مردان،را،بشناس

mahnam

New member
عجب من دقيقا عكس اين كارا رو انجام ميدم واي يعني كار بدي كردم؟؟؟؟

عزیزم اگه ازدواج کردی که نمیشه با شوهرت مثه یه مرد غریبه رفتار کنی مثلا!! واسه خانومای متاهل هم یه چندتا نکته می ذارم :black_eyed:

mahnam

New member
. مردها همیشه وقتی می ترسن از دست بدن، پیشنهاد ازدواج می دن...
این واقعا درسته دیدم که میگمااااا:a2d3:
مرسی مهنام جون خیلی مفید بود :rose:

خواهش عزیزم
منم اینو دیدم دقیقا :tonguesmiley:
از این جمله یه جورایی مطمئنم :smilies-azardl (113

asal 92

New member
مهنام جان عالی وواقعی
دختر خانوما جدی بگیرید حتما جواب میده هیچوقت زیادی به طرفتون بها ندید محبت بین زن ومرد مثل ساعت شنی میمونه یه طرف زیاد باشه اون یکی کم میشه بذارید کمه شما باشید بذارید درتب رسیدن به شما وتسخیر قلبتان بسوزن نگران ازدست دادنشان نباشید اگه واقعا شما روبخان بیشتر دست وپامیزنن مردا ازمحبت افراطی خانوما گریزانن (خودشون خبر ندارن )شما ناز کنید اونا نیاز نگران نباشید تضمینیه تجربشو دارم
:25r30wi:

mahnam

New member
نه ایران خانوم اینا به خانمای نامزد دار حسودیشون میشه.میخان
یه کاری کنن شمام مثل خودشون زمینگیرشید.دو دست زندگیتو همینجوری بچسب
شانس یه بار در خونه آدمو میزنه

نامزد داشتن حسودی داره؟؟!!! :5:
میگن هر کی حرف دلشو می زنه هااا :21:
ما امیدواریم خانومای متاهل رو روز به روز خوشبخت تر ببینیم :riz304:

mahnam

New member
مهنام جان عالی وواقعی
دختر خانوما جدی بگیرید حتما جواب میده هیچوقت زیادی به طرفتون بها ندید محبت بین زن ومرد مثل ساعت شنی میمونه یه طرف زیاد باشه اون یکی کم میشه بذارید کمه شما باشید بذارید درتب رسیدن به شما وتسخیر قلبتان بسوزن نگران ازدست دادنشان نباشید اگه واقعا شما روبخان بیشتر دست وپامیزنن مردا ازمحبت افراطی خانوما گریزانن (خودشون خبر ندارن )شما ناز کنید اونا نیاز نگران نباشید تضمینیه تجربشو دارم
:25r30wi:

مامان عسل عاااااشششقتم
چشششم :tonguesmiley:

mahnam

New member
سلام ...

ولــی چــه کارایـــی کــ نمیکنیـــن وا3 خــاتــر مـــا یعنــی همون زحمت و .... حیلی هیلی تنک یــــو وری مــاچ ...

:riz481:

واسه خاطر شما اینکارارو نمی کنیم Zero جان
واسه خاطر خودمونه :thumbsupsmileyanim:

mahnam

New member
من که خودم نه نامزد دارم ،نه هم قصدشو دارم فعلا داشته باشم چون هنو برام زوده، ولی مطالب خیلی خیلی کلیدی رو عنوان کردن ،به این میگن سیاست :a2d3:

ولی خوب یه جاهایی تند رفته مهنام خان،

خوب نمیشه آدم خودشو توی چارچوب تنگ یه سری قوانین قرار بده:sarma:

راستی مگه شما پسر نیستید:shocked: این حرفا از یه پسر ...؟

آره درست میگی کتاب سبز جان
رعایت همشون خیلی سخته!
اما به نظرم واقعا موثره
من پسر نیستم عزیزم :tonguesmiley:

ketabsabz

Well-known member
ببخشید مهنام جان ،من این اسمو برای پسر شنیده بودم.:thanks:

foroozan

New member
عااااااااااالی
مخصوصا مورد آخرچون واقعا زندگی بایه مرد خسیس یعنی مرگ تدریجی.خدانصیبه گرگ بیابونم نکنه.:j58r36j3gcr4suxymup

foroozan

New member
دست و پاتو گم نکن و زود عاشق نشو
خوب چشم و گوشتو وا کن!
پسرها خیلی زودتر از دخترها عاشق می شن.
خیلی زودتر هم فارغ میشن!
اون ها تا یه جایی پیش می آن بعد یهو که خسته بشن، عین کش در می رن!
اگه اصرار داره 7 روز هفته تورو ببینه پس بهتره هر چه زودتر باهات عروسی کنه!

باتوجه به اینکه همه موارد شدیدا مهمندمورد اخری از همشون مهمتره بنظره من حتما اینو جدی بگیرین وبه هیچ وجه زیر باره دوران نامزدی وعقدبستگی طولانی نرید.البته خودمم هنوز تجربه نکردم اما این تجربه خیلیاس که مابایدازش عبرت بگیریم

mahnam

New member
اگه شوهر داری...
خودتو اسرار آمیز نشون بده حتی اگر نیستی!
بذار شوهرت مبهوت راز و رمزت بشه.
اغلب تشنه نگهش دار. یادت باشه این تشنگی با اون تشنگی فرق داره!
هیچ وقت نذار شوهرت بفهمه که حسود هستی!
روز های تعطیلت رو همون طوری بگذرون که قبل از ازدواج می گذروندی، هیچ کاریتو حذف نکن این جوری شوهرت می فهمه که در همه ی لحطات باید با تو باشه!
زنانه باش و زنانه رفتار کن، تو برای شوهرت تیپ زدی نه برای زن های دیگه!
وقتی با هم بیرون میرین، آرایشی ملایم و تمیز داشته باش. همیشه!
مثل مردها رفتار نکن. حتی اگه شغلت مردونه س بذار شوهرت احساس کنه داره با خانومش قدم می زنه!
چرا اینقدر با عصبانیت های خودت، اونو آزار می دی؟ هان؟ چرا؟
هیچ وقت به او نگو چه کار باید بکنه و چه کار نباید بکنه. از چشمش می افتی!
در روابط خیلی نزدیک و صمیمی با شوهرت، خواهشا تو فرمانده نباش!
اگه فکر می کنی اون جوری که باید گرم نیست، دنبال ایراد کار بگرد. شاید یکی اون وسط ها داره سوسه می آد!
در مورد گذشته اش با یه زن دیگه، زیاد حرف نزن و اصلا مسخره اش نکن!
انتظار نداشته باش که بتونی اخلاق مردت رو عوض کنی. به زحمتش نمی ارزه! مرغ یه پا داره!
همیشه خودتو به بهترین شکل ممکن زیبا کن. مدام ایراد نگیر و ابروهاتو به هم قفل نکن. فکر کن همیشه در دوران نامزدی به سر می بری!
کارهای مربوط به خودت رو خودت انجام بده. سنگینی کارهاتو روی شونه هاش ننداز!

raha 24

New member
اوووووووووووووووووووکی......
مطالب خوبی دستگیرم شد مهنام جون .
چشم.

behnaz.h

New member
من يه دختر خاله دارم انقد ازاين اداها درآورد واسه خواستگاراش انقد مغرور بازي درآورد انقد نامزد ديگرانو مسخره كرد آخرش ناچار با 1 مرد خيلي خيلي چاق ازدواج كرد باورتون نميشه حتي 13 بدرو هم باهاش بيرون نميره چون همه مسخره ش ميكنن بلاخره فيس وافاده هم حدي داره الان همه ميگن با اون همه ادعا..... درضمن اون آقا خيلي آدم خوبيه مهم انسانيته !!

roj

New member
نامزد داشتن حسودی داره؟؟!!! :5:
میگن هر کی حرف دلشو می زنه هااا :21:
ما امیدواریم خانومای متاهل رو روز به روز خوشبخت تر ببینیم :riz304:

نه عزیز اتفاقا ایرونی جماعت حرف دلشو همیشه برعکس میزنه.درضمن بااین توصیه هاتون
کاری میکنین که خانمای متاهلم باز به جمع شما گلهای نوشکفته برگردن:thumbsdownsmileyani

mahnam

New member
من يه دختر خاله دارم انقد ازاين اداها درآورد واسه خواستگاراش انقد مغرور بازي درآورد انقد نامزد ديگرانو مسخره كرد آخرش ناچار با 1 مرد خيلي خيلي چاق ازدواج كرد باورتون نميشه حتي 13 بدرو هم باهاش بيرون نميره چون همه مسخره ش ميكنن بلاخره فيس وافاده هم حدي داره الان همه ميگن با اون همه ادعا..... درضمن اون آقا خيلي آدم خوبيه مهم انسانيته !!

من منظورم این نبود که غرور الکی داشته باشه
اینا هم از خودم نگفتم
از یه کتاب یه سری نکات رو نوشتم که بدونم نظر دیگران چیه!
انگار خانومای متاهل با این حرفا موافق بودن
خودمم با همه ی اینا موافق نیستم
من فقط نقل کردم!
ضمن اینکه در مورد اون فامیلتون باید بگم وقتی با شوهرش بیرون نمیره حتی و تا این حد اونو کسر شان می دونه پس چرا باهاش ازدواج کرد؟
ایشون فقط می خواست ازدواج کنه؟؟!!!
اطرافیانتونم اصلا کار درستی نمی کنن که به خاطر فقط چاقی یا ظاهر اون آقا مسخرش می کنن! خودتون می گین خیلی آدم خوبیه!
ضمن اینکه به نظر من اگه خواستگاری بخواد با این نکات بالا فرار رو به قرار ترجیح بده همون بهتر که زودتر بره!
بالاخره مردی گفتن... زنی گفتن...

بالا