مراسم عقد و عروسی ؟؟؟یا پس انداز و سفر ؟؟؟(ویژه همه ی دوستان)

نظر شما در مورد مراسم عقد و عروسی؟

• مجموع رای دهندگان
    0

baran71

New member
البته مراسم عقد به عهده خونواده دختره.....حداقل اینجا این شکلیه.....بعضی دخترام( مدیونین فک کنین منظورم بارونه) حق دارن میگن اضافست خخخخخخ

:25r30wi: :25r30wi:

:rolleyessmileyanim:من دیدم عقد ب عهده داماد بوده

اگ مراسم عقد نگیرن برای خرج مراسم عروسی نصف خانواده داماد میدن نصف خانواده عروس

آتشین

Well-known member
جشن عقد زیاد واسم مهم نیس
ولی عروس باید مفصل باشه
مگه ادم چندبار عروسی میکنه
با ممدمون موافقم
:smiliess (8):

abtin13

New member
هان خوب شد یادم افتاد خخ

خب هزینه عروسی چون به عهده ی داماد الفراره دیکه آره خخ

چرا کسی تو این گرونیها نمیگه چون گرونیه جهیزیه لازم نیس خخخ

خب به نظرم در این حالت بهتره جهیزیه با کمک دو طرف خریداری بشه اگر مراسم نباشه خخ ..خب برا خونه ی خودشون میگیرن دیگه چی میشع مگه !!!!:dadad4::sad:

خوب منم نظرم اینه که مهریه هم دوطرف با کمک دو طرف پرداخت بشه :thumbsupsmileyanim: انصافا اگه عروسی داداش خودتونم بود بعد خانواده عروس میگفتن جهیزیه رو هر دو طرف متقبل بشن خانواده شما راضی میشد؟:smiliess (11):

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: saeid3

آتشین

Well-known member
خوب منم نظرم اینه که مهریه هم دوطرف با کمک دو طرف پرداخت بشه :thumbsupsmileyanim: انصافا اگه عروسی داداش خودتونم بود بعد خانواده عروس میگفتن جهیزیه رو هر دو طرف متقبل بشن خانواده شما راضی میشد؟:smiliess (11):

چطور اقا داماد انتظار داره عروس خانم کوتاه بیاد تو این گرونی عروسی نخواد
اونوقت به جهزیه که میرسه زبون درمباره اقا داماد
تازه اگه قراره عروسی نباشه بجاش باید یه سفر خارج کشور ببردش اقا داماد
اونم اروپا.......بعله

mahsaa

New member

اتفاقا ما عروسی داداشم تقریبا جهیزیه نصف نصف بود... بزرگا رو همرو ما گرفتیم .. خرده ریز ها رو خانواده عروس !
من هم در این مورد با ناروین موافقم ...به هر حال هزینه های جهیزیه هم الان واقعا زیاده و همش از عهده خانواده دختر بر نمیاد ، باید منصفانه تقسیم بشن ... نه همش گردن خانواده دختر ونه همه پسر !

abtin13

New member

چطور اقا داماد انتظار داره عروس خانم کوتاه بیاد تو این گرونی عروسی نخواد
اونوقت به جهزیه که میرسه زبون درمباره اقا داماد
تازه اگه قراره عروسی نباشه بجاش باید یه سفر خارج کشور ببردش اقا داماد
اونم اروپا.......بعله
تا دیروز که تو همین انجمن همه خانم ها از افراط و اسراف و... تو مراسم عروسی میگفتن و می فرمودن که "نه ما انتظاراتمون پایینه" "مهم عجق و تفاهمه:riz481:" "من می خوام پولمون رو پس اندار کنم" و از این حرفا.حالا چی شد عروس خانم ها زبون در آوردن؟:65d6a5d6s::5:

آتشین

Well-known member
تا دیروز که تو همین انجمن همه خانم ها از افراط و اسراف و... تو مراسم عروسی میگفتن و می فرمودن که "نه ما انتظاراتمون پایینه" "مهم عجق و تفاهمه:riz481:" "من می خوام پولمون رو پس اندار کنم" و از این حرفا.حالا چی شد عروس خانم ها زبون در آوردن؟:65d6a5d6s::5:

ایییش والا من هیچوقت کم توقع نبودمممممممم
همیشه بهترینو میخوام
اییییششششش
با منبع بیا حرفتو به من ثابت کن

abtin13

New member
ایییش والا من هیچوقت کم توقع نبودمممممممم
همیشه بهترینو میخوام
اییییششششش
با منبع بیا حرفتو به من ثابت کن

اون تاپیک بود در مورد بزرگترین سایت همسریابی جهان، برو اون پیدا کن قشنگ از اول تا آخرش بخون و از بقیه یاد بگیر که چقــــــــــــــــــــــــدر کم توقع و زن زندگی ان:25r30wi:

آتشین

Well-known member
اون تاپیک بود در مورد بزرگترین سایت همسریابی جهان، برو اون پیدا کن قشنگ از اول تا آخرش بخون و از بقیه یاد بگیر که چقــــــــــــــــــــــــدر کم توقع و زن زندگی ان:25r30wi:

خداروشکر کم توقع زیاد هست خخخخخخخخ
من دیگه واسه چی کم توقع شم خخخخخخ

mahsaa

New member
در مورد نوع مراسم هم واقعا کسی بخواد منطقی فکر بکنه نباید مراسم اونچنانی یا تجملاتی که چند ده میلیون رو فقط خرج چند شب بکنن بگیرن ! خیلی ها رو البته متاسفانه اطرافمون میبینیم که این طور تفکراتی مثل تجمل گرایی ،خودنمایی ، چشم و هم چشمی در برگزاری مراسم ،یا اینکه با این ذهنیت که ی مراسم بگیریم که همه کف کنن ! مراسم عروسی رو برگزار میکنن !! که چقدر هم اتفاق می افته که همین چشم و هم چشمی ها و این خرج های اضافی متاسفانه چقدر باعث ایجاد اختلاف در اول زندگی دو جوون شده !
ولی اون طرف قضیه و احساسی که مخصوصا در مورد دخترا نمیشه نادیده گرفتش هر کسی دوست داره ی مراسم عروسی گرفته بشه! مگر اینکه دختره خیییلی عاقل باشه ! به نظر من یک مراسم خییلی نرمال و ساده برای عروسی و بدون مراسم عقد و یا اگر از لحاظ شرایط مالی هم ممکن نباشه همون سفرهم میتونه باشه !اصلا نباید به خاطر حرفی که اطرافیان و فامیل میزنه مراسم رو تجملاتی برگزار کنی که اونا بگن وااااو چ مراسمی بود !
باید به این فکر کنیم که مراسمی که میگیریم برای جشن ها طوری نباشه که دل حتی یک نفر رو که شرایط مالی خوبی نداره رو بشکونه و توی دلش احساس افسوس برای خودش رو بخوره !متاسفانه غذاهایی که توی بعضی از مراسم تنها دور ریخته میشه دست نخورده بیشتر از کل غذایی هست که بعضی افراد برای یک ماهشون هم ندارن بخورن !

با آرزوی خوشبختی برای تمامی دوستان گل انجمنی و همه جوونا:riz304::riz304:

abtin13

New member
خداروشکر کم توقع زیاد هست خخخخخخخخ
من دیگه واسه چی کم توقع شم خخخخخخ

چ جالب تعداد نوشته های هر دومون 1357 تاست.
اتفاقا خیلی خوب شد که به مورد تو برخوردم.چون من هرچی به اینا میگفتم که اینطوریام که شما میگین نیست.مراسم نگیری و جهیزیه نخری و خرج نکنی و پس انداز کنی.منتها اینا گوش نمیکردن. بیشتر نظریاتشون تخیلی بود تا واقعی.شما چرا همون موقع پیدات نشد تا اینا به حقانیت حرفای من ایمان بیارن؟:riz277::65d6a5d6s:

آتشین

Well-known member
چ جالب تعداد نوشته های هر دومون 1357 تاست.
اتفاقا خیلی خوب شد که به مورد تو برخوردم.چون من هرچی به اینا میگفتم که اینطوریام که شما میگین نیست.مراسم نگیری و جهیزیه نخری و خرج نکنی و پس انداز کنی.منتها اینا گوش نمیکردن. بیشتر نظریاتشون تخیلی بود تا واقعی.شما چرا همون موقع پیدات نشد تا اینا به حقانیت حرفای من ایمان بیارن؟:riz277::65d6a5d6s:[/SIZE=3[
خب حالا من یه استثنا هسم بقیه همه کم توقعن که خخخخخخخخ
نمی تونی منکر این بشی دخترا جنس مظلوم و کم توقعی هستن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

N@RVIN

Well-known member

عه مگه مهریه پرداختم میشه که با اشتراک دو طرف پرداخت بشه خخ اگه میشه باشه به همونم راضی هستیم نصفشو می بخشیم نصف دیگه ش مثل هدیه تقدیم کنن خخ!!!

در ضمن مهریه هدیه داماد به عروسه پس هیچکس تو اهدای هدیه خودش شریک نمیشه خخ بعدم جهازو عروس تنهایی استفاده نمیکنه که داره برا خونه ی آقا داماد میگیرع بعله !!!

و باز هم بعدم منم نمیگم جهازو باهم بگیرن میگم اگر قراراه عروسی بخاطر هزینه کنسل بشهپس جهازم باید کنسل بشه چون به مراتب هزینه ش بالاتر از جشنه اما خب اینجا یه مسله پیش میاد که چون داشتن وسیله زندگی واجبه پس عروسی که انقد قانع هست که از مراسم میگذره آقا دادمادم باید کمک کنه که اسباب زندگی خودشو تهیه کنن..به شرطی که مراسم نباشه هااا نه در صورت معمول

در مورد داداش خودمم اگه اینطوری باشه که عروسی نگیرن و خانومش بخواد تو خرید جهیزیه شریک بشه چرا که نه!! اصولا به من خواهر دیگه ارتباظی نداره زندگی خودشونه تصمیم به عهده ی خوشونه بعله :))

abtin13

New member
خب حالا من یه استثنا هسم بقیه همه کم توقعن که خخخخخخخخ
نمی تونی منکر این بشی دخترا جنس مظلوم و کم توقعی هستن

اون که اصلا 100%. شما بزن تو سر یه دختر نونش رو ازش بگیر اگه صداش در اومد از بس مظلومه
از مظلومیت دخترا گفتی دلم خون شد156fs428254.gif

abtin13

New member
عه مگه مهریه پرداختم میشه که با اشتراک دو طرف پرداخت بشه خخ اگه میشه باشه به همونم راضی هستیم نصفشو می بخشیم نصف دیگه ش مثل هدیه تقدیم کنن خخ!!!

در ضمن مهریه هدیه داماد به عروسه پس هیچکس تو اهدای هدیه خودش شریک نمیشه خخ بعدم جهازو عروس تنهایی استفاده نمیکنه که داره برا خونه ی آقا داماد میگیرع بعله !!!

و باز هم بعدم منم نمیگم جهازو باهم بگیرن میگم اگر قراراه عروسی بخاطر هزینه کنسل بشهپس جهازم باید کنسل بشه چون به مراتب هزینه ش بالاتر از جشنه اما خب اینجا یه مسله پیش میاد که چون داشتن وسیله زندگی واجبه پس عروسی که انقد قانع هست که از مراسم میگذره آقا دادمادم باید کمک کنه که اسباب زندگی خودشو تهیه کنن..به شرطی که مراسم نباشه هااا نه در صورت معمول

در مورد داداش خودمم اگه اینطوری باشه که عروسی نگیرن و خانومش بخواد تو خرید جهیزیه شریک بشه چرا که نه!! اصولا به من خواهر دیگه ارتباظی نداره زندگی خودشونه تصمیم به عهده ی خوشونه بعله :))

خدا زیاد کنه از این خواهر شوهرا. یاد بگیرین. کم توقع نیستین لااقل مثل ایشون خواهرشوهر بازی واسه عروس درنیارین.واسه خودتون هم هست:riz277:

khodaei

New member
سلام به همه:riz304:
موافق مراسم عروسی نیستم.به نظر من یه مهمونی خودمونی در کنار دوستای صمیمی و فامیل درجه اول کفایت میکنه!
در مورد جهیزیه هم به نظر من هر دو خانواده باید در حد توان کمک کنن و البته خود دختر و پسر هم به فکر جمع و جور کردن تدریجی زندگیشون باشن و برای این مورد هم برنامه ریزی داشته باشن!
توقع بیجا داشتن از همدیگه و همینطور خانواده هامون نه تنها مشکلات رو برامون حل نمیکنه چه بسا مشکلات عمیق تری رو پیش روی زندگی آینده مون میذاره در صورتیکه همدلی و همراهی و گذشت از ابتدا هم قلب هامون رو به هم نزدیک تر میکنه و هم خودش سرمایه بقای زندگی هامون میشه!
این عقیده منه و البته امیدوارم و از خدا میخوام بتونم در عمل هم اجراش کنم به هر حال از حرف تا عمل راه هست دیگه!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: saeid3

mohammad63

Well-known member
ابجیا و داداشا با این همه نظرای خوب .... قانع، کم خرج، مصلحت اندیش و منطقی .............. بابا ازدواج که اینجوری باید خیلی راحت باشه ... وقتی تو مراسم عروسی اینقد قانع و منطقی ،، پس تو زندگی هم میشه اینطور بود .... عاغا امار ازدواجو ببرین بالا .... بزنین تو شاخ این غول مجردی ..... گفتم غول!!!!!!!!!!!!!!!

بالا