مرور! از چه زمانی؟

mamai86

New member
سلام بچه ها
در مورد مرور دروس توصیه یا پیشنهادی اگه دارین اینجا برامون بنویسین.
من خودم کسی هستم که تو مرور دروس همیشه سر درگمم.نمی دونم کی شروع کنم.از رو چی مرور کنم؟ کتاب اصلی یا درسنامه
راجب زبان مرور رو چی کار کنم؟
لطفا همین جا تبادل نظر کنیم.چون مرور جزء مهم درس خوندن برا آزمونا هستش.
ممنون
:riz304:​

disjermino

New member
سلام به ماماهای اکتیوووووووووووو..................:thanks:راستش خانمی به نظرم تعداد مرور هر کس به سرعت خوندن وتسلط روی مطالب قبلی داره...........:(50):مثلا خود من از اونجایی که سرعت خوندنم بالاست و دفعه اول فقط 50 درصد مطالب تا حدودی(البته با ارفاق)به خاطر دارم دیگه از عید به بعد باید مرور رو شروع کنم (از روی خلاصه ها و نکات مارک شده):smiliess (12):...........واما زبان:shocked: با زدن تستهای سال قبل میشه به تسلط روی لغت و ریدینگ تا حدودی پی برد واما مرورشم با تکرار لغت میسرهههههههههه

آخرین ویرایش:

mamai86

New member
سلام به ماماهای اکتیوووووووووووو..................:thanks:راستش خانمی به نظرم تعداد مرور هر کس به سرعت خوندن وتسلط روی مطالب قبلی داره...........:(50):مثلا خود من از اونجایی که سرعت خوندنم بالاست و دفعه اول فقط 50 درصد مطالب تا حدودی(البته با ارفاق)به خاطر دارم دیگه از عید به بعد باید مرور رو شروع کنم (از روی خلاصه ها و نکات مارک شده):smiliess (12):...........واما زبان:shocked: با زدن تستهای سال قبل میشه به تسلط روی لغت و ریدینگ تا حدودی پی برد واما مرورشم با تکرار لغت میسرهههههههههه
من خودم هم نصف مطالب از خونده هام یادم میمونه.
به نظرت از اواسط اردیبهشت مرور و شروع کنیم دیره؟
(ممنون از توصیه ات:مرور از رو خلاصه و نکات مارک شده)

mikhak s

New member
من فعلا مرور نميكنم مرورو گذاشتم براي اواخر ارديبهشت.براي زبان به نظرم هر وقت ميخواي درس جديدي رو شروع كني اول لغتهاي قبليو بخون مروري بهش داشته باش بعد برو درس جديدي. چون زبان مث درساي ديگه نيست بايد زمان مرور كردنش زوود زود باشه.

mamai86

New member
من فعلا مرور نميكنم مرورو گذاشتم براي اواخر ارديبهشت.براي زبان به نظرم هر وقت ميخواي درس جديدي رو شروع كني اول لغتهاي قبليو بخون مروري بهش داشته باش بعد برو درس جديدي. چون زبان مث درساي ديگه نيست بايد زمان مرور كردنش زوود زود باشه.
شما همین روشو دارین؟جواب میده؟

admin

Active member
پرسنل مدیریت
در طول مطالعه برای هر درس، مرور هر چند فصل یکبار، برای من خیلی جواب میداد
مثلا فصل 1 تا 3 رو خوب میخوندم بعد از اتمام فصل 3 می اومدم و هر سه فصل قبلی رو کاملا مرور میکردم
یک چیزی تو مایه ی روش لایتنر تا مطالب قبلی به حافظه بلند مدت منتقل بشه
این روش باعث شد که من به شخصه برای آزمون ارشد 3 ماه بیشتر وقت نذارم(خطاب به کسانی که می گند از الان شروع کردن برای آزمون دیره) و برای آزمون دکترا حدود یک ماه بیشتر وقت نذارم... که بیشتر مرور همون مطالب قبلی کنکور ارشد بود که به حافظه بلند مدت رفته بود

این اعتقاد من برای همه کنکورها هست: قبولی در کنکور فقط به مرور کامل دروس در یک ماه مانده به کنکور(علاوه بر مرورهای مقطعی که صحبتش رو کردم) بستگی داره (به این ماه همیشه میگم ماه طلایی...) اصلا به یک سال خوندن نیست مطمئن باشید
هر روز ماه طلایی رو طوری بخونید که انگار فردا صبح امتحانه! (البته من چون همیشه در دوران تحصیل شب امتحانی بودم برای خودم اینجور تصور می کردم)

samanehm

New member
من 7 تا درس داشتم هر روز 1فصل از هر درس رو ميخونم و بعد از خوندس در س تست كار ميكنم وهفته ديگه كه نوبت به درس بعدي بشه فصل قبلي رو هم ميخونم..... و هر شب كلمه هاي زبان رو در ساعت مشخصي از روز ميخونم...
سال 90 كه امتحان دادم [امسال] در ماه آخر همه درسها و تست هاي سالهاي قبل رو مطالعه كردم.....تست خيلي مهمه چون تست تكراري زياد مياد...

leila00

New member
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﺍﺩﻣﻴﻦ ﻋﺰﻳﺰ ﺧﻴﻠﻰ ﺭﻭﺣﻴﻪ ﮔﺮﻓﺘﻢ ...

mamai86

New member
منم گاهی که نا امید میشم سر میزنم به این تاپیک و پاسخ ادمین رو میخونم. :motat:

admin

Active member
پرسنل مدیریت
بحث روحیه دادن نیست، واقعیتی هست که بسیاری از دوستان اینقدر قبولی توی این آزمون رو برای خودشون دست نیافتنی کردند که از استرس خواب ندارند! من 80 درصد قبولیهایی رو که دیدم همشون ماه آخری بودن. فکر نکنید خیلی باهوشن باور کنید بعضی هاشون اینقدر عجیب غریبند که شدن سوژه خنده منشی های سایت علوم پزشکی!!

mamai86

New member
من به حرفای شما ایمان دارم ادمین.
ممنون از راهنمایی هاتون:rose:

karshenasgh

New member
بحث روحیه دادن نیست، واقعیتی هست که بسیاری از دوستان اینقدر قبولی توی این آزمون رو برای خودشون دست نیافتنی کردند که از استرس خواب ندارند! من 80 درصد قبولیهایی رو که دیدم همشون ماه آخری بودن. فکر نکنید خیلی باهوشن باور کنید بعضی هاشون اینقدر عجیب غریبند که شدن سوژه خنده منشی های سایت علوم پزشکی!!

من هم با شما موافقم. نمونه اش را هم دیدم که یه جایی توی سایت گفتم...

mamai86

New member
بچه ها..از مرورتون راضی هستین؟

اصلا مرور کردنتونو چطوری ارزیابی می کنین؟

vb2

New member
منکه خیلی راضیم همیشه از این روش نتیجه های خوب گرفتم البته هر موضوعی در حد خوذش تو مدرسه و دانشگاه خیلی کمکم کرده من برنامه ریزی توپ و هماهنگ و عمل کردن بهش رو همیشه ترجیح دادم

بالا