لیلا جون راس میگه!درسته که قبول نشدیم ولی تو این یه ساله کلی مجرب شدییییییم:tonguesmiley: من یکی که کوتا نمیام دوباره شروع میکنم:a2d3:
دوستان قبول شده قول بدن مارو فراموش نکنننا:bunnyearsmiley:
همين جا رو بذاريد براي مطالعه ي كروهي سال 93 .
واقعأ حيف شد كه يكسري از دوستان بهداشت و ايمني مواد غذايي توي اين سايت قبول نشدن ، جون واقعأ برازنده قبولي بودن ، مثﻻ همين شما سارا خانوم و خيلي هاي ديكه نمراتتون خوب بود .
من يه سري راهكار دارم براي اينكه بتونين با يه تير 3 نشون بزنين مثﻻ مبحث نيترات توي ميكروبيولوزي رو ميتونين طوري مطالعه كنين ك هم بدرد اصول و هم بهداشت بخوره و جند مبحث مشابه ديكه كه عينأ تكرار ميشن فقط يكم كسترده تر ميشن، مثﻻ توي ميكروب مبحث ميكروبيولوزيكي نيترات و نيتريت رو ميخونين توي اصول بحث تكنولوزيكيش و توي بهداشت هم همينطور .
وقتي مباحث دسته بندي بشن متوجه ميشين ك اصن جيزي واسه خوندن وجود نداره خيلي مباحث كمي هست فقط تكرار تكرار .
يه جيز ديكه روي زبان از اﻵن مانور بدين ، من %هام خوب بودن بجز زبان واين باعث شد تهران قبول نشم .اختﻻف رتبه جهاني دانشكاه علوم بزشكي تهران با اصفهان در حد 600-700 رتبه است !
اكه كسي از دوستان جزوات من رو نياز داشت ميتونه برام بيام خصوصي بذاره ، انشاالله بتونم و بتونيم كمكي كرده باشيم به شما دوستان عزيز .
اينارو من اينجا مينويسم فك نكنين دارم كﻻس باﻻ ميذارما ، اينارو ب اين خاطر مينويسم جون خودم سال كذشته خيلي دركير بيدا كردن منابع شدم .
شايد خانم am_ml يادشون بياد . تقريبأ سال كذشته همين روزا رو ك من در تب و تاب بيدا كردن و منابع بودم .