده، منم هی کندم و هیچی ندیدم، یهو دیدم اون رفته، باغبونمون بالای سرم بود بایه بیل بزرگ.
چشمتون روز بد نبینه، یه دونه محکم زد به باسنم، دیگه الفرار... درخته تازه کاشته شده داغون شد. بعد رفتم خونه دختره به خاطر اینکه نیافته تقصیر اون فوری رفته بود دروغگی چغلیمو پیش مامانمم کرده بود.... دیگه بازم چشمتون روز بد نبینه.
بعد من که ادب نشدم. یک ماه بعدش همون دختره اومد بهم گفت؛ میدونی چیه اون ستاره رو میبینی، منم گفتم آره... گفت میدونی قلعه هزار اردک همونجاس، باور کن.. شاید 5 ماه تو کف اون ستاره بودم. کور شدم روش، دیونه شده بودم... همش فکر میکردم چجوری اونا اونجا زندگی میکنن، پس چرا من نمیبینمشون!
1. hebe.nurse
2. mohana
3. melinaa
4. elham2012
5. IL-2