مردان،را،بشناس

mahnam

New member
نه عزیز اتفاقا ایرونی جماعت حرف دلشو همیشه برعکس میزنه.درضمن بااین توصیه هاتون
کاری میکنین که خانمای متاهلم باز به جمع شما گلهای نوشکفته برگردن:thumbsdownsmileyani

شما یک نفر از اون جماعت هستین!
من به عنوان یه نفر دیگه از همون جماعت میگم که من همیشه حرف دلمو می زنم :smiliess (3):
اتفاقا بر عکس خانومای این انجمن عاقل تر از این حرفان
خوب می سنجن چه تصمیمی واسه زندگیشون بگیرن!
ما هم از تجربه هاشون استفاده می کنیم :smilies-azardl (113

asal 92

New member
اگه شوهر داری...
خودتو اسرار آمیز نشون بده حتی اگر نیستی!
بذار شوهرت مبهوت راز و رمزت بشه.
اغلب تشنه نگهش دار. یادت باشه این تشنگی با اون تشنگی فرق داره!
هیچ وقت نذار شوهرت بفهمه که حسود هستی!
روز های تعطیلت رو همون طوری بگذرون که قبل از ازدواج می گذروندی، هیچ کاریتو حذف نکن این جوری شوهرت می فهمه که در همه ی لحطات باید با تو باشه!
زنانه باش و زنانه رفتار کن، تو برای شوهرت تیپ زدی نه برای زن های دیگه!
وقتی با هم بیرون میرین، آرایشی ملایم و تمیز داشته باش. همیشه!
مثل مردها رفتار نکن. حتی اگه شغلت مردونه س بذار شوهرت احساس کنه داره با خانومش قدم می زنه!
چرا اینقدر با عصبانیت های خودت، اونو آزار می دی؟ هان؟ چرا؟
هیچ وقت به او نگو چه کار باید بکنه و چه کار نباید بکنه. از چشمش می افتی!
در روابط خیلی نزدیک و صمیمی با شوهرت، خواهشا تو فرمانده نباش!
اگه فکر می کنی اون جوری که باید گرم نیست، دنبال ایراد کار بگرد. شاید یکی اون وسط ها داره سوسه می آد!
در مورد گذشته اش با یه زن دیگه، زیاد حرف نزن و اصلا مسخره اش نکن!
انتظار نداشته باش که بتونی اخلاق مردت رو عوض کنی. به زحمتش نمی ارزه! مرغ یه پا داره!
همیشه خودتو به بهترین شکل ممکن زیبا کن. مدام ایراد نگیر و ابروهاتو به هم قفل نکن. فکر کن همیشه در دوران نامزدی به سر می بری!
کارهای مربوط به خودت رو خودت انجام بده. سنگینی کارهاتو روی شونه هاش ننداز
عاااااااالی کاش میشد هی لایک کرد ...
جدی بگیرید بازم جواب میده /البته من یه کم زود ازدواج کردم (دوران دانشجویی وزود بچه دار شدم )البته شرایط همسرم عالی بود ونمیشد چشم پوشی کرد/خانوما تامیتونید به خودتون برسید (آرایش /هیکل/ناخن /لباس /رنگ مو/...)اونقدر بدم میاد ازخانومایی که توخونه شلخته وبیرون عروسک میشن /همیشه فک کنید دوران نامزدیه /مهنام جون البته یه جورایی میشه رفتار مردا روباسیاست به نفع خودمون عوض کنیم /یه چیز دیگه به خانواده همسرتون احترام بذارید حتی اگه دوسشون ندارید چون مردا بعد ازدواج یادشون میافته که چقدر مادرشونو دوست دارن ووقتی میبینن شما هم هواشونو دارید بیشتر هودارتون میشن /هفته ای یه بارشام برید بهترین رستوران ومعرکه لباس بپوشید وبه خودتون برسید(منظورم زننده نیست)چون وقتی وارد شدی وچشم همه زنهای دیگه دنبالت بود شوهرت باافتخار بیشتری دستت روفشارمیده میخاد به همه یگه این پرنسس مال خودمه/اگه ایرادی توظاهرتون دارید حتما یه زیبایی انجام بدید چون تواین زمونه به پاس زحمت های جراح ها عیب ظاهری ریشه کن شده ومردها ناخودآگاه دنبال زیبایی هستن (هروقت گفتن مهم نیست 1%هم باور نکنید )این ذات مردا هستش /همیشه محترمانه صحبت کنید /کلمه عزیزم روفراموش نکنید ولی قربون صدقش نرید این وظیفه شما نیست /وخیلی چیزای دیگه..../جدی بگیرید تضمینیه تجربشودارم....
:smiliess (3):

asal 92

New member
نه عزیز اتفاقا ایرونی جماعت حرف دلشو همیشه برعکس میزنه.درضمن بااین توصیه هاتون
کاری میکنین که خانمای متاهلم باز به جمع شما گلهای نوشکفته برگردن:thumbsdownsmileyani

راستی یادم رفت بگم ازاین نوع حرفها هم اصلا نترسید اینجوری نیست که گفتن/نگران نباشید جاتون امنه/:25r30wi:

roj

New member
شما یک نفر از اون جماعت هستین!
من به عنوان یه نفر دیگه از همون جماعت میگم که من همیشه حرف دلمو می زنم :smiliess (3):
اتفاقا بر عکس خانومای این انجمن عاقل تر از این حرفان
خوب می سنجن چه تصمیمی واسه زندگیشون بگیرن!
ما هم از تجربه هاشون استفاده می کنیم :smilies-azardl (113

ببین خانمی واقعا درک بعضی مسائل واسه کسایی که تجربه رابطه احساسیه
دوطرفه رو نداشتن براشون سخته.وقتی دونفر(پسر یا دختر) واقعا همدیگه رو دوس دارن
دیگه چیزی به نام غرور معنی نداره.دیکه چیزی به اسم نکن سبک میشی بینشون وجود نداره
البته فقط درصورتی ممکنه که دوطرف واقعا همدیگه رو بخوان نه اینکه...من خودم کسی
توزندگیم هست که ازته دلم دوسش دارم چون احساس وعشق پاکشو هرگز ازم دریغ نکرده

mahnam

New member
مرسی مهنام جووووووون
دخترم اسمش ملیساست خودم عسلم
مهنام جون منم عاااااشششششقتم
:rose:

آخی ای جانم
خدا حفظش کنه :riz304:
منم از زبونه دخترت صدات کردم دیگه
گفتم مامان عسل :4d564ad6:

mahnam

New member
ببین خانمی واقعا درک بعضی مسائل واسه کسایی که تجربه رابطه احساسیه
دوطرفه رو نداشتن براشون سخته.وقتی دونفر(پسر یا دختر) واقعا همدیگه رو دوس دارن
دیگه چیزی به نام غرور معنی نداره.دیکه چیزی به اسم نکن سبک میشی بینشون وجود نداره
البته فقط درصورتی ممکنه که دوطرف واقعا همدیگه رو بخوان نه اینکه...من خودم کسی
توزندگیم هست که ازته دلم دوسش دارم چون احساس وعشق پاکشو هرگز ازم دریغ نکرده

اینجوری که تو نصیحتم کردی Roj جان ، من فک کردم خیلی کم سنم :smiliess (3):
انسان با غرورش قشنگه، اما نه غرور نا به جا!
شما باید غرور طرفتو حفظ کنی و ایشونم همین طور...
این چیزایی که من گفتم واسه اینه که تو روابط بین خانوم و آقا اکثرا آقایون خیلی خونسرد برخورد می کنن و این خانومان که خیلی محبت می کنن! با این فکر که با محبت می تونن طرفشونو جذب کنن!
اما به نظر من اینکارشون نتیجه ی معکوس داره!!!
و در مورد شما هم حتما شما مراتب دوست داشتن خودتونو ثابت کردین که ایشون اینقدر باهاتون رو راسته
خدا شما رو واسه ایشون و ایشون رو واسه شما حفظ کنه :riz304:

behnaz.h

New member
مهنام جان كسي اون آقا رو مسخره نميكنه اون فاميل ما انقد خودش به همه خنديده الان خودش احساس بدي داره وگرنه ببين اون آقا چقدر با گذشته كه زنش 13 بدرو با اون بيرون نميره ولي بازم همچين زني رو تو خونه ش راه ميده من با roj موافقم عشق كه واقعي باشه يك روح در دو جسمه بقيه همه ش بدرد كتاب نوشتن ميخوره مرسي مهنام جان

mahnam

New member
مهنام جان كسي اون آقا رو مسخره نميكنه اون فاميل ما انقد خودش به همه خنديده الان خودش احساس بدي داره وگرنه ببين اون آقا چقدر با گذشته كه زنش 13 بدرو با اون بيرون نميره ولي بازم همچين زني رو تو خونه ش راه ميده من با roj موافقم عشق كه واقعي باشه يك روح در دو جسمه بقيه همه ش بدرد كتاب نوشتن ميخوره مرسي مهنام جان

بهناز جان اون آقا با گذشت نیست!!! پخمه اس!!! تا کی می خواد اونجوری زندگی کنه!

mahnam

New member

عزیزم ربطی به عشق نداره!
دیگه ما تو تاریخمون مثلا فردی عاشق تر از لیلی و مجنون داشتیم؟؟
واسه همه ی عشاق مثله
نه؟
مگه لیلی از این بلاها سر مجنون نمیاورد
اینو بخون:
روزي مجنون براي ديدن ليلي بعد از کلي سرگردوني مسير عبور اون رو پيدا ميکنه و از ساعت هاي اوليه صبح ميره و سر راه ليليش ميشينه تا شايد روزگار يارش بشه و بتونه معشوقه خودش رو ببينه اينقدر اونجا به انتظار ميشنه تا آفتاب غروب ميکنه و مجنون از رويه خستگي خوابش ميبره از دست روزگار بد در همون زمان ليلي مياد و از اون مسير عبور ميکنه . از همراهانش ميپرسه که اين کيه که اينجا سر راه خوابش برده ؟ بهش ميگند که اين همون مجنونه تو هست که بخاطره ديدن شما از صبح تا الان اينجا نشسته و اينقدر خسته شده که خوابش برده . ليلي لبخندي ميزنه و چند تا گردو از تويه جيبش بيرون مياره و ميندازه تويه دامن مجنون و به راهش ادامه ميده و ميره . بعد از ساعاتي مجنون از خواب بيدار ميشه و سوال ميکنه که اين گردو ها چيه تويه دامن من ؟ اطرافياني که اونجا بودند ماجرا رو براش تعريف ميکنند و بهش ميگند که ليلي وقتي فهميد تو بخاطرش اين همه وقت اينجا نشستي لبخندي براي تو زد و رفت اما به يکباره ميبينند که مجنون به سرش ميزنه و گريه ميکنه
سوال ميکنند که چي شده ؟ چرا اينطور ميکني با خودت ؟
ميگه شما نميدونيد ! ليلي با اين کارش به من فهموند که تو هنوز بايد بري گردو بازي و عاشقي کار تو نيست!!!

اگه صبح تا شب قربون صدقه ی طرف بری به این معنی نیست که عاشقشی!
اونجوری هیچ جذابیتی واسه طرفت نداری!
اره محبت هم یه بخشی از رابطه اس اما اگه از حد بگذره کسل کننده میشه

behnaz.h

New member
نازم من با همه حرفات موافقم من اين مثالو زدم كه بگم غرور و خود پرستي هم تا يه اندازه اي خوبه اگه قرار باشه آدم همش افاده بياد آخرش مثل فاميل ما ميشه كلاس گذاشتن و.. هم حدي داره ناز كردن هم حدي داره آدم چرا بايد انقد زياده روي كنه كه بعدا خودش از انتخابش معذب بشه

behnaz.h

New member
مهنام اون طفلك پخمه نيست انقد بخاطر چاقيش كسي زنش نشده الان ميترسه زندگيش از هم بپاشه در ضمن همون اولين سال ازدواج نا خواسته بچه دار هم شدن تقريبا ناچاري باهم زير يك سقفن

mahnam

New member
نازم من با همه حرفات موافقم من اين مثالو زدم كه بگم غرور و خود پرستي هم تا يه اندازه اي خوبه اگه قرار باشه آدم همش افاده بياد آخرش مثل فاميل ما ميشه كلاس گذاشتن و.. هم حدي داره ناز كردن هم حدي داره آدم چرا بايد انقد زياده روي كنه كه بعدا خودش از انتخابش معذب بشه

عزیزم می فهمم چی میگی
زیاده روی تو هیچ کاری درست نیس
آرزو می کنم فامیل شما هم کنار همسرش به آرامش برسه و زندگی خوبی داشته باشن :riz304:

Taraa

Well-known member
نقش بازی کردن خوب نیست

خودتون باشید

اونی که قراره شما رو دوست داشته باشه، خود خود واقعیتون رو دوست داره نه نقابایی که به صورتتون میزنید

البته برای حفظ داشته ها باید تلاش کرد ... ولی نه انقدی که اینجا نوشته شده ... که خود واقعی آدم دیگه گم شه

آخرین ویرایش:

behnaz.h

New member
بعضي جاها ميشه كلاس گذاشت اما وقتي پاي زندگي مشترك در ميونه وقتي طرف باباش پيكان هم نداره جوري پز بده كه انگار همين الا ن از بنز باباش پياده شده چه مفهومي داره اونوقت نتيجه كاملا برعكس ميشه بدتر از چشم نامزدش ميفته اما اصلا شك ندارم كه تا آدم خودش به خودش ارزش قائل نباشه كسي بهش احترام نميذاره!!

mahnam

New member
بعضي جاها ميشه كلاس گذاشت اما وقتي پاي زندگي مشترك در ميونه وقتي طرف باباش پيكان هم نداره جوري پز بده كه انگار همين الا ن از بنز باباش پياده شده چه مفهومي داره اونوقت نتيجه كاملا برعكس ميشه بدتر از چشم نامزدش ميفته اما اصلا شك ندارم كه تا آدم خودش به خودش ارزش قائل نباشه كسي بهش احترام نميذاره!!

اما من میگم هیچ جا نباید کلاس گذاشت :smiliess (3):
گفتم که با همه ی اینا موافق نیستم بهناز جان
من فقط نقل کردم که نظراتو بدونم
گفتن اینا به این معنی نیست که من باهاش موافقم 100%!!!
من خودم این یه مورد رو اصلا نمی پسندم! حتی اگه مثلا از بنز بابامم پیاده شم باز اهل کلاس گذاشتن واسه مادیات نیستم!

بالا