مردان،را،بشناس

mahnam

New member
اگه نامزد داری...
با نامزدت همون رفتاری رو داشته باش که با یه مرد غریبه داری. بی خودی بهش رو نده!
با دیگران فرق داشته باش. به مغزت فشار بیار و فکر کن چرا نامزدت از بین این همه دختر تورو انتخاب کرده؟
هر روز جلوی آینه، وقتی داری با موهات ور میری به خودت بگو: «مردی که شوهر من بشه، خوش شانس ترین مرد دنیاست!»:whistle:
همیشه ی خدا طوری رفتار کن که انگار همه چیز عالیه . حتی اگه با (تیپا!) از اداره انداختنت بیرون، جلوی نامزدت بخند و بگو: «وای عزیزم، زندگی چقدر زیباست!»
اگه موقع صحبت کردن با تلفن، پشت خطی داشتی، خط اول رو قطع نکن! حتی اگه نامزدت یا خواستگارت پشت خط دوم پرپر بزنه، این کارو نکن... بعدا می تونی باهاش تماس بگیری.
اگه نامزدت تورو به شام دعوت می کنه، توی دلت تا عدد 5 بشمار بعد قبول کن. این کار تا حدودی اونو عصبانی می کنه ولی مطمئن باش که توی زندگی آینده ات اثر مثبت می ذاره! :black_eyed:
بعد از اینکه نامزد شدین «دوستت دارم» رو اون اول باید بگه!
اگه شروع آشنایی تون تو خونواده ی اونه، زیاد دورو برش نگرد. بذار اون بیشتر به طرف تو بیاد. این کار برای آینده ی زناشویی تون مفیده!
برای نامزدت حد و حدود تعیین کن، که پر رو نشه!
همیشه بذار اون تورو به دوستاش معرفی کنه. هیجان زده نشو و جلوی دوستات خودتو وسط ننداز که اونو معرفی کنی!
یادت باشه توی حرفات بگی: « لطفا، خواهش می کنم، متشکرم» آخه در دوران نامزدی باید خیلی مودب بود!
کمی به ورزش علاقه نشون بده. این طوری، سر حال و با نشاط به نظر می آی!
اگه بهت کم تلفن می زنه، فکر نکن مقصری و الکی خودتو سرزنش نکن
نذار وقتی داری اول اسمشو به انگلیسی گوشه و کنار کتاب هات می نویسی، مچت رو بگیره!
اگه از زیبایی تو حرفی نمی زنه، کمتر ببینش. مردها همیشه وقتی می ترسن از دست بدن، پیشنهاد ازدواج می دن...
اگه اون اهل خرید هدیه برای تولد و مناسبت های دیگه نیست، قبل از اینکه رابطه تون جدی بشه، ولش کن! «این رفتار او به معنی خست است»

آخرین ویرایش:

mahnam

New member
اگه می خوای براش جذاب باشی...
مراقب رفتارت باش که ظریف و زنانه باشه
شلنگ تخته ننداز و مثل شتر که نشخوار می کنه، آدامس نجو!
موهاتو یه سانتی کوتاه نکن! یادت باشه تو زن هستی. چرا می خوای مثل مردها باشی؟
بذار اول اون سر حرفو باز کنه. تو سکوت دست و پاتو گم نکن، نامزدت برای خود شیرینی هم که شده یه سوال بی ربط می پرسه! حالشو نگیر و جوابشو بده!
بهش نگو دوستات راجع به اون چه جوری فکر می کنن!
بهش زل نزن! با این کار از جذابیت می افتی. بذار اون بهت زل بزنه!

mahnam

New member
وقتی باهاش بیرون میری...
اگه حس می کنی مضطرب و عصبی هستی، دستمال کاغذی رو توی دستت گوله گوله نکن!
بند کیفت رو دور انگشتت نپیچ!
عینکت رو روی پاهات نکوب! اون همه ی این حرکات رو می بینه. تو باید نقش یه آدم آروم و cool رو بازی کنی
سرتو بالا بگیر و طوری قدم بردار که انگار از بنز آخرین مدل بابات پیاده شدی!
طوری رفتار کن که انگار خوشبخت به دنیا اومدی، بعد تو تنهایی خودت هر چه قدر دوست داشتی اشک بریز!
هر وقت با هم بیرون میرین، زودتر از اون بگو: «برگردیم خونه» مثلا بگو: «فردا خیلی کار دارم. میشه زودتر برگردیم؟»
بهش نگو: « باید با هم جدی تر حرف بزنیم!»
اگه دختر پر فیس و افاده ای هستی و موقع حرف زدن چشم هاتو خمار می کنی و لب هاتو مثل غنچه نگه می داری، وقتی با نامزدت به مهمونی میری، مهربون ، صمیمی و سنگین رنگین رفتار کن
اگه بعد از یه گشت و گذار حسابی و دیدن یه فیلم خوب و خوردن یه غذای خوشمزه توی یه رستوران و خرید لباس به عنوان هدیه ، ازت پرسید : «عزیزم! بهت خوش گذشت؟» فقط لبخند بزن و بگو: «بله!»
به هیچ وجه به نامزدت نگو که قبل از آشنایی با او، چه قدر تنها بودی و چه قدر در تخیلاتت به دنبال مردی می گشتی که سوار بر اسب سفید بیاد و تورو با خودش ببره! شاید بهتر باشه بگی: «اصلا قصد ازدواج نداشتم!»

mahnam

New member
دست و پاتو گم نکن و زود عاشق نشو
خوب چشم و گوشتو وا کن!
پسرها خیلی زودتر از دخترها عاشق می شن.
خیلی زودتر هم فارغ میشن!
اون ها تا یه جایی پیش می آن بعد یهو که خسته بشن، عین کش در می رن!
اگه اصرار داره 7 روز هفته تورو ببینه پس بهتره هر چه زودتر باهات عروسی کنه!

mj1919

New member
ما که نامزدنداریم!
ولی این 3تا پست عجیب چش و گوش مارو به روی حقایق باز کرد!!!!!
:5:

Artmis.a

New member
مهنام جان با مطالب قشنگت نمیذاری ساکت باشم و تعداد پستامو کم کنم:j58r36j3gcr4suxymup

تشکر بسیار واقعی و مفید:rose:

iran khanom

Member
عجب من دقيقا عكس اين كارا رو انجام ميدم واي يعني كار بدي كردم؟؟؟؟

mahsa.

New member
نذار وقتی داری اول اسمشو به انگلیسی گوشه و کنار کتاب هات می نویسی، مچت رو بگیره!
ههههههههههههههههه

DNA.2013

New member
. مردها همیشه وقتی می ترسن از دست بدن، پیشنهاد ازدواج می دن...
این واقعا درسته دیدم که میگمااااا:a2d3:
مرسی مهنام جون خیلی مفید بود :rose:

roj

New member
عجب من دقيقا عكس اين كارا رو انجام ميدم واي يعني كار بدي كردم؟؟؟؟

نه ایران خانوم اینا به خانمای نامزد دار حسودیشون میشه.میخان
یه کاری کنن شمام مثل خودشون زمینگیرشید.دو دست زندگیتو همینجوری بچسب
شانس یه بار در خونه آدمو میزنه

ba ba barghi

Well-known member
:33:

اگه دختر پر فیس و افاده ای هستی و موقع حرف زدن چشم هاتو خمار می کنی و لب هاتو مثل غنچه نگه می داری، وقتی با نامزدت به مهمونی میری، مهربون ، صمیمی و سنگین رنگین رفتار کن

:25r30wi:

طوری رفتار کن که انگار خوشبخت به دنیا اومدی، بعد تو تنهایی خودت هر چه قدر دوست داشتی اشک بریز!

:a2d3:

ali_ah

New member
نامزدی اگه اینقدر دنگ و فنگ داره ازدواجش چیه !!!!!!!!!!!!!!!!

:33:

zErOOn3

Well-known member
اگه نامزد داری...
با دیگران فرق داشته باش. به مغزت فشار بیار و فکر کن چرا نامزدت از بین این همه دختر تورو انتخاب کرده؟
هر روز جلوی آینه، وقتی داری با موهات ور میری به خودت بگو: «مردی که شوهر من بشه، خوش شانس ترین مرد دنیاست!»:whistle:
همیشه ی خدا طوری رفتار کن که انگار همه چیز عالیه . حتی اگه با (تیپا!) از اداره انداختنت بیرون، جلوی نامزدت بخند و بگو: «وای عزیزم، زندگی چقدر زیباست!»
اگه موقع صحبت کردن با تلفن، پشت خطی داشتی، خط اول رو قطع نکن! حتی اگه نامزدت یا خواستگارت پشت خط دوم پرپر بزنه، این کارو نکن... بعدا می تونی باهاش تماس بگیری.
اگه نامزدت تورو به شام دعوت می کنه، توی دلت تا عدد 5 بشمار بعد قبول کن. این کار تا حدودی اونو عصبانی می کنه ولی مطمئن باش که توی زندگی آینده ات اثر مثبت می ذاره!
بعد از اینکه نامزد شدین «دوستت دارم» رو اون اول باید بگه!
اگه شروع آشنایی تون تو خونواده ی اونه، زیاد دورو برش نگرد. بذار اون بیشتر به طرف تو بیاد. این کار برای آینده ی زناشویی تون مفیده!
برای نامزدت حد و حدود تعیین کن، که پر رو نشه!
همیشه بذار اون تورو به دوستاش معرفی کنه. هیجان زده نشو و جلوی دوستات خودتو وسط ننداز که اونو معرفی کنی!
یادت باشه توی حرفات بگی: « لطفا، خواهش می کنم، متشکرم» آخه در دوران نامزدی باید خیلی مودب بود!
کمی به ورزش علاقه نشون بده. این طوری، سر حال و با نشاط به نظر می آی!
اگه بهت کم تلفن می زنه، فکر نکن مقصری و الکی خودتو سرزنش نکن
[COLOR="#"]اگه از زیبایی تو حرفی نمی زنه، کمتر ببینش. مردها همیشه وقتی می ترسن از دست بدن، پیشنهاد ازدواج می دن...[/COLOR]
اگه اون اهل خرید هدیه برای تولد و مناسبت های دیگه نیست، قبل از اینکه رابطه تون جدی بشه، ولش کن! «این رفتار او به معنی خست است»

اگه می خوای براش جذاب باشی...
مراقب رفتارت باش که ظریف و زنانه باشه
شلنگ تخته ننداز و مثل شتر که نشخوار می کنه، آدامس نجو!
موهاتو یه سانتی کوتاه نکن! یادت باشه تو زن هستی. چرا می خوای مثل مردها باشی؟
بذار اول اون سر حرفو باز کنه. تو سکوت دست و پاتو گم نکن، نامزدت برای خود شیرینی هم که شده یه سوال بی ربط می پرسه! حالشو نگیر و جوابشو بده!
بهش نگو دوستات راجع به اون چه جوری فکر می کنن!
بهش زل نزن! با این کار از جذابیت می افتی. بذار اون بهت زل بزنه!

وقتی باهاش بیرون میری...
اگه حس می کنی مضطرب و عصبی هستی، دستمال کاغذی رو توی دستت گوله گوله نکن!
بند کیفت رو دور انگشتت نپیچ!
عینکت رو روی پاهات نکوب! اون همه ی این حرکات رو می بینه. تو باید نقش یه آدم آروم و cool رو بازی کنی
سرتو بالا بگیر و طوری قدم بردار که انگار از بنز آخرین مدل بابات پیاده شدی!
هر وقت با هم بیرون میرین، زودتر از اون بگو: «برگردیم خونه» مثلا بگو: «فردا خیلی کار دارم. میشه زودتر برگردیم؟»
بهش نگو: « باید با هم جدی تر حرف بزنیم!»
اگه بعد از یه گشت و گذار حسابی و دیدن یه فیلم خوب و خوردن یه غذای خوشمزه توی یه رستوران و خرید لباس به عنوان هدیه ، ازت پرسید : «عزیزم! بهت خوش گذشت؟» فقط لبخند بزن و بگو: «بله!»
به هیچ وجه به نامزدت نگو که قبل از آشنایی با او، چه قدر تنها بودی و چه قدر در تخیلاتت به دنبال مردی می گشتی که سوار بر اسب سفید بیاد و تورو با خودش ببره! شاید بهتر باشه بگی: «اصلا قصد ازدواج نداشتم!»

دست و پاتو گم نکن و زود عاشق نشو
خوب چشم و گوشتو وا کن!
پسرها خیلی زودتر از دخترها عاشق می شن.
خیلی زودتر هم فارغ میشن!
اون ها تا یه جایی پیش می آن بعد یهو که خسته بشن، عین کش در می رن!
اگه اصرار داره 7 روز هفته تورو ببینه پس بهتره هر چه زودتر باهات عروسی کنه!

سلام ...

اول از همه ممنـــون ـــومیــن که همــرو 2 1 # ننوشTـــن ... تو یه پست باشــه خونــدنــش ... و حوصله میخــاد و ... :idea_majidonline:

2ــیــــّّّّّّّّّــومـــش : ای ناقلا شمــا هم ... ایشاا... نوبتـــ دادا MJ ـــم می ل3 ... :smiliess (3): (وخنDــم دادا6)

ولــی چــه کارایـــی کــ نمیکنیـــن وا3 خــاتــر مـــا یعنــی همون زحمت و .... حیلی هیلی تنک یــــو وری مــاچ ...

یه چیــژژژِی وخاشTـــــم وگوئیــم .... پاک یادمون رفتــ ...

:riz481:

ketabsabz

Well-known member
من که خودم نه نامزد دارم ،نه هم قصدشو دارم فعلا داشته باشم چون هنو برام زوده، ولی مطالب خیلی خیلی کلیدی رو عنوان کردن ،به این میگن سیاست :a2d3:

ولی خوب یه جاهایی تند رفته مهنام خان،

خوب نمیشه آدم خودشو توی چارچوب تنگ یه سری قوانین قرار بده:sarma:

راستی مگه شما پسر نیستید:shocked: این حرفا از یه پسر ...؟

آخرین ویرایش:

cheshmak

New member
من که خودم نه نامزد دارم ،نه هم قصدشو دارم فعلا داشته باشم چون هنو برام زوده، ولی مطالب خیلی خیلی کلیدی رو عنوان کردن ،به این میگن سیاست :a2d3:

ولی خوب یه جاهایی تند رفته مهنام خان،

خوب نمیشه آدم خودشو توی چارچوب تنگ یه سری قوانین قرار بده:sarma:

راستی مگه شما پسر نیستید:shocked: این حرفا از یه پسر ...؟

مهنام خانومممممممممممممم.مهنام دختره.......کتاب سبز جان..:thumbsupsmileyanim:

بالا